Jump to content

leo da vinci

Maistru Curvar
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About leo da vinci

 • Birthday September 21

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Buzău

Recent Profile Visitors

648 profile views

leo da vinci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

49

Reputation

 1. Salutare! Ieri am vizitat-o pe Iulia și am decis sa va împărtășesc succint experiența. Locația: Coresi, ușor de găsit. Baia curata, prosop curat, gel de dus etc. Titulara topicului: o femeie frumoasă de 41 de ani, bruneta, sâni mari, forme rubesiene (ai pe ce pune mana), înaltă (1,72-1,75), glumeață, pisicuasa. Ca și prestație nota 10. Are experiență și știe să te facă să te simți bine. Eu îmi fac abonament la Iulia.
 2. Salutare! Ieri am vizitat-o pentru a doua oară pe Delia și am decis sa vă las impresiile mele, dragi confutaciosi. Note nu voi da din motiv că sunt subiective. Locația este in Coresi, apartament ca majoritatea. Le știți. Baia foarte curată dotată cu cele necesare: geluri de dus, prosoape curate, deodorante, apa de gura etc. Delia este o domnișoară foarte frumoasa, naturala, prietenoasă, glumeață, comunicativă, deșteaptă.....Din punct de vedere al igienei este impecabilă. Ca și servicii sunt cele menționate de ea în descriere. De fiecare data eu am stat cate o oră cu doua finalizări. Note nu voi da, dar vă spun că a fost super. Eu m-am simțit extraordinar și voi mai reveni de foarte multe ori.
 3. Trebuia să le mărești mai demult și nu din pricina scumpirilor ci datorita calității serviciilor.
 4. Salutare. Am vizitat-o pe Giulia ieri. Apartament in Coresi, baia dotată cu cele necesare. Giulia este o domnișoară frumoasa, undeva pe la 1.60 înălțime, sâni medii foarte frumoși, sfârcurile roz, la fel și păsărica, fundul bombat. Ca aspect ii dau un 9,5 și ca sfat să își facă timp sa meargă la sala să-și tonifieze corpul. Sexul oral este de nota 10 , normal 10, anal nu am incercat. Pentru mine este de nota 10 per total. Eu, o voi vizita de câte ori am ocazia.
 5. Scrie pe watsapp. Mie mi a răspuns. 150/250 amenda(inclus finalizare orala)
 6. Am vizitat-o eu pe Miruna și pot confirma că sunt pozele ei. Miruna are tatuaje pe ambele brațe(la interior). E micuța de statura, ceva kg în plus(se vede și în poze). Nu e rea. Păsărică strimtă, oralul bunișor de 7-8. Per total a fost o experiență plăcută.
 7. Am fost eu la colega ei. 100/200 lei. Pentru finalizare faciala extra 50. Are 35 ani, este frumoasă. Are undeva la 1,60m înălțimea, sâni măricei, fermi. La corp arata bine, fund mare de braziliancă, carne tare. Ca prestație, atitudine este de nota 10. Cel mai tare sex oral din Buzău. Este peste Anais. Azi o mai găsiți în Buzău. Nu o ratați.
 8. Salutare. Vizitat azi titulara topicului. Este cea din poze. Locația la C1 in spate la J Pizza. Are și colega, despre care voi scrie alta recenzie că am marcat și acolo. Se poate și cu amândouă. Să revenim la Alyce. Sex oral de bună calitate. Schimbări de ritm și mai lent și mai tare și Deep , atenta și la sateliți, te întreabă dacă îți place sau cum îți place. Din partea mea nota 9. La normal am incercat doar o poziție, ea deasupra, nimic deosebit . Am terminat rapid că voiam să o testez și pe colega ei. Ca atitudine femeia este ok. Pentru amatorii de grăsuțe recomand, veți fi foarte mulțumiți. Ca servicii mai face și anal +50 lei, cim, cof pe ochelari, cob. Eu am decartat 100 lei( op și np cu finalizare in balonaș) PS.:igienizarea s a făcut cu șervețele umede(eu oricum facusem dus înainte). Trebuia să mă fi poftit la baie!!! După acțiune am cerut la baie. Avea gel de dus, mi a spus că este prosop acolo. Baia este curata.
 9. Erau prea mici prețuri în raport de calitatea serviciilor oferite. Atât oralul cât și normalul sunt de nota 10.
 10. Erau prea mici prețuri în raport de calitatea serviciilor oferite. Atât oralul cât și normalul sunt de nota 10.
 11. Salutare. Am vizitat-o vineri pe Simona. Pot confirma că pozele sunt ale ei. Este mica de statura, pe la 1.55, câteva kg în plus, sânii un pic lăsați. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mi îmi plac femeile cu forme rubensiene și Simona se încadrează. Domnișoara este plăcută, sociabila, politicoasă dar vorbește incontinuu.( Să ne ferească Dumnezeu de o nevastă care vorbește atât de mult) Locația un apartament cu 2 camere(are colega, dar nu deranjează) curat, baia curată, prosop curat, geluri etc. Sexul oral de bună calitate, nu face Deep, dar este plăcut, atenta la sateliți. Din partea mea 9.5. Sexul normal la fel de 9.5. O recomand, iar eu voi mai reveni.
 12. Salutare! Vizitat azi titulara topicului. Are anunț și pe Publi24. Pozele nu sunt ale ei, nu prea aduce cu pozele de pe publi, este blonda, ochi verzi, buze cărnoase, pe la 1.60 cm, un pic de burtica, sâni frumoși, pielea catifelata, este draguta. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mie mi a plăcut. Contactul a fost pe watsapp, răspuns prompt, făcut programare și Intr o oră am ajuns la ea. Apartament in Coresi, curat, prosop curat, geluri de duș, totul ok. Am rămas la o finalizare. A început cu oral neprotejat, bun, lent dar Deep s-a mai ajutat și de mânuță. Fata promite. Pt oral ii acord un 9,5. Pus prezervativ și am început cu ea deasupra apoi căpriță. La normal, cu toate că este strimtă nu pot da mai mult de 7, dar repet, domnișoara promite. Eu unul cred că voi mai reveni.
 13. Dar noi, ăștia care mergem la ele, ce caracter avem? Spui că le interesează doar banii. Normal, că doar nu fac treaba asta din plăcere. Dar gândește-te și la medicul care ia plicul cu bani de la pacientul bolnav. Poate sunt ultimii lui bani, dar pe medic nu-l interesează nici dacă va supraviețui sau va avea cu ce să trăiască. Exemple sunt multe. Oare te ai gândit că de cele mai multe ori, in spate exista o dramă ce le- a determinat să facă meseria asta? Ți- ai pus întrebarea la ce riscuri sunt supuse aceste fete. Că să poată face treabă asta le trebuie un caracter puternic. Încearcă să le privești și ca oameni, ca ființe, ca suflete nu doar că pe niste aparate de belit pula.
×
×
 • Create New...