Sari la conținut

vettel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vettel

  • Dată Naștere 06.06.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

598 citiri profil

vettel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

115

Reputație

  1. Buna seara! Tocmai ce am iesit de la Iza, si o sa încerc sa redau cele petrecute, asa cum pot eu mai bine. Contactul cu Iza, a fost făcut pe wapp, destul de lejer, o fire sociabila, chiar mi-a plăcut, reușind sa ne punem de acord asupra unei programari. Ajuns în zona , imi zici sa urc , si aici surpriza, imi deschide ușa o femeie pe tocuri, imbracata in costum negru din poze, cu gauri, un par lung roșcat, si un chip din punctul meu de vedere super dragut. Eu deja eram , omg! :))) Joviala , mergem în camera, ma întreabă dacă rămân, si ii spun sa aducă apa ca am nevoie ! :)) Pret de câteva minute stam la o tigara, tin sa remarc curățenia si ordinea din casa! După câteva discuții, ma duc la dus , Iza ajutandu ma cu hainele , dusat , la baie tot ce e nevoie si revenit gata de acțiune. Se duce si ea câteva secunde pentru un refresh, si na întâlnim în camera cu lumina difuza, în picioare, începând sa ne sarutam , eu pe la sanii ei , ea pe gat pe la ureche, înțelegeți ce vreau sa zic . Dipa câteva minute își ia perna si se pune comod în genunchi unde începe un oral superb, lins, batut cu pula, scuipat , am sărutat o de câteva ori , priviri spre tine , prin acei ochelari . O prind de par, la îndrumarea ei, îl are destul de mare, trebuie sa fii atent, începem și un face fuck. Ma cer în pat, în fund, si ea la marginea patului, continuând același oral superb , are o tehnica super misto. Dupa câteva minute în care o admiram, am zis ca trebuie sa o si simt, si o cer în Lot , pus preze cu gura, câteva sarutari , si se înfige in obiect, si începe sa ma futa super fain, în tot acest timp noi sărutându-ne , nu am rezistat mult, si mi am dat drumul în preze, în timp ce ea a continuat cu niște contracții super faine, nu a iesit imediat. Baie , îmbrăcat, tigara, stat de vorba, și cu promisiunea ca ne vom revedea. Nu dau note, am mai zis, e in funcție de click și de ce vrei tu de la ea. Merci Iza, te pup!
  2. Salut colegu' . E permisiva fata, gen Fk , sarut sanii , cunni ? :) Merci
  3. Ba, ăștia care ziceti ca e perfecta, si ca omul nu a văzut bine. Asta e părerea lui , si punct. Nu ati mai văzut o recenzie putin proasta? Omu' nu a șters cu ea pe jos, si-a spus părerea intr-un mod foarte ok, din punctul lui de vedere. Dacă tie iti place nu trebuie sa placa tuturor!
  4. Doar va cereți scuze, sau luați și niște masuri?
  5. Buna seara! Poze mai noi cu doamna exista? Vad ca are de cel puțin un an poze. Si o parere a cuiva care a fost ? Merci!
  6. Eva, esti specială! Te pup!!
  7. Poate refuzul meu a facut o sa mai lase la preț. :)) Mie asa mi-a zis !
  8. Later edit: Fara ON , fără CIM , fără FK , totul protejat!
  9. 200/300 , tocmai ce am discutat cu ea!
×
×
  • Creează nouă...