Sari la conținut

leaffy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre leaffy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

555 citiri profil

leaffy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Zilele astea trebuie sa imi fac timp sa iti fac o vizita neaparat! A trecut prea mult de la ultima. 😅
  2. Servus, Gabi, oare pana cand pot sa te gasesc la Sibiu?
  3. Servus, am ajuns si eu intr-un final pe la aceasta domnisoara super draguta. Din pacate nu o sa fie o recenzie lunga, dar e bine si asa zic eu :D Am facut programarea cam cu 30-45 minute inainte prin apel. Locatia curata, foarte ok si usor de ajuns. Am inceput cu un oral neprotejat superb, m-am jucat cu sanii ei, am schimbat vreo 2-3 pozitii si am terminat cu era deasupra in prezervativ. De revenit? Pentru mine cu siguranta, e o companie placuta si cred ca e super si doar de stat la vorba cu ea :)) 150 finalizarea, 250 ora Merci frumos Karina, sper sa ne revedem curand! 😄
  4. Revin cu o a doua recenzie pentru Delia. Tot la fel de buna a fost experienta. I-am dat mesaj pe whatsapp, am stabilit ora si totul a fost super ok. Am ajuns la ea, am fumat o tigara, mi-a oferit un pahar de suc, am stat putin la povesti apoi am trecut la treaba. A inceput sa se frece de mine dupa ce s-a dat cu ulei, se simte super bine mai ales daca sunteti fani de sex intre sani, apoi a trecut la un oral unde a fost inclus DT si mangaieri. Dupa cateva minute i-am spus sa se puna pe spate, am schimbat vreo 2 poziti apoi am terminat intre sanii ei. Am mai ramas la o tigara si niste povesti si dus am fost! OP: 10, aproape ca m-am terminat NP: 9, daca era putin mai flexibila era de 10 (fiecare cu preferintele lui ) Locatie: 9 ( aceeasi locatie ca si in ultimele dati in care am fost, la blocul turn ) foarte curat apartametul si fara Cadou: 150 finalizarea (la ora nu mai stiu ca nu am intrebat dar cred ca tot 250 a ramas) Totul este protejat si in continuare o recomand, eu am fost de mai multe ori la ea inca de prin 2019 (prima data) si nu am prins vreo experienta proasta niciodata! Multa bafta colegii!
  5. @Cristina1992 din pacate nu pot raspunde pe DM ca nu am cont premium, cum putem face? Ca am sunat dar nu a raspuns nimeni la telefon 😅
  6. Servus, Cristina! Oare mai ai liber astazi pentru o programare?
  7. Buna Alina, azi sau maine te mai gasesc in sibiu?
  8. Am fost azi la Delia, pozele sunt reale, este putin mai plinuta dar e vreo problema. Am sunat cu 15 minute inainte, am prins-o libera. Ca locatie e pe Milea, blocul turn, apartamentul super curat si totul pus la punct. Tin sa mentionez ca am mai fost la ea acum vreo 2 ani si am ramas surprins ca m-a recunoscut de cand m-a vazut. Am stat putin la povesti si o tigara pana m-am incalzit si eu putin, ca la frig de afara aveam toate membrele inghetate. Apoi am trecut la actiune, a inceput sa se frece cu sanii de mine si sa ma sarute pe corp (a folosit putin ulei pe sani inainte), am trecut la un OP superb mai ca imi venea sa ma termin din el. La pozitii am schimbat 2, LOT si misionar, ca apoi finalizarea sa urmeze dupa un sex intre sani direct pe ei. Dupa ce ne-am spalat si imbracat, am mai stat la o poveste si o tigara + un pahar de suc, dupa care am plecat. Cadou: 150 finalizarea totul protejat (250 parca pe ora) DTD: 30 minute OP: 9 - mi-ar fi placut ON, dar sincer pentru OP e super cu DT inclus NP: 9 - destul de stramta Locatie: 9 - chiar daca e pe Milea, apartamentul e foarte curat, prosoape curate, mobilat destul de nou pe anumite lucruri De recomandat? DA, chiar astept sa mai trec pe la ea cat de curand.
  9. Daca mai e m-as baga si eu la un 3some
  10. Doar ce am vizitat-o pe Alina, chiar daca i-am scris destul de din scurt, am prins-o libera. A inceput cu un ON demential, apoi trecut la un sex intre sani, acestia fiind foarte moi si mari, aproape ca m-am terminat din astea doua combinate. La oral si-a dat interesul, multa saliva si adanc, a coborat si pe la vecini. Am trecut la LOT, pozitie in care poti super usor sa te joci cu sanii ei si sa ii saruti, iar dupa cateva minute am finalizat in prezervativ, n-a mai vrut asta micu sa reziste putin. Cadou: 150 - o finalizare De revenit? Cu siguranta, mai ales pentru ca e o fata super faina si te simti foarte bine in prezenta ei!
  11. O lista cu servicii si cadoul se poate?
  12. Gabriela, pana cand te gasim la Sibiu?
  13. Le-am scris eu pe Whatsapp dar nu mi-au raspuns decat cu un “buna” si atata
  14. leaffy

    Emma 0733618753

    An vizitat-o si eu intr-un final pe Emma, contactat pe whatsapp cu o ora inainte, ajuns la fata locului tot la fel de repede a raspuns. Super faina si de treaba, am stat la ceva povesti si inainte si dupa. ON chiar bun, mi-a placut mult, iar la NP am schimbat vreo 3 pozitii. De revenit? Da, imi e ciuda ca n-am ajuns mai repede la ea.
×
×
  • Creează nouă...