Sari la conținut

grizonatm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de grizonatm

  1. Are cineva idee de tipe care fac masaj de relaxare cu finalizare in Suceava? In afară de salonul sulii. Caut o maseuză serioasă nu frecătoare de pl și atât. Un masaj foarte bun și finalizare. Mulțumesc anticipat pentru orice recomandare.
  2. N-ai înțeles nu caut o escorta. Caut o tipă care face masaj de relaxare/ terapeutic și la cerere/ contra cost finalizare.
  3. Salut! Aveți recomandări de tipe care fac un masaj bun cu finalizare? Nu caut puștoaice care te freacă cu ulei pe spate și la final o labă tristă. Caut genul de maseuză priceputa care face asta de multișor iar pentru suma potrivită au și o finalizare in program. Mulțumiri anticipat colegilor.
  4. Am fost eu la ea acum 3 zile in jurul orei 23. Chiar m-am mirat ca a raspuns din prima si ca lucra la ora respectiva. Discutia telefonica foarte profi, m-a ghidat foarte usor la locatie. Apartamentul curat, baia cu tot ce trebuie, n-am vazut/auzit alta colega. aspect fizic : 9 atitudine : 10 oral NP : 8 - s-a grabit sa puna balonasul :( NP : 9 se misca bine, foarte curata fara nimic suspect achitat 150 circa 30 min eu unul voi reveni
  5. grizonatm

    Natasha 0723550610

    alea cu tatuaje sunt pozele ei restul nu
  6. grizonatm

    Natasha 0723550610

    am vizitat-o si eu pe Natasha contact la nr. din titlu, locatie undeva in Nicolina bloc nou, curat, singura in locatie pozele sunt ale ei are tatuajele respective, dar a mai pus ceva kg in zona abdomenului per total draguta, atitudine buna aspect : ingrijita, daca ar lucra putin sa scape de burtica ar fi de 9 asa ii dau un 7.5 oral protejat nimic special 7 normal protejat se misca da contre foloseste lubrifiant 7.5 nu e prea vorbareata dar incearca sa se faca placuta si cel putin pt mine e important ca nu se baga in seama cu intrebari fara sens 8.5 100/200 nu are ce cauta la "de evitat" spor !
  7. M-am vazut de doua ori cu Dana in decurs de cateva luni. E foarte ok ca si servicii si atitudine. Am solicitat masaj la hotel dar odata ajunsa am negociat pt o sex oral cu finalizare orala. Locatie : hotel Oral : 10 o inghite pana la cotor + CIM Normal : nu am fost interesat Fizic : o femeie normala O sa reapelez la ea cand am drum in BM.
  8. Am ajuns si eu pe la ea acum 3-4 saptamani. Mai plinuta decat m-am asteptat dar foarte in regula ca si atitudine. Locatie : 8 Oral : 10 cu de toate Normal : n-am incercat Cadou : 100 de revizitat
×
×
  • Creează nouă...