Sari la conținut

george_pop

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de george_pop

  1. Mie nimic, doar ca nu asa te promovezi :no2
  2. Nici tu nu esti de Top, ai uitat ca aici e un site de curve nu de vanzari produse. Mai pui si emoticoane ca o subilitica ce esti :)
  3. Ca sa se mire o inteligenta ca tine :) . Se spune ca fetele supraponderale acumuleaza grasime fiindca sunt nefutute gen tu ;)
  4. La cum arata doar fotoshopul o ajuta, ce sa mai evolueze ? Celulita...sani lasati...varsta nu iarta si nu poate intineri :)
  5. Nici osoasa asta "minunata" nu prea e activa si nu prea merita la Top, doar gura e de ea... Mai sta si infipta la pinned :)
  6. Tu sigur esti o fata de pe aici afectata de ceva, nu cumva esti o clona a uneia frustrata si obsedata ? Nu trebuie sa imi raspunzi ci doar sa iti vezi de treaba ta.
  7. Nu am nici o favorita, dar am observat multe fete la Escorte Testate care isi merita locul la Top
  8. E inactiva si nu prea vad de ce ar mai ramane la Top
  9. Roxana e jmechera :) . Isi face anturaj cu lumea de pe aici ;)
  10. Nici eu cu tine :slap2 Eu sunt de parere ca o fata care ajunge la Top si e inactiva o perioada indelungata nu mai are ce cauta pe aici. Si bebe, nu mai continua ca incepi sa mirosi a promovator :no2
  11. Acum 6 luni intrebai de ea si de atunci nimic ;) . Daca o viziteaza atat de multi cum spui de ce oare are topicul gol ?
  12. Daca o vizitezi nu te opreste nimeni sa scrii o recenzie aici, altfel nu pari credibil
  13. Cred ca ai inteles gresit postarea mea si te bagi unde chiar nu stii nimic, mai documenteaza-te inainte de a face supozitii despre unii si altii . In alta ordine de idei, aici e un topic despre o fata care nu mai este activa pe acest site in urma unei altecatii mai vechi si nu cred ca are rost sa continuam :slap2
  14. Poate doreste adminul sa mai faca o retrogradare de top ca in 2015 daca nu ma insel. Asta nu e top
×
×
  • Creează nouă...