Sari la conținut

marinel2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marinel2

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marinel2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Azi am revizitat o pe Lory. Iar am stat doua ore la ea. Este o fata exceptionala. Timpul trece foarte repede in compania ei. Isi merita titlul de escorta de top cum spuneau si unii colegi. Multumesc Lory pentru timpul acordat. Te voi revizita cat de curand.
  2. Salutare! Tocmai ce am plecat de la Lory. Am tot incercat sa dau de ea de vreo 3 zile si acum cand am prins-o am luat- o doua ore. Inca de la inceput de cand ne-am vazut era toata un zambet. A reusit sa ma binedispuna si pe mine . Chiar aveam nevoie deoarece eram un pic stresat. Lory a inceput cu un oral perfect facut ca la carte cu atentie la sateliti si cel mai adanc deep de care am avut parte vreodata. Dupa o"scurta"perioada de oralul pasional cu care m-a rasfatat Lory am decis sa punem balonasul si am luat-o in diferite pozitii. Lory a fost incantata de toate pozitiile pe care i le-am propus char a venit si ea ca cateva sugestii interesante. La anal am alternat cu normalul fara ca Lory sa comenteze. Atingerile ,mangaierile si saruturile m-au relaxat total. Asa au derulat toate numerele fara ca Lory sa dea vreun semn de oboseala. Din contra ne simteam din ce in ce mai bine ca doi colegi de liceu. Note: On10 Np10 Ap10 Atitudine10 Locatie9 un pic mai greu cu locurile de parcare Igiena10 Iti multumesc Lory ca ti-ai facut timp si pentru mine. M-am simtit foarte bine in compania ta. Ne vom revedea curand.
  3. Azi am revenit la Lory. Este o fata dragita care face tot posibilul sa si multumeasca clientii. Am obtat pentru o finalizare cu anal. Actiunea a constat intr un oral nebunesc cu multe artificii si atentie la zonele adiacente si un anal. De mentionat ca la anal era foarte curata si nu am avut parte de surprize neplacute. Note: O 10 A 10 N nu am facut Locatie 9 Atitudine 10 Am sa mai revin cu placere la Lory
  4. Ieri am revizitato pe Lory. Aceeasi fata simpatica cu un oral smecher de tot.
  5. Faci cu 2 Lory? Vreau sa vin cu un prieten.
×
×
  • Creează nouă...