Sari la conținut

el-patron

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre el-patron

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

el-patron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-33

Reputație

  1. nu m-au anuntat. mi-au raportat. cum raporteaza catzelu Daniel ca a apasat pe buton sa ridice poarta.... ahahahahaha :))))
  2. am dat in e46 cum a dat brancusi in cumintenia pamantului. n-are nimica benweu'. doar i-a sarit planetara stanga si bate rulnmentu pa dreapta. mai tine cimșpe ani. ma duc sa imi iau asigurarea de pe bulgaria dupa care cumpar 10 porci cu el.
  3. https://i.ibb.co/my1tCJH/76713961-2701595756529203-4817648744155578368-o.jpg
  4. da' unde eram ma prostani... fiu' baltii? acum nu te mai injuri de pe clonele tale sa vada toti trepadusii ce vipan atacat si invidiat esti? :)))))
  5. da avem voie sa fim escorte entry level, cu pret sub 100 de coco, si sa postam la sectiunea de lux?
  6. confirm ce zice portarul. pe 9 noiembrie m-au anuntat ca pleaca.
  7. varule, ochiu' meu de curvar de vaza imi spune ca are o figura de catea de lux, de o vezi cersind bagare in seama pe la Loft, (semi)rafinata, dar si cu fite cat incape in besăul ala mare si nelucrat la sala. dupa prelucrarea pozelor si a formatului fizic, tind sa cred ca vei fi foarte dezamagit de ce vei da. solduroasa si curul mare si lat de vădană - cel mai probabil ascunde o celulita si o grasime moale... finisata portelan prin photoshop, nu sala. asculta aici, ca sunt batran si stiu mai bine, vâna pulii dăn cur vine pentru consultata la curve care să crede dă lucs, nu ezitati sa ma contactati... pentru mai multe detalii ma gasiti pe PM
  8. *scrii, in pula mea de prost Ba, nu pot sa inteleg, astia care au deja 20-30, patruj dă primăveri si nu stiu a scrie si a citi Fa Mio, io am 7 ani de acasa. Cat sunt cu mama vorbesc frumos.
  9. Zi fa belito, vrei sa te fut câine-câinește? O sa îți cam placă. ^_^ Daca am pula sculata si ma uit in oglindă, nu ma vad de ea. :( In rest vad un băiat finut si simpatic. Aproape ca m-as fute. :X
  10. daca vreau sa o fut pe antonia cum fac? ca pana acum am auzit doar gargara de la niste fraeri lingai ahtiati. :(
  11. Alexandra, nu vrei sa fii gagyka mea? :X Dau bine si sus si jos, nu numai jos.
  12. e in pula cu liftu' ca de 3 luni incoace, gura nu-i mai tace asteapta sa ii recomande iasmina cel bun curvar sa dea in ea ca in bonus.
  13. inseamna ca ma tine Iasmina aka Arina doar pentru ea, de nu ti-a povestit despre forta si talentul meu (nu glumesc) P.S.: la ce pula lu' Hector ai rebranduit-o ca pe o curva de pe centura, care da tepe? :blink:
  14. Am vorbit eu cu ea. Mi-a trimis o multime de poze. E frumusica tipa. E mai creola, tipic "tigancusa de Bucales", dar e frumusica si are un corp bun de consumat. Nu e vreo inteligenta nativa, dar a fost ok in conversatii. Totul pana mi-a tras teapa de 2 ori cu outcall-ul. Prima data am inteles ca era traficul foarte aglomerat si ii era greu sa mai ajunga, dar a doua oara, desi am stabilit ca ramane fixa intalnire, nu mai zice nimic ca nu ajunge, macar din bun simt. O sun si zice ca imi scrie (motivul, banuiesc)... dar nu a mai scris nimic. E doar o copila prostuta si neserioasa. Nu mai promovati in plm toate amatoarele si nu mai acceptati sa fiti milogi si va futeti timpul cu ele... prostilor. :(
  15. Pai nu prea ai ce vedea. :) In realitate e mai micuta si mai skinny. Plus ca are o fata de joker de te pisa rasul. :))) In schimb e foarte de treaba si prietenoasa. Depinde ce cautati. Confirm ca este cea din poze, dupa tatuaje, dar pozele o avantajeaza. Pretul cam supraestimat. Am vazut-o si pe colega ei. Are fata de ciocanitoare. :)))) Locatia intr-un bloc vechi interbelic (antebelic, dracu' sa-l ia, ca se darama daca mai trageai un partz) in spatele magazinului Cocor de pe Unirii.
×
×
  • Creează nouă...