Sari la conținut

chupacabra2k

Serious Contributor
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chupacabra2k

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    La Lidia acasă :)))
  • Interese
    Numai Lidia :)

Vizitatori Recenți Profil

1.170 citiri profil

chupacabra2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

173

Reputație

  1. Acum nu mai suntem off topic? Colericule, de ce nu faci gura ca o sugem aiurea pe topicul fetei? Întotdeauna asa ati facut. Dar urmez eu acum. Stai sa mai fac câteva conturi ca e mai greu ca pentru fiecare imi fac si o adresă noua de mail. Si le fac la câteva ore distanta ca sa nu vada pisicuts ca sunt ale mele. Cu vpn. Oare care sa fie prima victima? Larisssa? E plecată. Beatrice? Uitati, va las pe voi sa alegeti.
  2. Marmotto Spune-le asta celor 3 curisti de mai sus. Ca asta e tactics lor. Sa arunce cu noroi, sa manjeasca. Dar nu-i o problema, eu zic ca ma descurc si eu la mizerii. BZ. Nu am voie sa fiu buzoian?
  3. Nu contest faptul ca fata e de nota 11 sau 5 cu indulgenta. Nu asta ma interesează. Când merg la curve ma duc sa fut, nu sa verific notele... Ceea ce ma deranjează e faptul că muistii ăștia 3 o sug prin batista de fiecare data când vine cate o fata noua. Ba una, ba alta... Aici e jmekeria. Ca curistii ăștia se cred judecatori ai CCR. Imi cer scuze titularei postului.
  4. Ești prost gramada. Se vede ca nu ești însurat si nu mergi la curve. E mai mare plăcerea la curve. Alea știu mai bine ce e de făcut. Soțiile nu au asa experiență. Vrei sa-i dai muie nevestei, pauza. Vrei s-o futi in cur, o doare. Vrei dt, se îneacă. Vrei limbi in cur, e sub demnitatea ei. Si lista continua... Deci, cum e, pacaliciule?
  5. Oh, da. Sigur că da. S-au activat cei 3 labagii de serviciu : Altădată Colericul Loccatelusul De fiecare cand vine cate o fată noua, hop pe ea. Hai sa-i futem topicul. Si sa le protejam pe ale noastre. Pentru ca ale lor nu-s ca ale noastre. Ia ziceți, labagii mari cu putza mica ce sunteți : ati fost voi in locul userilor si ati futut-o ca sa stiti ce nota merita? Sau aveți impresia ca larisssa si Beatrice sunt cele mai bune? Faptul ca primiti pizda de la cele două e un lucru arhicunoscut. Adică primiți moca in schimbul promovării lor si al denigrarii celorlalte fete. Asa, pentru cultura voastră generala, credeti ca numai voi sunteți maestri in laba? Aveți impresia ca voi sunteți aia desteptii iar noi prostii? Oara dacă ne-am apuca si noi sa scriem de nașpa la fetele voastre? Sa facem o mica revoluție, zic. Sa le futem si noi topicul celor 2 protejate. Ce pierdeți voi? Se duce pe pula ratingul fetelor si poate nu mai primiți pizda moca. Ce pierdem noi? Pula, nimic. Avantaj, noi. Sa-mi spuneți, va rog, când sa incepem. Sa ma apuc de făcut conturi ;)
  6. Specifica naibii unde ne-ai pupat, ca sa nu creadă ăștia ca cu noi accepti fk si cu altii ba :)
  7. @larisssa, Ai inboxul plin si nu poți primi mesaje. Zice ca sa mai stergi din ele. Probabil ai prea multe de la altadata, coleric, pisicuts... :)
  8. Pai ale noastre sa fie si nu ale latrailor de serviciu ;)
  9. Dragii mei, nu mai plângeți ca suntem off topic? Sau va convine (in funcție de interes)? Exact asa făceau si comunistii. Se abateau ușor de la problemele reale... Asa ca lasati propaganda asta ieftina și treceti la lucruri mai serioase :)
  10. Știu si eu ce bani produc fetele. Când ma duc la ele mai iau pulsul pieței. Cunosc faptul că afișează fals cum ca ar fi pline de bani. Cam cum afisam noi aifonul la una bucata bere...
  11. Acest thread va fi epic! Va fi mai epic decât epopeea lui ghilgames plus mahabharata si ramayana. Vor curge si seca izvoare întregi. Se va găsi leacul pentru cancer si sida(pentru covid nu garantez). Noi vom fi niște moșnegi internati in azile de bătrâni. Vom depana amintiri. Amintiri cu curve, pesti si proxeneți. Succesorii noștri vor trebui sa ducă mai departe această importanta mostenire, detective mode, caci acest lucru va arata nu urmașilor noștri, ci urmașii urmașilor noștri (plm, asta nu era din Ștefan? Plagiator nenorocit ce sunt...), cat de meschini si josnici suntem. Va scoate din noi tot ce e mai rău. Of, Doamne, daca existi cu-adevarat, iartă-ne, întinde mana Ta asupra noastră. Ai mila de niște bieți curvari, curve, pesti si proxeneti. Ba' poola-n ea de lume (si v-o fac cadou), arestul la domiciliu timp de 2 luni m-a tâmpit cu totul 🙄
  12. Cred ca e vrăjeala aia cu 50k. Ca la banii aia mai punea ala 2 mii si o rezolva urat de tot pe marmota
  13. Pfuai de plm. Si io abia găsesc un meleon sa dau o muie. Imi cer scuze, pisicuts, chiar nu știu cum se cenzurez muia
×
×
  • Creează nouă...