Sari la conținut

babyblo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babyblo

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Daca si tu vrei calitate , nu cantitate ma gasesti la 0750715208

Vizitatori Recenți Profil

969 citiri profil

babyblo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Hei :) Avand in vedere situatia de acum care avanseaza din ce in ce mai mult, o sa ma retrag si eu pana cand o sa revina totul la normal . Va pup :) !
  2. unde ai dedus agresivitate ? e doar un pur dialog dragul meu .
  3. Ca sa intelegi...si eu castig in jur de 4000 lei pe luna din jobul meu , tocmai de asta ce fac aici e strict curiozitate si nu urmaresc sa fac din asta un job principal,fiecare persoana e libera sa decida ce face cu banii . Mult succes :blushing2
  4. pozele primele sunt din vara , singurele pe care le aveam la indemana . ulterior am si un set recent ( ieri ) ca sa fie de actualitate . Eu sunt in ambele seturi , aceleasi kg . Doar ca unghiurile sunt diferite .
  5. Eu iti urez succes la escortele de 50-100 pe bugetul tau . Daca am un anumit tarif , e pentru categoria de oameni care isi permit . Daca nu faci parte din ei , nu trebuie sa dai cu hate . Sunt 100 de postari cu buget redus , trebuie doar sa dai skip paginii mele si ai rezolvat problema.
  6. Ce usor e sa vorbesti din spatele unui monitor , sunteti plini de curaj , imi place maxim de voi !!! Hai sa ti zic..sanii mei asa sunt, shaorma nu mananc si nu am niciun peste in afara de cel din congelator hahahahahahah Dar voi stiti tot ..nu ti place o postare , treci peste ! Daca nu cunosti o persoana de ce vorbesti despre ea?
  7. Hei,si eu activez sambata de la ora 17 la ora 22. :blushing2
  8. Buna , numele meu este Maria , am 23 de ani si sunt noua in acest domeniu . Daca esti interesat de ceva nou , ceva "proaspat" in domeniu ai ajuns in locul in care trebuie . Zona poate fi o problema pentru tine , citind recenziile altor utilizatori care isi exprimau in mare parte nemultumirea pentru drum , locatie si alte servicii oferite in zona. Te invit sa incerci o experienta noua , o tipa inalta 1.75 , ochi albastrii, corp decent cum se vede si in poze , amuzanta si vorbareata ce iti poate satisface nevoile si fanteziile intime . Partea cea mai curioasa si interesanta , fiind la inceput de drum , kilometrii sunt putini (intelegi ce vreau sa spun) :). Acest job part time ajuta la finantarea nevoilor personale , din acest motiv nu pun accent pe CANTITATE ci pe CALITATE . Nu accept persoane in stare ebrietate , de etnie , sau sub influenta altor substante . Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii !!! Programul de lucru cu "publicul" este in intervalul orar 19:30-23:30 de Luni pana Vineri . Sambata de la 17 la ora 22. Programarile le vom face in prealabil pe whatsapp , dar daca vrei sa te convingi de realitate pot raspunde si la telefon pentru unele detalii . Nu raspund la numar privat ! Nu sunt dispusa la deplasari de niciun fel , temporar . Va pot oferi companie intimă de calitate si urmatoarele servicii: - sex normal protejat in diferite poziții (am facut gimnastica si mobilitatea este punctul meu forte) - sex oral protejat deepthroat , neprotejat in functie de igienă cu finalizare orală sau corporală :) - CIM (CUM IN MOUTH) - COM (CUM ON FACE) - COB (CUM ON BOOBS) - FK ( FRENCH KISS) In functie de igiena si bineinteles in functie de persoana . - RP (ROLE PLAY) - GFE (GIRLFRIEND EXPERIENCE) - dus împreună sau asistat - deschisa la orice tip de fantezii - sexul ANAL NU este in meniu indiferent de costuri . - sexul hardcore este taxabil cu +50 lei in functie de marimea sexului tau din dotare . Cadoul pentru o întâlnire de: 30 minute ( 1 finalizare ) este de 150 lei 60 minute ( 1-2 finalizări) este de 300 lei 2 ore ( 1/2/3 finalizari ) este de 500 lei Locația este in Militari Residence , usor de ajuns cu masina personala , aproape de strada .Garsoniera mica si cocheta , speciala pentru fanteziile tale . Ofer si cer igienă și discreție. Neconfirmarea programării inainte cu 30 minute duce la anularea sa. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta oricand pe whatsapp : 0750715208 Pozele imi apartin 100% . Va pup! .
×
×
  • Creează nouă...