Sari la conținut

metrozaurus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre metrozaurus

metrozaurus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Ba fraților cred că e prima dată când citesc un topic cap coada😁. Nu sunteti pe creaca voastra uni dintre voi. De mult timp nu m-am mai amuzat așa. In curând o să ajungă Sarah la Top daca o să continuați tot așa cu postările.
  2. Salutare! Am reusit sa dau ochii cu domnisoara acum cateva zile. Locatia este vis a vis de Kaufland din Piata 700, deci parcare se poate gasii fie acolo fie peste drum la Mc Donalds. Am facut o programare in prealabil, iar la telefon totul suna foarte " apetisant". Am urcat la ea, am fost primit de o fata simpatica si foarte placuta la vedere, imbracata intr-un outfit sexy, cu alte cuvinte pozele sunt reale si e chiar " teapana". Locatia este de lux, totul este curat si aranjat. Am fost primit in camera, am povestit un pic ( pentru a intra in pielea personajului) si am trecut la treaba. Totul incepe cu niste sarutari corporale destul de ample, iar buzele pufoase o ajuta mult. Face un OP bun spre foarte bun. A urmat un NP misionar apoi un reverse cowgirl iar la final un doggy. Ca si concluzie: Locatie:9, zona centrala, locuri de parcare. OP:8.5 stie sa foloseasca buzele bine de tot. NP:8,5, fata arata bine. GFE: 9, imbratisari, glume, etc. Aspect : 9, frumoasa la fata, corp si nu e genul distant. De recomandat: CU CERTITUDINE!
  3. Salutare! Pe scurt domnisoara e nebunie! Chiar ma mira faptul ca nu e mai populara prin zona. Varianta mai pe lung: Locatia este vis a vis de Kaufland din Piata 700, deci parcare se poate gasii fie acolo fie peste drum la Mc Donalds. Cand am sunat am fost intampinat de o voce nu prea suava dar cine stie ce era in mintea ei in momentul acela. Am urcat la ea, am fost primit de o fata simpatica si foarte placuta la vedere, imbracata in lejerie intima. Am fost primit in camera. Am dat banutii ( nu a cerut imediat cum intri in camera cum fac altele) si ne-am apucat de treaba. La ce buze senzuale are va pot spune ca face un ON nemaipomenit. A urmat un NP misionar care nu e wow dar faptul ca se mai joaca cu mainile prin parul tau, ii da un plus de valoare. Dupa finalizare am remarcat ceva ce nu intalnesti la multe, nu s-a ridicat din pat ci chiar din contra s-a intins langa mine si a mai stat vreo 2-3 minute foarte apropiata. Din punctul meu de vedere asta e un mare plus. Ca si concluzie: Locatie:9, zona centrala, locuri de parcare. On:9 stie sa foloseasca buzele bine de tot. NP:8,5, fata arata bine si se simte bine, singura problema ar fi sanii care sunt destul de noi "upgradati" si ii mai provoaca dureri, deci e bine sa fiti mai gentili. GFE: 10, pupici ( are niste buze foarte foarte faine), imbratisari, glume, etc. Aspect : 9.5, frumoasa la fata, corp si nu e genul distant. II place sa se apropie de tine chiar si cand stati de povesti De recomandat: CU CERTITUDINE! Poti sa iti faci abonament la ea ca nu ai de pierdut nimic.
×
×
  • Creează nouă...