Sari la conținut

cozminbox

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cozminbox

  • Dată Naștere 20.06.1997

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    AICI

Vizitatori Recenți Profil

463 citiri profil

cozminbox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Rand prinde toata lumea 🤣nu te agita ca nu este asa ocupata cum crezi tu .....colegu meu a vb cu ea pe camera ....deci ?? daca tot spui ca ai citit topicu ce ai inteles din recenzile de 10 plus fara detali .....opretsete aici ca ....?????nu raspunde la intrebare.... Tu sti cum este o femeie de 10 ! emma a recunoscut ca i-ai place mancarea...Normal că sa îngrăşat în perioada asta, pentru că trebuie să verific în permanentă dacă mai are gust şi miros... 😁😁 eu nu consider de loc ca are forme ....si multi ca mine dar nu au tupeu sa scrie din cauza baietilor de serviciu ....ca vin ei cu bazaconi ....Daca ea nu are grija de corupul....nu am vazut si eu sa aive bady... dresuri....si voi inloc sa o ajutam sa inteleaga ce trebuie sa schimbe ....apare baieti de serviu ...limbisti O femeie elegantă e parfumată cu Chanel, însă o femeie perfectă, miroase a sarmale.😉 sincer eu am fost de 3 ori la ea nici o data nu a vizitat baia ....stati dracu calmi ea lucreaza si cand este pe stop Prietene eu n-am zis ca ce ai simtit cu EMMA nu e adevarat ...aici e clara treaba...dar scrie in plm si cand mergi la alte escorte mai putin cotate sa avem si noi un reper ca de asta-i site-ul asta sa ne ajutam. Iarta-ma! din nou EMMA de off topic. Sarbatori Faine!!! EMMA sti ce imi place ca uni recunoaste ca te-a lins cand aveai doape in pasarica . N-am înțeles care e beneficiul faptului ca sunteți împreună!?!? 🤔😀😲😄 PS: Pentru astia cu mazare in loc de creier, care o sa sara sa-mi arunce replici din alea de genul s-a indragostit, e pestele....e concurenta :))), e plm, nu va obositi, ca va umpleti de penibil si oricum nu va baga nici dracu in seama. bani nu ajung la ea saraca ....vb lu baiatu de la care a luat locatie ajung la ala cu audi :)))))pacat ca sponsoritazi!
  2. Marian nu are rost ...una a plecat de câteva zile ....Mie chiar sila ...unu care intra sa stea sa deruleze 35 de pagini sa găsești câteva vorbe sa fie convin sa care programare si nu isi ia țeapă...Aici este doar CHEAT cu băieți care sunt de serviciu pe topic ....
  3. Bine zis 34 de pagini si nu am vazut 4 recenzii ca in regulament ......doar CHEAT si spam editat Daca EMMA este de 10 pe line sunt sigur ca voi suntei cei de care ea spunea ca o lingeti la p"zda si cand este pe stop ?! emma=Vorba lunga fara conținut de calitate BA ati nebunit sau cei care sunteti de serviciu pe acest topic.... de tot ridicati topicu in prima pagina am vazut in recenzile voastere numai bazaconi de ..... -cred ca pentru mine este cea mai tare femeie cu care am facut vreodata sex. ZECE PE LINIE -cel mai bun sex oral, sex oral protejat pe care l-am simtit, ori de la aptitudinile ei, ori ca era prezervativul foarte subtire, chiar nu stiu, dar l-am simtit extrem de bine. ZECE PE LINIE -este singura femeie dupa forum la care am platit o ora si am stat aproape o ora si am reusit doua finalizari cu sex oral protejat in ambele dati. Pentru mine este incredibil. Se pare ca acest covid ... face si chestii bune ca o tine prin tara ZECE PE LINIE ce dracu tot atat ca este coada de cate ori am sunat a raspuns ..ba chiar am si negociat preturile cum am vrut..... mai sunt si alte topce pe aici femei care chiar isi fac treba dar nu au baieti de servici sa unple topicu cu bazaconi..... sau chesti de genu Fata e .....senzatieeeeeee..........fizic belea ....note maxime la .... pasarica unica ( nu am vazut ceva mai frumos inca ...si am vazut N la viata mea ) Va zice baiatu si aici ma va crede useri ca jony_legend, catelu dinamo si alti.... este mica si indesta la 1,50 este mult prea grasa ...avantaju ca geme si se preface ca o nimfomana in pula ...nu are rost sa dau mai multe detali ca intram in viata ei amoroasa dupa !
  4. ma tot amuza ce tot se scrie pe aici un topic mai mult un fel de mirc ! nu isi are rostu sa vorbim de locatii....ai stat numai in locati praf atat timp cat ai lucrat singura ....la garsoniera unde lucrai mereu infectie ...in camera mirosea fum de tigara ....la baie dezastru !!
  5. Dă-l în pisici DIANA pe respectivul, dacă a fost deranjat ca aveai și colega trebuia sa nu rămână....sărăcuțul deranjat ca nu l-ai ținut o ora:))))
  6. cozminbox

    Katia !!

    nu se merita primu servit primu venit !
  7. confirm si eu cele spuse !
  8. cand revine ?
  9. alte detali ??a fost cineva ?
  10. Dacă ai fost la ea da și tu o recenzie pentru fratii tai!
  11. este ce lipseste acestui oras fiecare cu gusturile lui daca la studenta nu prind toti locuri !!
×
×
  • Creează nouă...