Sari la conținut

oaia_bleaga

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oaia_bleaga

  • Dată Naștere 01.09.1939

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Everyfuckingwhere
  • Interese
    Curve cu atitudine!

oaia_bleaga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputație

  1. Omule, ati rezolvat integrale, determinanți, limite? Sau i-ai dat muie, 69,limbi in pizda, futut intre sani, ejaculat in gura, pe față... Nu-ti fie rușine, toarnă tot.
  2. Salutare, dragii mei Cuvântul zilei de azi este troll. Conform Wikipedia : Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Este un cuvânt ce provine din limba engleza (trolling) si reprezinta o tehnică de pescuit. Am ales sa spun 2-3 vorbe despre acest cuvânt întrucât am văzut ca, din păcate, avem prin frumoasa noastră comunitate si troli. Sunt niște maimutoi care nu au altceva mai bun de făcut decât sa-si bata pula de noi. Niște lichele de oameni. De fiecare dată vorbesc numai in mistouri, in bătaie de batjocura, jignesc, ataca alte persoane... Asemenea nulități sociale merita o flegma, fie ea si virtuala. Din păcate nu prea avem cum sa-i combatem pe acesti dăunători. Orice am face, este in zadar. Ne luptam cu morile de vant. Aveti vreo idee cum sa-i starpim? Ce e de făcut in acest sens? Dacă le raspundem pe aceeași limbă? Domnul sa ne binecuvânteze.
  3. Zi-ne si noua ce ai făcut cu ea dacă tot o recomanzi. Si cat te-a costat nebunia...
  4. Pai dacă ești nou si nu ai încercat si altă marfă, cum poți spune ca merita? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  5. Neața, Se pare ca si cei care au creat saitul de kultura sunt cu deficiente gramaticale. 34 membrii care citesc aici 17 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi. Un i: membri ai partidului comunist... Doi i: membrii partidului comunist... Al doilea i este articol hotărât. E greu rau de tot.
  6. Futu-m-as, un Duster pe lună?
  7. Nu detaliezi o idee? Servicii, preturi...
  8. l-a îngropat, fgm sa-ti fut de telefon de kkt, ca ma faci sa-i dau satisfacție lui altadata...
  9. Dragii mei, azi va spun câteva cuvinte despre luceafărul hui poeziei românești Mihai Eminescu. Lucruri mai puțin spuse prin școala românească... Nu a fost Eminescu de la început, ci Eminovici. Si-a schimbat numele la insistenta lui Titu Maiorescu, era un nume care nu dădea bine (rusnac). Nu a fost chiar atât de sărac cum ne-au mințit profii prin școală. A avut frati care au studiat pe la Berlin si Viena, deci... A fost o perioadă si director prin Iași (parcă), dar a fost dat afară întrucât mai multe persoane s-au plâns ca se masturbează in timpul serviciului. Era prieten bun cu Caragiale. Dar s-au certat întrucât Veronica Micle juca la două capete (de pula). Deci, maimutzica se iubea si cu el si cu Caragiale. Prieten bun cu Creanga. Au stat o perioada în aceeași casa. Faceau share la aceleași curve. A fost ținut in brațe de Titu Maiorescu. Se spune ca el l-a ridicat si tot el la îngropat. Nu era chiar atât de geniu dar cum fiecare țară trebuie sa aiba niște genii... Unii avizați susțin faptul că Nicolae Labiș ar fi avut șanse reale sa fie mai bun decât Eminescu. Dar a murit la 21 ani, călcat de tramvai (beat?). Există o legenda ca Adrian Păunescu l-ar fi împins in fata tramvaiului. Legendă... Eminescu a murit si el tânăr (39) dar a lăsat o opera destul de ok. Si aici circula basme si legende cum ca ar fi fost omorât intentionat... Poezia 'La steaua' a dat multe batai de cap cu al ei 'ca mii de ani i-au trebuit luminii sa ne-ajungă' (legat de viteza luminii, fizica). 'Luceafărul' e considerata piesa de rezistenta, insa, in umila-mi părere, Scrisoarea a treia, cu dialogul dintre Mircea cel Bătrân si Baiazid, e 'za big shit'!!! Pizdos de bine scris acel dialog,si poezia in sine. Despre ce vreți sa discutam data viitoare? Am asa in portofoliu : literatura românească (straina, mai puțin), filozofie, istorie, mate, fizică, sport, geografie, psihologie, psihanaliza (Freud, Nietzsche), si încă vreo câteva... Discutam chestii ușoare, pe care sa le înțeleagă futacul de rând dar si curva mai puțin elevata. A fost odată ca-n povesti...
  10. Ba baeatule, vezi-ti ba de cuculetzul tau, ba ;)
  11. Sabrinache, arată - ne si noua fluturasul de salariu, ca murim curiosi, ce dreq 😂🤣
  12. Sa-mi ba' poola. Ce ușor ai calculat. Păcat ca matematica e fix pula când vine vorba de economie (vezi crizele economice). 8 clienți pe zi... Pe ce lume trăiești, omule? Cele care fac bani mulți nu ii fac neapărat din nr de clienți ci din serviciile de calitate care/pe care le oferă. 5 mii e o sumă plauzibila. Ca mai au si ele viața personală...
  13. O injecție - n buca dreaptă si 40 pastile (ceva cu dyxo...) in cazul meu. Plus 100 usd la nenea doctor din Vietnam :)
  14. Larisssa NU are peste /proxenet. Plm, editor de kkt. Am încurcat underline cu strikeout...
×
×
  • Creează nouă...