Sari la conținut

bluegrana

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bluegrana

  1. Cam greu da omu de ea. Nu raspunde nici la mesaje nici la apeluri...
  2. O copila skiny de doar 19 ani... zice ea. Frumusica, dar tot 19 ani pana la urma. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-cristina/83dehe9547if7e82d1828093fhe40e48.html
  3. Daca arata ca in poze eu a si i vizitat o. Da nu in locatia aia, cu o gramada de insi la intrare.... n am chef sa ma recunoasca vreunu. Daca isi schimba locatia o vizitez cu siguranta. Pacat ca nu citeste si ea mesajele !
  4. Eu am vrut sa trec astazi pe la ea, dar cand am vazut in ce ghetou e cazata, m am razgandit. Daca se muta intr o zona mai decenta sunt primu care o viziteaza, dar asa... Sper ca citeste si ea mesajele !
  5. Care .... nu ne lasi si noua un link ?
  6. Tu ai o problema serioasa cu sintetizarea... oricum ar fi textul, tot e prea lung. Da sa folosesti termenul ''a infia" cand tu ai in cap relatii sexuale, ar putea denota o alta problema.... are si el dreptate!
  7. Pai ce revansa sa si ia cand si a cerut scuze... scuzele n au fost acceptate, si inca putin si o lua si la bataie (ca sa zic asa) Ps. Salveaza i nr de tel in agenda si nu i mai raspunde pe viitor. Cum sa ti fie frica sa stai in casa din cauza la un idiot...
  8. Referitor la persoana care tot da ture de bloc iti dau dreptate. Faza este ca aceleasi vb se auzeau si data trecuta... ca are acvariu... etc. Eu m am dus de mai multe ori la ea vara trecuta si n a fost deloc asa. Ma voi duce si de data asta, voi vedea cum sta treaba si revin cu impresiile mele.
  9. Nu i mai baga in seama Lory... sunt si ei aceeasi carcotasi de anul trecut😂😂😂
  10. Si cand te gandesti ca la mine este in top 3 ever... alaturi de fata inalta care era in spate la china mall (jmi scapa numele acum) si inca una care am prins o o singura data la Butique Hotel. Se pare intr adevar ca gusturile nu se discuta.
  11. Speranta dispare ultima, se pare. Ar trebui sa realizezi ca practici o meserie care te expune foarte tare. Credema ca doar daca ii spui ca , cunosti un procuror, va da imediat inapoi... garantat. N ar fi rau sa tii o usa deskisa ptr momente grele... si asta e valabil si ptr alte fete care citesc pe aici.
  12. Daca intreaba la sectia din piata Chiliei de el, va face garantat rost de nr. lui de tel... asta cu siguranta. Mai departe ca sunt constituiti in parchete, chiar nu stiam... 10x for info
  13. Frumusica, decenta, educata, pustoaica... careia ii place ce face. Am sa revin cu siguranta.
  14. Mai ajungi astazi... ca sa stiu si eu ce fac ?
  15. De asta am si zis ca, cunosc pe cineva... ca sa dispara oricefel de surpriza. Destul de dificil ca sa merg la sigur pe o carte sau alta... credca nu se poate. Cel mai bine este sa ne pregatim din timp ptr o problema, ca sa stim cum o abordam cand avem nevoie... adica sa se duca sectia care ii zic eu si sa discute cu persoana care ii zic eu, in asa fel incat sa aibe un plan de bataie cand va avea nevoie. Ce risca ?... mare lucru, o amenda... alea de pe centura au cu miile si n am vazut pe nici una sa se sperie. Ca sa nu fie teapa eu las si numele procurorului: Matei il cheama pe procuror si lucreaza la sectia de politie din Piata Chiliei... credca e sectia 1 acolo. Eu n am de gand sa am pe constiinta pe nimeni. Putea fi o teapa faza cu te duci acolo si vb cu cutare... ala putea fi corupt asa ca am facut public si numele procurorului. Parerea mea este ca trebuie pregatit terenu... si asta e valabil ptr toate persoanele... mai ales cele care pot ajunge traficate. Think/ Gandeste !
  16. Ti am vazut pozele pe publi, mi ai atras atentia, dar abea acum am vazut topicu asta... ce sa ti spun succes si cu siguranta am sa trec pe la tine. Referitor la siguranta ta, nu m asi fi gandit nuciodata la un buton de panica cum a spus Gabriel. Eu m am gandit direct la politie... si ii identifica ei imediat. Dar asta ar implica si faptul ca tu sa recunosti ce meserie practici... sunt si fete in politie cu care ai putea chiar sa dialoghezi. Cr3dema ca nu le va interesa cu ce te ocupi si te vor ajuta. Ps. Lichelele pana si in Romanica stau la cotet. ... am o boala pe astia! Chiar pot sa te ajut daca vrei sa mergi pe calea justitiei... ma duc la sectia de politie si fac rost imediat de nr. De tel al unui procuror despre care am o parere foarte buna. daca-i baga dau petrecere !!!🤣🤣🤣
  17. Am eu programare maine la dsoara... vin si cu info daca se merita sau nu.
  18. 200, cu commentu' asta inclusiv... sa vedem ce n a vazut Parisu' 😂😂😂
  19. Niste poze ar fi iarasi bune.
  20. Eu iti garantez ca se poate. Pisicuts poate sigur... si or mai fi si altii care pot skimba un nr de tel.
×
×
  • Creează nouă...