Jump to content

bluegrana

Serious Contributor
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 Reputatie Excelenta

About bluegrana

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu prea raspunde la tel... si nici pe forum nu e prea activa... sau poate sunt eu pe ignore list :))
 2. I'll be back... 😁😁😁
 3. De parca aia cu pacanelele sunt mai bine ... 😅😅😅
 4. In sfarsit... nici nu mai conteaza, dar sa stii ca am tot facut lobby pe aici ptr protejarea fetelor frumoase si tu imi faci tocmai mie asta ?
 5. Eu credca e nebuna. Pe mine m a dat afara ptr ca i am pus mana pe fund...lol
 6. S-o fi suparat... la cati looseri sunt pe forumul asta, e ceva normal. Ne-a mai plecat o fata pe la Craiova (si era super piesa) ...sa nu plece si Irina.
 7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-slim-doar-deplasari/488228175g1e7e9f23168ed1g24edh7d.html Dupa vreo 10 min imi spune ca la ea finalizarea dureaza cam 15 min... si ca trebuie sa plec. Nu recomand.
 8. Ma gandeam ca poate ne spune cu aproximatie, ca sa nu stau sa verific zi de zi... adica ar fi fost mai comod ptr noi si ar fi fost si in folosul ei, ptr ca ar avea agenda plina... buching :))
 9. Cand te intorci in Constanta, Lory ?
 10. Sub pod.... lol. Pai acolo daca nu te "inteapa" vreun peste , sigur te mananca cainii. De ce draqu m asi duce sub pod ?
 11. Problema este ca pui oamenii pe drumuri aiurea. Ti am zis si pe wap mai bine raspunzi si spui ca numai esti dispo... chiar si in ultimu moment... decat sa stam prin masini aiurea si sa asteptam. Ps. In seara asta pana la ce ora stai ?
 12. O fata foarte draguta, simpatica si cuminte. M am dus de doua ori la ea numai in ultima saptamana... n am lasat recenzie ptr ca nu prea am timp de fel si fiind o fata consacrata am crezut ca numai e nevoie. O stiu decand era la intrare in Mamaia. A evoluat foarte frumos... parca e si mai frumoasa in momentul de fata. De recomandat.... clar !
 13. Si mie mi s a intamplat la fel.... si mai era unu care plangea si el pe aici 😂😂😂 pe aceleasi motive
×
×
 • Create New...