Sari la conținut

bluegrana

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bluegrana

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bluegrana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

106

Reputație

  1. Cam greu da omu de ea. Nu raspunde nici la mesaje nici la apeluri...
  2. O copila skiny de doar 19 ani... zice ea. Frumusica, dar tot 19 ani pana la urma. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-cristina/83dehe9547if7e82d1828093fhe40e48.html
  3. Daca arata ca in poze eu a si i vizitat o. Da nu in locatia aia, cu o gramada de insi la intrare.... n am chef sa ma recunoasca vreunu. Daca isi schimba locatia o vizitez cu siguranta. Pacat ca nu citeste si ea mesajele !
  4. Eu am vrut sa trec astazi pe la ea, dar cand am vazut in ce ghetou e cazata, m am razgandit. Daca se muta intr o zona mai decenta sunt primu care o viziteaza, dar asa... Sper ca citeste si ea mesajele !
  5. Care .... nu ne lasi si noua un link ?
  6. Tu ai o problema serioasa cu sintetizarea... oricum ar fi textul, tot e prea lung. Da sa folosesti termenul ''a infia" cand tu ai in cap relatii sexuale, ar putea denota o alta problema.... are si el dreptate!
  7. Pai ce revansa sa si ia cand si a cerut scuze... scuzele n au fost acceptate, si inca putin si o lua si la bataie (ca sa zic asa) Ps. Salveaza i nr de tel in agenda si nu i mai raspunde pe viitor. Cum sa ti fie frica sa stai in casa din cauza la un idiot...
  8. Referitor la persoana care tot da ture de bloc iti dau dreptate. Faza este ca aceleasi vb se auzeau si data trecuta... ca are acvariu... etc. Eu m am dus de mai multe ori la ea vara trecuta si n a fost deloc asa. Ma voi duce si de data asta, voi vedea cum sta treaba si revin cu impresiile mele.
  9. Nu i mai baga in seama Lory... sunt si ei aceeasi carcotasi de anul trecut😂😂😂
  10. Si cand te gandesti ca la mine este in top 3 ever... alaturi de fata inalta care era in spate la china mall (jmi scapa numele acum) si inca una care am prins o o singura data la Butique Hotel. Se pare intr adevar ca gusturile nu se discuta.
  11. Speranta dispare ultima, se pare. Ar trebui sa realizezi ca practici o meserie care te expune foarte tare. Credema ca doar daca ii spui ca , cunosti un procuror, va da imediat inapoi... garantat. N ar fi rau sa tii o usa deskisa ptr momente grele... si asta e valabil si ptr alte fete care citesc pe aici.
  12. Daca intreaba la sectia din piata Chiliei de el, va face garantat rost de nr. lui de tel... asta cu siguranta. Mai departe ca sunt constituiti in parchete, chiar nu stiam... 10x for info
×
×
  • Creează nouă...