Sari la conținut

timidul1337

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre timidul1337

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

timidul1337's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Reputație

  1. Alyna34milf parca ,caut o si vezi i paleta de servicii
  2. Stai linistita,trecem la pierderi banii si timpul...
  3. Va salut,abia ce am iesit de la fata. Este extrem de slaba,draguta la fata ce i drept,insa cu urme clare de oboseala sau consum de droguri,nu stiu exact. Am optat pt un oral np cu fin faciala,si abia abia am terminat eu cu manuta,atat de slab a fost oralul. Este o experienta foarte naspa,si nu recomand nimanui. Doamne ajuta.
  4. Buna,am doua intrebari:1)in lista de servicii ai putea adauga si masajul de relaxare? 2)programul tau este si la ore mai tarzii? Multumesc.
  5. Salutari,tocmai ce am fost la Daniela,si am plecat multumit pe deplin.Am stat o finalizare cu on/cim,si am platit 2 stiuci. Daniela este o fata frumoasa,s a comportat foarte frumos cu mine,iar ceea ce am apreciat la intalnire,a fost ambientul placut din camera,faptul ca Daniela este o persoana care pune accent pe curatenie,si actiunea in sine,care a fost mai mult decat ok. Ciaules.
  6. Posibil sa nu fie disponibila,am contactat o si eu acum,insa nu mi a raspuns,o avea vreo problema.Am fost de multe ori la ea si niciodata nu mi a dat teapa.
  7. La cat stutz am dat la strada,recunosc,cu ochii inchisi, o data am luat o mica infectie urinara,in rest,nimicuta🙃
  8. Va salut, Invingandu mi timiditatea pe care o am de cand m am nascut, m am decis ca dupa atata amar de vreme,vreme in care am scanat acest site(din umbra),sa fac si eu o vizita unei fete. Am ales pe titulara acestui topic,pt ca se incadreaza cerintelor mele,si pt ca pare o femeie usor submisiva,care stie ce face,si care ma atrage catusi de putin. Am contactat o pe wp,si m am programat pt o finalizare,np,on plus cim,pt 2 stiuci. Mi am facut un dus mic si m am tolanit in pat unde alina a inceput un on foarte bun din punctul meu de vedere; din pacate ala mic s a resimtit dupa atata munca si oboseala si la normal nu s a mai putut ajunge,finalizarea fiind facuta oral . Cateva note de subsol: Alina e o tipa slim,nu i pt amatorii de plinute;la baie am gasit prosop ud,n a fos asa mare problema,dar nici eu nu i am cerut unul curat,poate ca pe viitor ar trebui sa schimbe mai des prosoapele;tv ul era pe protv,si e cam greu sa dai la scoica cand te uiti mizeriile dp protv;m a servit cu un pahar de suc,insa eu nu beau... In concluzie eu m am simtit bine,si voi mai reveni,sper cu forte proaspete,sa incercam si alte fantezii. Seara buna.
×
×
  • Creează nouă...