Jump to content

dovi23

Membru Banat
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Reputatie Excelenta

About dovi23

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Baiatu are dreptate, nu e cea din poze.. Chiar ea a zis ca nu e ceea din poze..
 2. La cat ai scris aici poti scrie o carte
 3. Deci sa înțeleg ca in cele 30 min, pot face 2 numere?
 4. Am fost ieri, grabita am stat 15 ma grăbit grav, a răspuns de fata cu mine fara nici o problema, oral mecanic, np jalnic, per total lipsa de interes si plictisita, eu nu ma mai duc Dialogul ei : înainte sa vin eu, ea mai aștepta un client adica primul venit primul servit.. Ea ca fata drăguță, 28 de ani, sâni lasati cur relativ ok ai pe ce pune mana dar la socializare, daca nu o întrebam cate ceva eram ca la priveghi.. De revenit pas, de recomandat pas daca nu ai ce face 100 lei mai bine o laba scurta si aia e, si ai si 100 lei
 5. Mulțumesc de sfat, esti o scumpă 😍🤗
 6. Bla bla bla bla, stii ceva mi se rupe de comentariul tau
 7. inseamna ca o are la prieteni pe fb,instagram si ce o mai fi ., am sa ii fac o vizita fetei maine sa vad si eu cine e , si dau un reply aici
 8. revin cu un raspuns in partea de preturi , cum a zis si colegu ariovist pretul de 200 lei ii foarte mare , tiinand cont ca ,cu cei 200 lei iei o ora sunt fete de top la noi in oras care cer acei bani dar pt o ora nu fin. , corect si parerea ta si serviciile pe care le prestezi e viata ta si riscul tau etc , dar ca idee mai lasa la pret ,reper parerea mea . daca vii in oras si lasi la 100-150 fin vin chiar si eu .
 9. I-am zis de asta cu herbal v, mergem maine, mulțumesc pentru răspuns
 10. Fara sa fiu magar, iti zic sincer esti doar o escorta sau o sugatoare si atat fie ca plătesc 50-100-200 lei . Nu meriti interes.
 11. Recomanda cineva niste pastile din astea pt miel sa fie tare si chestii din astea? Intreb pt fratimiu merge de putin timp si nu ii se scoala 😂😂😂👎 si ii moare repede, de unde as putea face rost sau la farmacie in Ploiești?
×
×
 • Create New...