Sari la conținut

marrtel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marrtel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marrtel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-43

Reputație

  1. Ce minte putoarea, zice că are 42 de ani. Din Toscana până aici a pierdut 10 ani. Pffff !
  2. Dacă nu știi nici măcar numele corect al fotbalistului, evident că n-ai cum să știi ce performanțe a avut, ce trofee a obținut cu echipa și ce a mai reușit în scurta-i carieră. Citește, prăpăditule. Măcar de echipa națională dacă știai. Dar ignoranți, păduchioși, băgători de seamă, idioți și cretini cu stea în frunte se găsesc peste tot. N-ar fi asta o problemă. Însă tu ești un nenorocit, o lepră, un nemernic, o javră ordinară, un gândac de bucătărie ce trebuie strivit. Tu ziceai că ești pregătit să mori, nu ? Păi îți urez să ți se-mplinească urgent. Astfel, dincolo, o să afli direct de la Unicul Căpitan cine a fost și ce-a făcut. Asta voiai să zici !
  3. Eu am zis că ești 'oață. Se vede treaba însă că ești și mincinoasă. Duduie, tot ce am scris este absolut real. Păi îmi venea mie aiurea așa să inventez ? N-am nicio treabă cu tine, cucoană. Era în timpul stării de urgență, stăteai în zona ParkLake, erai cea mai aproape, de-aia am ajuns la tine. Nu ți-e jenă să spui că nu e adevărat ce-am scris ? De ce aș fi minți domne ? Ai ? Eu n-am zis că ești nebună dar, având în vedere frenezia de la LOT, nu pot să te contrazic. Se și vede. Madame, puțin îmi pasă de minusurile tale. Se dovedește însă că ești pricinoasă, ofticoasă și că am spus adevărul. Hai, vezi-ți acolo de programări, până nu mă calci pe ștaif.
  4. Mai bine așa decât o pizdaderă ca tine, multipolară și clar pericol social Hă, hă
  5. N-aș zice că e bună. Nu cred nici că e de etnie, cum s-a mai zis pe-aici. Zic însă că e 'oață. Te ia la vorbă după care încearcă să te termine repede. Mai întâi a început cu un oral hard. Nu m-a întrebat, am lăsat-o în pace, știam că e inutil. După care, la fel fără să mă întrebe, trece în LOT. Și-atunci am avut parte de ceva ce nu mi s-a mai întâmplat. Pur și simplu a trecut la foc automat, cu o frecvență/ritm de n-ai văzut. Era clar că voia din nou să mă termine repede. Nu i-a mers, n-a reușit și a obosit. Plictisit și cu cheful stins, soldățelul s-a pleoștit. L-a luat din nou la oral, parcă protejat, nici nu mai știu. L-a înviorat, după care din nou în LOT. Și-acum, probabil enervată sau cu frica de a nu se rupe preze, pac - îl scoate pe goguță când simte că erupe vulcanul. Asta i-a pus capac. I-am zis: "ce-ai făcut domne ?". Răspunsul ei: "Nesincronizare". Vrăjeală, minciună. Ratare, eșec, timp pierdut - cam asta înseamnă la pomul lăudat, cum zicea cineva mai sus. Notele nu mai au rost. Pentru că e la top. Acolo să rămână.
  6. La înscrierea pe forum, în anul 2013, zicea că are 25 de ani. Să zicem că avea mai mult, poate 27, hai 28. Prin urmare,în prezent poate să aibă cel mult 35 de ani. Ar mai fi ceva până la 40. Într-adevăr, s-a cam împlinit. Se și vede din poze. Mă gândeam că o fi născut și ea. Diferența față de perioada anterioară întreruperii activității este vizibilă. N-am întrebat-o însă. Ar cam trebui să ia măsuri, altfel riscă să ia proporții. Rămâne totuși una dintre puținele fete care poate fi numită escortă. Și de calitate. Chiar dacă nu oferă FK, CIM, COF, cunni ori anal, compensează prin atitudine, implicare, erotism și senzualitate. Erika nu spune, și nu va spune niciodată, că face sex, ea face dragoste. Oralul o urcă pe podium. Are o tehnică aparte, mai soft dar extrem de incitant. Preludiu foarte bun. Nu se zgârcește la pupăciuni, inclusiv pe buze, fără FK. Am optat pentru LOT. Știe, le are. Se mișcă super. La căpriță o știam dinainte. La fel de meseriașă. E de revenit la Erika.
  7. Te-am găsit aici așa că aici îți zic. Auzi mă, sarmalagiule, te crezi foarte important când dai un kkt de avertisment, este ? Însă asta e doar în mintea ta decolorată. Știi de ce, măh ? Pentru că așa zisele jigniri sau limbaj nepotrivit de care zici, când te dai tu jmeker cu warn-urile tale, sunt simple vorbe, simple afirmații, nesusținute cu dovezi. Atâta timp cât nu arăți clar în ce constă jignirea, limbajul nepotrivit ori trolling-ul, avertismentul sau ban-ul sunt date discreționar, abuziv, mincinos și contrar spiritului regulamentului. Chiar dacă nu scrie în kkt-ul tău de regulament, nicio măsură sancționatorie nu poate fi luată fără o motivare.. Altfel, înseamnă că ești un tiran, un satrap. Sau ai alte interese. Ai măh ? Făcuși bara-bara ? Bă, mă doare la bască de o eventuală banare. Tu nu te-ai săturat mă să te tot înjure clasa muncitoare ? Bine-ți face Amandina !
  8. Ce faci mă, vinzi icre ? Ai epuizat minusurile ? ți 'aș falusu-n coardele vocale !
  9. Să mori neîmpărtășit ! Bă da' cum dreak se face că doar tu spui că e interesantă tipa ? Ai ? Și, la fel cum ți-am zis pe topicul de la lux, cum se face mă că numai tu i-ai postat pozele ? Păi am zis bine ihtiozaurus amfibiu pe topicul de la lux. Și de oftica ce ți-a invadat creierașul minuscul, mi-ai dat, înzecit, ceea ce ești. Adică minus. Prost ești mă !. Păi implicit ai recunoscut acțiunile la purtător pe care le ai.Pffff ! Nu mai ai nicio jenă, focă incompetentă !
  10. :slap2 :slap2 :slap2 O mănânci pă pâine, ob-ule. Ea, prostia.
  11. Câți ani zici că ai ? 20 ? Păi trebuia să postezi direct la top, mai sunt acolo vreo 3 fete care au cam la fel. Altfel, prețurile n-au nicio importanță. Orocum recenziile pozitive sunt deja schițate. Hai pa !
×
×
  • Creează nouă...