Sari la conținut

marti13

Serious Contributor
  • Număr conținut

    361
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marti13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România

Vizitatori Recenți Profil

971 citiri profil

marti13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

202

Reputație

  1. Ce zic eu, si ce canti tu. eu ti-am oferit o saptamana de relaxare, sa mai uiti si tu de nimfomane, pentru ca vad ca a devenit obicei. Nu e bine pentru o femeie sa isi piarda timpul in felul acesta. Am observat ca , cel putin in weeckend, ai depasit masura.Eu, intr-o saptamana, te fac de iti stergi( din nou) userul de pe nimfomane, te fac de plangi de placere cu lacrimi de balaur. Fuhur e mic copil pe langa tine. Astept sa te hotarasti. Cauta-ma, pentru binele tau.
  2. CU 80 % vaccinati tot s-au inbolnavit, dau au 500 de morti la 50.000 cazuri. Noi, cei mai ( cu bulgarii), cei mai jmecheri di Europa, la 19.000 de imbolnaviri avem 567 de morti. Ce sa zic, este foarte prost vaccunul si nu se vede efectul. Esti imbecila. Ai optiunea, ca asta va macina pe voi, sa pleci in alta tara, unde sistemul de sanatate este cum iti doresti. Si sa nu ma iei cu aici m-am nascut, aici vreau sa mor. Esti imbecila din nou. Aici nu nu e nimic de comentat. A treia oara imbecila intr-o singura propozitie.
  3. Aaaaaaaaam rămas cu gura întredeschisă :) Ce avem noi aici. Sabina lovește...din nou.Ma gândeam că, după ce s-a măritat, stă și ea mai mult pe la cratiță sau prin pat.Sau s-a terminat " luna de miere" ? Daca nu a mers, te aștept să încercăm și noi o " săptămână de miere".Daca nu merge, te întorci aici și spui tot. Ai acordul meu. Ce spui? Stam la tine, pentru că la mine e cam aglomerat.
  4. Sa presupunem ca s-a intamplat asta, cu toate ca e greu de crezut, stii de ce ai refuzat ? Ai pus doar un "i ", in loc de doi, la "sti", cum ar fi normal. Si mai pe scurt, nu prea te duce capul. Prostul mai mult se lauda 😃
  5. Sărakule, mergi cu trotineta.
  6. A dracului curvă, nu mai v(r)oia bani. 😂😂 Nicio zi fara...orgasm.😂😂
  7. As putea, intr-un exercitiu de imaginatie, sa cred ca ai experimentat tot ce povestesti tu aici, macar in vis, dar imi este greu sa cred ca ai terminat doua facultati si scrii ca " puteam fii mort", sau " folosestei forța" . Din punctul meu de vedere, scrii ca o pizda nefututa, care isi expune fanteziile. Nu zic ca e rau. O sa citesc in continuare ce scrii, imi plac oamenii cu imaginatie.Spor.
  8. Intrebare: e bun peștele? Nelamurire: de ce nicio masa fara pește ? ( stiu ca nu intelegi unde bat, dar poate te lamureste vreun coleg).
  9. Nu am contestat evenimentul in sine. Sunt prea agresivi. Au zece postari la rand, in interval de cateva ore. Ai anuntat, a vazut lumea, cine este interesat sigur o sa ii contacteze, cine nu, asta este. Plus ca sunt analfabeti. Cand esti analfabet, nu mergi cu avariile pornite, sa te vada toti.
  10. Bineinteles ca nu sunt inscris, prostule, din cel putin doua motive. Primul motiv este ca nu as da niciun leu sa vin la voi, niciodata. Al doilea motiv, si de aceea esti sigur ca nu am cumparat, este ca.....nu ati vandut niciunul 😀😀😀, sunteti doar voi, curvele 😀
  11. Prostule, decat sa stai sa-mi dai mie reputatie negativa ca un handicapat, mai bine ai modifica ce scrii mai jos... ABEA ASTEPT. 😀😀 LA SCOALA, FMM DE AGRAMATI, DE ANALFABETI.
  12. M-am inscris.Am reusit.Ma simt cel mai norocos. Mai sunt doar 28 de locuri libere. Grabiti-va, altfel va uitati pe geam la noi cum ne diXtram 😀
×
×
  • Creează nouă...