Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

iceandfire83

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About iceandfire83

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt printre putinii care au reusit sa ajunga cu Ade in pat.. Ca si femeie este mult peste ce avem in oras. Singurul minus este faptul ca nu o "prinzi" decat cu mult efort.
 2. Ia mai da l in bula noastră. Mai bine ma duc la Cristina. Acu' vin...pregateste te!
 3. Esti aproape la fel cum erai cand mergeam la pensiunea domneasca ðŸ˜. Ideea e ca unele te considera o amenințare. Si pe buna dreptate. Adica normal ca multi te aleg pe tine in dauna....in dauna unor alte femei, sa fiu bland.
 4. Faptul ca oferă o suma de bani mai mare e un criteriu dupa care sa i judeci caracterul? Dupa umila mea parere e de fapt o compensare, stii ce zic, daca nu stii te gândești. Iti iert cacofonia. Bun... Nu jigneste ci informează, serios??? In viziunea ta informațiile se dau folosind cuvintele alea. Interesant gândești. Iar daca cineva ii răspunde cu aceasi moneda e lingau???? Dupa tine ar trebui ca toata lumea sa taca pt ca ce sa vezi ofera cele mai mari sume din tot orasul. Ar trebui sa ti pui intrebarea de ce doar el iti ofera. Pt ca simte nevoia sa compenseze alte minusuri. Va rog, sa nu incep
 5. Bya, fostă colega cu Maya de la top. E veche in bransa. Nu stiu cum e acum dar mai demult chiar m am simtit bine in compania ei.
 6. Nimeni nu o sa reuseasca mai mult. Eu merg la ea des,prea des poate. Dar imi place masajul.
×
×
 • Create New...