Sari la conținut

wentura

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wentura

Vizitatori Recenți Profil

371 citiri profil

wentura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Salut băieți , mai știți alte detalii despre fata asta? Mi-am făcut o idee dl colegii mai sus dar sunt păreri vechi. Idee este ca sunt destul de comod, lucrez numai de acasa, lejer si am nimerit o perioadă in care sunt singur acasa. Nu prea imi place sa ma deplasez. A mai fost cineva recent, se merită? Nu vreau artificii, programe de pse. sa fie ok curata, fără bășini.
  2. Treaba asta este clara de 20-25 de pagini. Nu știu dc unii sunt atât de masochisti si se mai duc. Oricât de bine arata, nu se merita la asemena comportament....
  3. Chiar nu se vad, intre cele doua poze de sus? :)))
  4. Pozele sunt dupa un forum din Croația. Daca navigați puțin pe pagini, vedeti ca in unele poze (pe lange cele postate) este acelasi telefon cu husa alba. Nu cred ca sunt pozele ei. Probabil dl o tipa de face of https://zene-cp.forumcroatian.com/t564p30-marija-meglaj
  5. Deci sunteți nebuni. De doua săptămâni va plângeți ca este oferta slaba pe forum, si cand apare o tipa care chiar pare ok, hop. Nu are cum sa nu fie unu care vine cu o atitudine de genu. Plm, nu vezi pe prima pagina, topicuri pe 2 orase? Vrei sa isi faca Alex bodi cont si sa iti tina o prezentare PowerPoint?
  6. Da. Lasa i numărul de telefon si te contactează ea.
  7. Salutare, Am fost si eu cand era mai cald afară, pe atunci, stătea la piața națiunilor unite, acum nu știu daca inca mai este acolo. Locația mi s a părut ok. curată si aerisită. Apartamentul era cu 3 camere, cred ca mai avea o colega dar nu m am intersectat cu ea sau cu altcineva. Ca aspect mi a plăcut. in poze, toata lumea arata mai bine dar sunt foarte aproape de realitate. Înaltă si kg exact cat trebuie. Sani bombă si fund foarte frumos. Drăguță la față. Am stat puțin pe canapea, este deschisă, vorbește liber si poti glumii cu ea. Se face plăcută ușor. Igienă impecabilă, a facut dus dupa mine. Acțiunea.... Stiam ca este totul protejat, nu ma deranjează. in ultimul timp chiar asta prefer. Putini pupici pe gat si piept urmati de OP executat nu extraordinar. Folosește mana foarte mult si foarte agresiv. au fost si niște momente de supt ok ish, nu foarte adânc si cam puțin, dupa 3, 4 min m a intrebat daca începem. I am propus LOT si mi a zis ca nu poate.''ok vin eu''. Am trecut misionar. destul de ok ,geme, te strânge nițel in brate, te simti bine. Dar lafel, dupa vro 5 min, îmi zice sa schimbam. Mi a spus ca nu poate lot,'' eu:hai pe la spate''. Nu stiu cum sa va descriu ca stătea, dar nu puteam sa o fut. Statea foarte ciudat într-o parte. De-asemenea, isi bagase mana printre picioare, chipurile sa se frece dar ea ma tinea pe mn de pl sa nu o pot baga pe toată (side note:nu aveam de gand sa dau ca un cioban si nici nu cred ca i am dat impresia ca sunt cioban). M am chinuit acolo aproape 10 min si pana la urma mi am dat drumu' in prezervativ. Nici eu nu stiu cum. Mi am făcut dus si am plecat deși luasem o ora. Cum ce am rămas dupa această întâlnire? O fata care arată foarte, foarte bine, cel putin dupa gustul meu dar cam atât. Daca nu era escortă, era ok sa fie numai atât. In momentul de fata, nu am cum sa mai revin. O sa mai urmăresc topicul sa vad cum evoluează, poate atitudinea ei se va schimba. Seară faina!
  8. Salutare dragi prieteni! Deși nu am contribuit pana acum, am urmărit mult timp forumul. Vreau sa mulțumesc tuturor colegilor care isi exprima opinia aici, m ati ajutat mult.O sa aduc si eu o contribuție minimă care sper sa ajute alți colegi. Vreau sa va spun ca o vitez pe Lissa de mult timp(era le Racari). In ultima vizită, era in zona 0, Alba Iulia. Aspect: Nu o sa dau o nota aici deoarece este subiectv pentru fiecare. Pentru mine, conteza foarte mult aspectul natural.(fata/corp). Este foarte frumoasa la fața,mult peste medie (cum spune'' imi place sa mananc'' ':))) ). De asemenea, corpul este foarte armonios, sânii sunt frumoși si fundul este bestial.Este înaltă, 1.75/60kg Acțiunea: Întotdeauna preludiul satisfăcător, foarte pasională, cred ca asta este este punctul ei forte. Fk, da. Sărutări pe gât, corp. Stie sa te încingă. ON, așa a fost mereu cu mine. (igienă foarte buna) Foarte bun, deep. mai folosea si mâna dar mie mi a placut foarte mult. NP, am facut ce poziții am vrut. Se mișcă foarte bine contre, etc. Cand esti peste, te trage in ea, este acolo, implicată. Am simțit mereu ca vrea sa ma satisfacă si mereu anticipa ce voiam. Igienă :10,mereu. Epilată, parfumată. Eu o s o mai vizitez. Pentru mine, mereu a fost o experiență peste medie. In concluzie, recomand. Este in topul meu. PS:am scris pe telefon, scz daca nu am fost clar sau am greșeli gramaticale. Zi făină tuturor!
×
×
  • Creează nouă...