Sari la conținut

florescu19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florescu19

Vizitatori Recenți Profil

299 citiri profil

florescu19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Daca a venit m-am dus,.Fata neschimbata.Vesela,curata cu pofta de pula.M a supt ,m a futut si am futut-o si bineinteles ca nu i-am ratat curul.Falatul 200 cu anal 30 min.Sa mai stea ca ma mai duc.
  2. Ca să ii răspund și colegului Boris 32, Laura se pricepe mai bine decât Carmen și la tehnologie și la futut. De supt amândouă sug pula la fel de bine doar ca Laurei ii iese și deep ul. În plus are un cur bestial pe care ți l da cu placere sa tot îl futi. Amândouă își merita banii dar Laura îmi place mai mult. Să futeti bine ca aveți ce
  3. Eu te înțeleg pe tine, dar înțelege le și tu pe ele ca atunci când tabla înmulțirii e mai greu de învățat nu te prea descurci cu tehnologia și ce ție ți se pare simplu, altuia i se pare imposibil. Fetele se fut bine și asta ne interesează. Câte clase au e treaba lor. Pentru futut nu se face nici școală nu se dau nici diplome de absolvire. Sau ma înșel și or fi cursuri online ca tot este la moda? 😃😃
  4. Ha ha ha. Nu ai înțeles ca fata nu știe cum se face un? Ea este specialista la pule nu la calculatoare 😃😃😃😃😃
  5. Fost astăzi la Laura. Ea zice ca e noua în meserie. Ori minte ori a învățat repede căci se fute profesionist Înaltă, blonda bine făcută. Început cu un ON făcut profesionist cu Deep, supt lins, jocuri cu limba pe capul pulii, atenție la anexe. Tras caciulita și trecut la normal. Te fute bine, stă cum vrei, nu comentează la poziții, geme (fals sau nu, nu știu) Trecut capra cu gândul să o fut și în cur dar nu am mai apucat căci priveliștea curului ala mișto din care dădea contre ma terminat mai repede decât vroiam Amenda 100 lei cam 25 min. Nu te grăbește, nu suna tf Ma mai duc, recomand.
  6. Fost astăzi la căprioară. Locația curata, decenta chiar luxoasa aș zice. Baia cu gel de dus am primit prosop curat. Domnisoara frumușică, nici prea nalta nici prea scunda, nici grasă nici slaba exact cum îmi place mie să trag pe pula. După igienizare trecut la un oral neprotejat pe care îl face cu simt de răspundere, dă limbi pe capul pulii, o linge, a încercat să o și înghită toată de câteva ori dar fiind stremeleagul cam mare nu i a prea reușit. Pus prexetvstibul și a venit în Lot unde s a înfipt la început ușor tot din cauza mărimii și a pizde strâmte, dar s a încălzit frecând o și apoi m a călărit bine de tot. Sarea în pula și gemea în timp ce eu ma jucam cu tatele ei mișto. S a aplecat cu ele pe pieptul meu și a dat din cur asa mișto de am prins o de buci și am tras o în pula pana s a umezit toată. Am pus o capră și iarăși am muncit o pana m am descarcat în preze. Igienizat și plecat. Nu dau note căci nu prea am timp, spun numai ca fata se fute bine și e buna de pula deci recomand. Halat 100 lei puțin peste 30 min. Nu m a grăbit bu a sunat tf.
  7. Am fost azi la Bianca. Locația pe Moșilor curat chiar elegant as spune. Baie cu tot ce trebuie. Fats6frumoada înaltă cu firme, ai ce pipăi ai ce fute. Oral neprotejat făcut la meserie. Normal protejat sta cum vrei, nu conectează, am dat cât am putut, geme da contre ii place. Anal nu am încercat deși se merita, poate data viitoare. Mi a placut data viitoare iau o ora ca să ma ocup și de cur căci prea e mișto. Decarta 100 lei cam 30 min fără să mă grăbească sau să aud telefon. Ciocane tari va doresc.
  8. . De acord cu tine, se fute bine. Nu îmi prea surâdea locația de pe Iacob Felix. Pentru că nu mă orientam am întrebat un paznic de la o spălătorie. Când i am spus de blocul m4 mi a zid "A, blocul de curve?". Voi știți ceva? Asta din curiozitate căci dacă s a mutat pe Victoriei nu mai este de actualitate.
  9. Fost astăzi la domnișoara Locație pe Intrare DR. Iacob Felix 2 bloc M4 dar a zis ca de mâine revine pe Calea Victoriei 134. Ar fi anunțat ea dar nu reușește din cauze tehnice și m a rugat pe mine. Cu recenzia revin când voi avea timp
  10. . Exact cățelule. Dar faptele rămân aceleași.
  11. . Se pare ca una am vorbit și basca ne am înțelesNu mai accepta programari și mai spune că dacă nu răspunzi tu răspunde colega. Hai să o lăsăm baltă căci a devenit un dialog al surzilor. Vrei tu să ai ultimul cuvânt. Eu însă sunt un om prea serios ca să accept să o întorci "" ca la Ploiești " deși am înțeles că ești olteanca
  12. . Vine astăzi la ora 16. Am vorbit cu ea și mi am făcut programare la 16. Nr tf 0723744504 în spate la Shaormeria Angy locația veche. Succes tuturor.
  13. . Spune și tu dacă vi mâine în Ploiești cam de la ce oră să te cautam?
  14. . Ai dreptate, dar orice recenzie pozitiva este promovare. Aici însă e și o greșeală. Sunt nou pe forum și nu ma prea pricep. Eu am vrut să îi fac recenzia pe București unde este acum dar nu mi a apărut. Am mai făcut una și tot nu a apărut. Abia acum când am cautat după număr vad ca amândouă sunt pe forumul din Ploiești. Îmi cer scuze.
×
×
  • Creează nouă...