Sari la conținut

play_pussy

Membru Banat
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

play_pussy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Cu programările am văzut că mergi pe "primul venit,primul servit" ,acum cu analul sa ne lămurești,faci sau nu? Sau numai cu dimensiuni mici? As fi venit și eu pt anal,dar dacă mă refuzi ?
  2. Am ajuns la Anee azi pe la ora 13,după programare făcuta pe whatsapp și indicații cum sa ajung pe o stradă din Bld Brâncoveanu.M-a așteptat în body din poze,o fata dulce,simplă și drăguță.Am fost servit cu apa,am făcut duș,prosop curat,gel de dus,tot ce trebuie.Actiunea a avut loc in dormitor.Am băgat direct 69,i-am zis că îmi place oralul soft,are o pizda buna și curată,i-am băgat limba și în curul ăla bun și bombat 😁.Când am fost gata de război,mi-a montat prezervativul și am pus-o căpriță,să-i văd posteriorul 😛.Nu am dat mult așa și am scos repede cauciucul de pe pula,mi-am dat drumu' pe bucile ei frumoase.Am făcut duș pe rand,am vb,ai ce sa vb cu ea,după vreo 10 min am trecut la nr doi.Imi place 69 și am început tot așa.S-a chinuit mai mult să-l trezească pe boss și eu am profitat de pizda și curul ei,cu limba,normal 😂,Pus prezervativ și hap cu ea peste mine.Ce mișto se mișcă în pula,eu mă jucam cu sânii ei și ea se înfigea în pula.Am schimbat,am trecut eu deasupra și când a fost să-mi dau drumu' am scos prezervativul și i-am zis să pună gurița.A scos și ultima picătură,nu s-a grăbit deloc. Halatul o ora 250 de lei cu fin orala. De revenit,o sa revin,mai ales că are si varianta la finalizare.
  3. Am vb cu ei numai pe whatsapp când m-am programat.Am vrut să mă duc într-o seară și mi-au trimis poza cu copilul,era cu spatele,în bucătăria lor pe care o cunoșteam,vrând să motiveze și să cred de ce nu mă pot primi.Sotul ei e ok,crede-mă,ei cer poze de frica țiganilor,cocalarilor.Mi-au trimis doua poze cu doamna,înainte să mă duc la ei,după ce le-am trimis și eu poze cu mine.In rest ce sa zic..mă excită faptul că fumam și bem ceva toți trei în bucătărie și soțul ei rămâne acolo cu cățelușa,iar eu plec in dormitor să-i fut femeie 😂 Recunosc 😂😂😂
  4. Cuplu sect 6 Plaza Romania Doamna in jur de 42 de ani,el in jur de 40 Au whatsApp pe nr din titlu Au avut anunț "cuplu caută cuplu sau doamna,bărbații singuri să se abțină" .Cred că nu le mergea treaba și au acceptat și bărbați singuri,mai mult..am vb cu ei pe whatsApp și le-am zis că sunt mai rușinos și vreau numai cu doamna și au acceptat.Sotul a stat în bucătărie cu un cățel mic în brațe 😂.Am fumat toți trei în bucătărie,am vorbit,suc..și eu am plecat însoțit de domnița in dormitor.Patul scârție rău și au o saltea pusă jos,televizorul muzica Budha-bar și doamna de fiecare dată când am fost îmbrăcată în ținută cu fustita-menajera.Are sânii mari și buni pentru sex intre sâni,e bruneta,curata,epilata,se excita tare la cunilingus.Face oral neprotejat cu finalizare numai pe corp și normal protejat.Nu a acceptat decât la finalizare,200 de lei fără grabă,cu masaj înainte,cam 40-45 de min cu totul.Am fost de trei ori,mie mi-a plăcut.Cer poze pe whatsApp,nu vor sa vina țigani,urâți etc..Eu le-am trimis poze și ei mie.Parcarea,sa nu uit ,in parcarea de la Plaza.Doamna suge pula mișto și se fute bine,te fute ea și face in tot felul în pula dacă o lași pe ea la conducere. La plecare i-am salutat soțul care stătea cuminte în bucătărie cu cățelușa în brațe.Tind sa cred că sunt căsătoriți,dar nu bag mana in foc. Hai,spor la futut!
  5. Toate detaliile? 69 accepți? Cunilingus,anilingus?
  6. Sper sa fie bine pt că m-am îndrăgostit de Antonia și eu nu sunt genul sa profit sau să grăbesc lucrurile.Eu nu o fut decât după căsătorie,sunt de moda veche.Antonia,cât e tariful pt o ora? Vreau sa vin la tine sa ne cunoaștem mai bine.Bem un suc,vorbim,glumim,dar sa nu tragi de mine sa te fut pentru că am anumite principii și strici tot!
  7. Și dacă facem click amândoi și există chimie intre noi,eu te iau de nevasta,nu-mi bat joc de tine!
  8. Eu vreau sărut cu limba,sa ne iubim și să ne sărutăm ca doi nebuni,ce nu înțelegi?
  9. Cred că se baga degetul in cur,dacă ai scris că poate fi dureros și să nu mâncăm cu trei ore inainte
  10. Eu sunt curat in gura și chiar îți permit să mă controlezi.Daca corespund,ne luam limba'n gura amândoi ?
  11. Bine că am văzut pozele acolo.Cei care le-au văzut pot sa confirme.Ai pus poze cu footjob.Cum drak să pui așa ceva? Ai o pedichiura execrabila,parca au ros șoarecii la unghiile tale.Si parca mănânci numai covrigi,ești slăbănoagă rău.In afara de poza aceea în care ai sloboz pe mecla,restul pozelor sunt jalnice,de fapt ne-ai arătat realitatea.
  12. Parca i-aș trage o vizita,dar nu mai actualizează servicii,preturi pe finalizare și pe oră,nimic...
  13. Degeaba ai WhatsApp dacă răspunzi după 3 ore.150 fin,350 ora..oral și normal.Mai mult nu am putut să obțin.Ce faci,ce accepți și ce nu,partenerul tau suge pula? Linge sperma de pe tine? Ce program aveti? Scrieți aici tot!
  14. Am vb cu ea,face numai deplasări,300 ora.Tot mai bine era dacă avea locație,cu 200 ora..
  15. E in București acum.Face numai deplasări..
×
×
  • Creează nouă...