Sari la conținut

adrianzece

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrianzece

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    MApN
  • Interese
    grade

Vizitatori Recenți Profil

213 citiri profil

adrianzece's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Plange cineva ?
  2. Ar fi bine ca statistic sa faca o lista cu cei care se lauda prin postari ca merg la escorte de ieri de cand e carantina si sa o dea autoritatilor sa-i caute dupa ip,sa intre la zadarnicirea combaterii bolilor, ce unii suntem mai prosti ?
  3. O sa revina cu alt cont in curand, dau scris
  4. Cand am fost in Napoli si am vazut gunoiul de un metru pe strazi m-a apucat plansul.Nici la Viena nu umbla cainii cu colacii in coada,m-am plimbat intr-o noapte vreo doua ore pe langa autogara Edberg si am vazut si acolo destule gunoaie mai ales pe langa magazinele de turci.La Milano am calcat intr-o groapa de mi-am luxat glezna si am inceput sa injur pe primaru din orasu de unde sunt, cu greu m-a calmat o batranica.La Cluj am fost ultima data in 2016 si ce mi-a sarit in ochi a fost numarul mare de steaguri tricolore din oras.Cu taxiul am dat de la aeroport la autogara 25 de ron, la mine la tara de unde sunt costa 60 de ron din centru pana la aeroport, aceeasi distanta !Din Floresti pana la autogara am facut doar 15 minute, de la mine din autogara pana la iesirea din oras fac peste o ora !
  5. Soldatule neinstruit, in garda arma se tine la umar !Hai raspude la o intrebare si in functie de raspunsul primit ma voi gandi la pedeapsa ce o sa ti-o dau ; te doare in pula de mine ? Da sau nu ?
  6. Soldatule, cum vorbesti asa cu superiorii ? Culcat , salt inainte vezi ca te iau si la ture de poligon cu masca pe figura de nu-ti revizuiesti comportamentul ! S-a umflat fasolea-n voi ?
×
×
  • Creează nouă...