Sari la conținut

Deniisaa

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre Deniisaa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Deniisaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu mam tirat nicăieri , dacă plec înseamnă ca ma tirez ? Nu știam asta . Nu știam ca dacă plec ca așa vreau se numeste ‘tirat’ , dar nu am chef sa ma cert cu nimeni .
  2. Nu e greu de inteles , eu doar ti-am spus cum se putea întâmpla totul ..și numai vorbeam acum aici poate vorbeam in camera deja ..și era o cu totul alta părerea .
  3. Și eu ti-am explicat contextul in care sa întâmplat totul ...dacă vroiai sa îmi faci un bine sau sa ma ajuți nu dădeai cu părerea acum deșii nu știai ce fac și cum lucrez eram presata de timp putin sa zic așa ...dar mna fiecare decide pentru el și ce vrea dacă eram de revizitat țineai pentru tine și abia după ce veneai și făceam ceva puteai scrie o recenzie despre mine ... oricum îți mulțumesc și pentru aceasta ce sa mai zic ..cât despre domnul Dan numai comentez ca nu știu cine e și ce a vrut el sa facă sincer
  4. Buna , sunt Denisa fata de care se vorbește in acest moment pe aces site ..da poate mam grăbit și eu am avut și niște probleme de rezolvat rapid . Suntem oameni pana la urma toți avem probleme noastre , eu nu am de unde știi probleme voastre cum nici voi pe ale mele . Nu spun ca poate ai avut dreptate danduti un timp așa , dar nici nu îmi poți condamna serviciile atâta timp cât nu știi ce fel lucrez și cum lucrez și ce fac din punctul meu de vedere . Și eu despre oricine îmi pot face o imagine și defapt sa fie cu totul alta . Domnul Radu nu poți face o recenzie unei persoane atâta timp cât nu ai fost nu ai văzut și nu știi ce fel este . Cum nici eu nu îmi pot face o impresie despre tine dacă nu te cunosc . Și da am slăbit brusc din cauza stresului și a problemelor zilnice care apar nu cred ca e de condamnat așa ceva sau doar ce ai văzut in poze . Și osul de la spate la fel îl am din cauza a niște incidente care sau întâmplat când eram mică . Nu cred ca deranjează pe cineva cand are contact cu mine acest lucru . Înainte sa judecați și sa va faceți o părere greșita despre o persoana mai întâi vezi ce poate face acea persoana și cum lucrează și așa mai departe . Cât despre domnul care mia făcut recenzia buna nici nu știu cine este . Poate mia fost client și a avut parte de ceva plăcut și spune din propria experiența și cum sa simțit cât a fost la mine . Nu îl cunosc după acest nume nu știu cine este . Care vrea sa vadă cu adevărat ce fac și cum fac face tot posibilul sa ajungă la mine și după sa își dea cu părerea nu doar din niște poze sau din prima vedere fără a știi persoana defapt ce face și cum face . Părerea mea !!!
×
×
  • Creează nouă...