Sari la conținut

METHADONO

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre METHADONO

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    VASLUI

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

METHADONO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Nu am avut de gând sa te jignesc in vreun fel dar când am văzut ca tie ți s a parut amuzant, normal ca am luat foc. Nu mi a plăcut cum ai reacționat, ai luat totul in gluma deși eu ți am adus acuzații grave. Inteleg, poate mi s a intamplat numai mie, dar asta nu te scuza in nici un fel. In fine, sa zicem ca te am prins balonata in ziua aia, eu prost.😅 N am vrut sa fiu răutăcios dar altfel nu se putea. Numai bine și ai grija de tine! Over.
  2. Chiar ma intrebam cand apare unu care sa ma acuze ca as fi peste 😂 La orice recenzie negativa, sariti voi, limbiștii. Cois, nu am nici un motiv sa ma iau de viața fetei asteia, dar n am putut sa ma abțin și sa nu spun nimic.
  3. Sunt conștient, clar! Dar asta e adevarul, vrei sa mint si sa spun ca mirosea a flori? Am rămas si eu surprins, Melissa e plăcută si arată chiar bine. I am citit recenziile înainte sa ma duc, dar la miros chiar nu ma asteptam. S a mai plâns cineva dar părea suspect flăcăul si n am vrut sa cred. Asta mi a fost experienta cu ea si nu am exagerat cu nimic.
  4. Irelevant, dacă aveai sau nu chiloți, știu ca după ce am terminat te ai imbracat la fel cum te am găsit. Nu Melissa, nu e amuzant deloc, duhoarea aia n o s o uit prea curând 🤢 Spala-te la cur, pute! N am avut de gând sa pun problema in felul asta, dar văd ca tie ți se pare amuzant.
  5. Domnișoara Melissa, nu am putut sa ți spun atunci când te am văzut, îmi era mie rusine 😅 dar.. NOO WAAY Când am pus o caprita, am simțit un miros și nu era de la păsărica 🤢 Dupa ce am finalizat, si a luat chiloțeii si furoul pe ea, semne ca n a fost la igienizarea de după, asteptandu l pe următorul client. Jalnic!
  6. METHADONO

    Sarrah 0756858786

    Tu spui acolo sa-ti scriem pe whatsup cand tu nici macar nu citesti mesajele. I don’t get it girl! 🤔
  7. Asa este,si-a marit tarifu 150/300 . I-am cerut poze pe whatsapp,domnisoara foloseste 1000 de filtre,in ceea ce priveste fizicul,i-as da un maxim 5! Nici daca ar fi tariful de 100/200 nu i-as trece pragul,jaaalee!
  8. Niciodata nu si-au pus anunt pe publi. ''Fetele'' sunt in Husi tot timpul,aici s-au nascut,aici o sa moara,de BTS-URI. NU VA DUCETI LA ELE !!
  9. La noi nu vin felete bune pentru ca sunt multi marlani,le inteleg.Cat despre recenzia pe care am facut-o,nu a fost a Andreei,ci a colegei ei,eu am fost primul ei client si iti dai seama ce experienta faina am avut,nu se mai futuse de 2 ani,m am chinuit putin la penetrare dar dupa a mers uns :)) am si stat aproape 2 ore,si am platit 1,fata se indragostise de mine :)) cand am scris recenzia eram entuziasmat rau,sper sa intelegi de ce.
  10. Am tras si eu o fuga pe la Luvru ieri Mona Lisa e superba,nu are rost sa o descriu,au facut-o alti forumisti in recenziile de mai sus,si au facut-o bine. Cat despre actiune,am optat pentru o ora,nici n-am simtit cum a trecut. Spre rusinea mea,primul numar s-a terminat repede,oral de 10,nu m-am putut abtine sa nu-i gust pasarica(am citit intr-o recenzie ca ar avea labiile lungi,NOT TRUE, e perfecta).Am inceput si am terminat in LOT ,unde a sarit circa 2 minute in mine,si m-a terminat,are o pasa stramta rau . La al doilea,am schimbat 2 pozitii,misionar si caprita,unde iar nu m am putut abtine si m-am terminat rapid :)) initial aveam de gand sa optez pt CIM,dar noo way,prea stramta si o priveliste de vis in doggy. De revenit? Cu siguranta!
  11. Sunt niste tiganci rapanoase,nici sa nu indrazniti sa va duceti la ele.In Husi este Andreea,pe care nu o recomand,dar are o colega superba de vreo 20 de ani,1.80,desi e putin cam scump(300 ora) si locatia( vestitele blocuri ''Chilotii Zburatori'') lasa de dorit,le-am facut eu recenzie,desi am cam exagerat putin :)) Mai bine tragi o fuga pana la Iasi,ai de unde alege.
  12. Nu-i de gluma man :)) Am stat pe antibiotice 2 saptamani,sa nu mai zic de rusinea de a ma prezenta la dermatolog cu problema asta.In judet la noi nu ma mai duc veci,am fost ieri la IASI la mona lisa,are topic deschis,recomand cu toata increderea,m-a rupt in doua :))
  13. Mai bine o contactezi Telefonic,nici mie mi-a mai raspuns pe whatsapp. Asteptam recenzia !
  14. Am contact-o eu pe whatsapp,face comfirmare video. Lasati aici recenzie in cazul in care ii treceti pragul.
×
×
  • Creează nouă...