Sari la conținut

Alcatel10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Alcatel10

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alcatel10's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Azi am revizitat gagicuta. Am avut ocazia sa pun mana pe noile achzitii. Arata bine,se simt bine, nici nu zici ca sunt silicoane. Actiunea a constat intr un oral nebunesc de bun , cu tot ce trebuie si anal. Normal nu am mai apucat. Sa ridicat la nivelul asteptarilor mele si de aceasta data. Pana pleaca sigur imi fac abonament.
  2. Tocmai ce am plecat de la Roxana De cand am cunoscut o am vizitat o aproape saptamanal. Imi este pe plac din toate punctele de vedere. Are acel ceva care ma face sa revin mereu. Oralul este bine executat, am schimbat cateva pozitii la normal, analul am luat o caprita. Geme frumos,nu cred ca se preface. Nu mai dau note ca nu are rost. Alti 150 lei investiti cum trebuie. Sper sa ramana la Cluj desi ea zice ca pleaca.
  3. Se pare ca a schimbat pozele.Din cate vad sunt facute chiar in cunoscuta garsoniera in care am pasit de atatea ori.
  4. Era bine daca facea si CIM sauCOF. Mi ar place sa io dau toata pe fața
  5. E greu de prins. Si eu chiar daca o cunosc de ceva timp o prind greu.
  6. Azi am revizitat o pe Roxy. De fiecare data cand am fost la ea a fost punctuala,nu ma grabit niciodata,oralul placut ,cu artificii, normalul la acceptat in toate pizitiile in care am pus o, analul a fost curat ,fara surprize neplacute. Este curata. Intotdeauna mi a inmanat prosop curat,slapi de duș, baia e echipata cu tot ce trebuie. 150 lei investiți cum trebuie de fiecare data.
  7. Mie nu mi a zis niciodata de 100 finalizarea. So fi fâstâcit😂😂 Nu cred că e pe fast-fuck. Pe mine nu ma grabit niciodată când am vizitat-o.
  8. Vizitat si eu fatuca de cateva ori. Primele dați era blonda. Acum sa facut roșcata. De fiecare dată am luat o la finalizare. Ca aspect este slim ,draguța la fața, miniona. Curațenia a fost intotdeauna ireproșabila. Fata e comunicativă,nu te grabeste. La oral o ia adânc de tot. Il face deosebit in sensul că are o tehnica foarte bună care te da peste cap. Analul protejat e demențial, o primește adanc in orice poziție,fund bombat numai bun de dat in el. Piersicuța frumoasă, strimta,geme frumos. ON 9 NP 8 AP 8 Igiena10 Din câte am ințeles maine pleacă din Cluj.
  9. Te ai inregistrat acum 10 ore si vrei sa te credem . Mai bine spune ca nu ai clienti si iti scri singura recenzii sa mai arzi pe vreo unu.
  10. Mi am incarcat bateriile intr un mod mai sibtil😁
  11. Ma bucur. Ma gandesc sa ti fac o vizita daca timpul imi permite.
  12. Cele cu 100finalizarea sunt pe cale de disparitie
×
×
  • Creează nouă...