Sari la conținut

Baiazid94

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Baiazid94

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

228 citiri profil

Baiazid94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

18

Reputație

  1. Salutare tuturor! Revenit la Bianca, pentru a ma bucura de aceeași experiența plăcuta, ca de fiecare data. In loc de a acorda calificative, voi justifica, mai degrabă, motivele pentru care tot revin, in speranța ca sunt mai elocvente decât notele (in recenziile trecute am adăugat și note, pentru cine este interesat). Per total este o super fata, la care apreciez foarte mult jovialitatea și caracterul sociabil de care da dovada și ospitalitatea fără de reproș pe care o arată de fiecare data, indiferent dacă a avut o zi buna sau nu (oameni suntem, se întâmpla ca starea de spirit sa fluctueze). Acțiunea este fix ce trebuie, nu pot spune ca as avea ceva de obiectat, iar, chiar dacă as avea, sunt convins ca printr-o comunicare rezonabila exista pe deplin posibilitatea de calibrare reciproca, astfel încât amândoi sa încheiem o întâlnire multumiți. In mare, recomand tuturor ce doresc sa petreacă un timp de calitate, fără sa se simtă grăbiți sau presați in vreun fel, sa ii facă o vizita. In speranța ca am punctat esențialul, bafta și ciocane tari!
  2. Noroc, băieți! Revenit la Bianca, de vreo doua ori in ultima săptămâna, fapt pe care îl datorez ei, prin serviciile pe care le oferă si atmosfera pe care o creează. La fel cum am specificat in recenziile anterioare, locația este bine poziționată, cu locuri de parcare relativ ușor de găsit, doua lifturi, pentru cei nerăbdători si fără paza la parter. Servirea este ireproșabila, apa, suc sau bomboane, deci o sa dau un 10 aici. Prosoape mari si curate, aproape uitasem sa menționez. Conversația decurge natural, aviz celor care au nevoie de putina interacțiune, înainte de interacțiunea propriu zisa; veți simți ca vorbiți cu o prietena veche cu care v-o si ardeți ocazional. Pentru mine oralul este fix ce trebuie, foarte umed, cu alternari de ritm si preaslavita atenție la sateliți, puncte extra pentru contactul vizual, buzele cărnoase si DT. Odată ce se activează si ea, fiți siguri ca fie va prelua inițiativa, fie va fi dispusă sa experimentați împreuna, vorbind aici de NP. Eu unul am probleme mari când vine vorba de a rezista posteriorului aluia îmbelșugat. Alte detalii pe care le-as mai putea menționa: suficiente geluri de duș, curățenie in locație, lenjerie schimbată de fiecare data, apa de gură in baie (ceea ce mi se pare a nice touch). Am ales sa nu dau calificative de aceasta dată, concluziile le puteți trage voi; ceea ce pot spune este ca recomand, nu veți regreta. Spor in toate, flăcăi!
  3. Tot respectul pentru băieții de pe centru! Și dacă tot veni vorba de respect, am revizitat-o pe Bianca, pentru a mă bucura încă o dată de o experiență pe măsura respectului oferit, că doar oameni suntem. Desigur ca toate calificativele sunt subiective, iar pentru cei care apreciază formele ușor rubensiene, fata asta e ce trebuie; toti ceilalți (amatori de skinny, silicoane etc) se pot reorienta, ca doar forumul e plin. Trecând la subiectele de interes, avem așa: Locația - 9, centrală dar cu potențial de a fi aglomerată (mă refer strict la zonă și nu la apartament), dar cu puțin noroc găsiți locuri de parcare prin apropiere. Incinta - 10, corespunzătoare acestor activități, cu prosoape mari și fresh, baie cu tot ce trebuie și AC Small talk și toate cele de rigoare la o țigară (ea nu fumează), apoi duș și invitat în pat, la terapie. Trebuie menționat ca Bianca este o fire jovială si o buna gazdă, servește mereu cu băutura si nu simți presiunea timpului, chiar când optezi pentru 30 min. ON - 10, după câteva ședințe s-a calibrat fix pe stilul care îmi place, contact vizual care te răscolește, buzele se mulează perfect, umed cu tot ce trebuie. Era sa uit de atentia la sateliți, veți avea parte din plin si de asta. Experienta de data aceasta s-a terminat la ON, spre dezamăgirea amândurora, contrar dăților anterioare. Totuși va asigur ca si NP vă va fi pe plac, se umezește natural, dă contre si gemete cum trebuie si te trage in ea. Încă o data, o recomand cu caldura pentru cei ce prefera tipul acesta de fizic, arătați respect si veți primi respect, iar in timp veți simți ca va întâlniți cu o prietena veche cu care mai faceți si sex din când in când. Spor in toate!
  4. Salutare tuturor, Revizitat Bianca, cred că pentru a 3-a oară, fiind adeptul unei oarecare constanțe în ceea ce privește acest gen de escapade. La fel ca în celelalte vizite, pot spune că sunt cel puțin mulțumit de modul în care decurge totul, Bianca fiind o fată super sociabilă și cumsecade, care va returna respectul oferit în aceeași măsură în care îl și primește (să nu uităm că oameni suntem, până la urmă). Sunt suficiente recenzii care detaliază experiența propriu-zisă, deci nu voi intra iarăși în detalii, pot spune în schimb că o voi mai vizita, categoric. Spor în toate, flăcăi!
  5. Stimați camarazi, Am avut plăcerea de a o vizita astăzi pe Bianca, cu accent pe “plăcere”, deoarece pot spune, fără sa intru in prea multe detalii, ca a meritat. Stimabila este o fată super ok, jovială și primitoare, care te poate face destul de ușor sa te simți confortabil, încă de la primele minute de discuție. La secțiunea de calificative, avem: Locatie: 9,5 este zona Cișmigiu, locuri de parcare se găsesc fără prea mult efort, iar apartamentul este cochet și modern, curat și cu tot ce trebuie. Desigur ca, fiind o gazdă primitoare, vi se va oferi băutura de rigoare. Fata este comunicativa și deschisă, puteți aborda subiecte diverse înainte de a trece la acțiune, fără a va simți presați de timp sau constrânși de a grăbi ritmul. După igienizarea de rigoare, lucru pe care îl recomand tuturor, indiferent dacă ati făcut dus înainte sa plecați sau nu, deoarece denota bun simt si respect reciproc si astfel eliminați riscul de a nu va bucura de ON Ca tot veni vorba: ON: 10, un stil super, cu toată preaslăvita atenție la sateliți, schimbări de ritm si toate cele. Profitând de ocazie, am solicitat si 69, impecabil ca implicare si fără vreo surpriza neplăcuta. Deoarece eram pe punctul de a capitula, am trecut la NP căpriță, pentru a clăti ochii cu lăudatul posterior: NP: 10, priveliște și tot ce trebuie, cu zone de apucat de la mama natura (cum zice și ea, nu este slim, dar dacă deja ati ajuns pana aici cu cititul, trag concluzia ca nu contează, ba din contră). Da contre, nu se plânge de ritm si ar fi continuat mai mult decât am putut oferi. Am optat pentru întâlnirea de 200 RON care include și masajul, unul neașteptat de relaxant, pe care vi-l recomand intru totul (totodata un bun prilej de socializare apriori). Acestea fiind spuse, in încheiere ii mulțumesc Biancăi pentru vizita, voi încerca sa revin in limita posibilităților, iar cititorilor le recomand sa bată fierul cât e cald, ca nu vor regreta. La ciocane înainte, flăcăi!
  6. Dragi amatori de finețuri, Am avut plăcerea de a merge la Tania, pe scurt, pentru cei care nu vor lux de detalii, recomand cu caldura. Pe lung, avem următoarele: Locatie: 10, zona centrală și ușor accesibila cu mașina, locuri de parcare se găsesc; apartamentul perfect pentru așa ceva, renovat, curat și toate cele. Băutura din partea casei, chit Chat de rigoare si o ideală tranziție spre acțiune. GFE: 9,5 fiindcă 10 e al profesorului, nimic de reproșat, primire călduroasă și pe buna dispoziție, se alinta, îți vine in poală si tot ce trebuie astfel încât experiența sa fie ca la carte. ON: 10, orice calificativ este subiectiv dar a fost fix stilul pe care îl prefer, desigur bifata și recurenta solicitare de pe forum, anume “atenția la sateliți” (de menționat ca din propria ei inițiativa) NP: 9, din considerente personale n-am apucat sa ma bucur foarte mult de el, dar sunt convins ca tinde spre 10 dacă are cu cine. Posteriorul mic și bine modelat vă va delecta vizual in timp ce va delectați sensorial ciocanul. Alte mențiuni demne de împărtășit sunt faptul ca nu te simți presat de timp, totul decurge fix cum ar trebui si nu este portar la intrare. Optat pentru 30 min, “halatul” 200 RON. Long story Short, pe aceasta cale vreau sa ii mulțumesc Taniei, rămâi voioasa și jovială, dar și sa recomand colegilor din branșa sa nu rateze aceasta ocazie. La ciocane înainte, flăcăi!
×
×
  • Creează nouă...