Sari la conținut

calatorul3

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre calatorul3

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

calatorul3's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

13

Reputație

  1. Salut! Are topic diana? Ca e una mica care mai apare in story pe profilele lor si sunt curios daca e ea! E skinny rau si urmaresc asa ceva! Multumesc!
  2. Daca intrreseaza pe cineva le am pe amandoua pe fb! Se ocupa de fapt cu OF!
  3. Am intrebat eu de locatie, e pe calea vitan, vis a vis de petrom
  4. Sigur accepta si cred ca ii si place! Eu de exemplu am vazut vibratorul de pe mobila si nu e chiar mic, si am imtrebato daca daca il pot folosi pt dubla pen. A fost chiar incantata! Am bagat anal-vaginal si invers fara nici o problema! Chiar nu stiu unde intra atata pula in curuletul ala de.o palma in orice pozitie doresti! Chiar as dorii si eu un tip pt un trio cu DP cu ea, am incercat totul pana acum numai asta nu, si e chiar o fantezie! De multe ori cand imi spunea ca are programare o intrebam: pai nu ma bag si eu? :)) dar nu a tinut niciodata schema
  5. Si totusi locatia? A ramas tot colentina sau s.a intors la romana? Multumesc
  6. Eu m.am dus tot pt anal, preferand skinny anal. Am gasito tot asa, intr.o stare deplorabila si vorbind incoerent, devorand energizant si tigari. Am ramas totusi sa ii rup curul, dar imi zice ca nu are facuta clisma si trebuie sa isi faca acum, cu mine in apartament. Ok, plm, stiam ca nu o sa iasa bine cand am auzit de clisma, avand ceva experienta cu treaba asta, dar deja ma dezbracasem si facusem si dusul. In fine. Ideea e ca nu duce anal, la mine se indoia, se ferea, nu a intrat toata deloc (marime medie) pt ca asa se pozitiona, si pana la urma a aparut si surpriza maro, exact cum banuiam. Am mai luat si o ora ca prostul...
  7. S.a rezolvat, am intrat mai devreme de ora 9 ca era liber! Recenzie am mai facut! Am facut doar oral, care e de 10, asa cum stiu toti! Deep, in diferite pozitii (plus la marginea patului). Fiindca tot s.a legat si am scapat mai devreme am mai bagat o vizita la o fata care m.a surprins ca era libera! (20 de min intarziere la serviciu, asta e :)) )
  8. Civila care insela chiar si gravida fiind?
  9. Din cate am inteles merge sa isi opereze fundul in Turcia!
  10. Nu inghite sigur! Am vazut ca nici propria saliva care rezulta atunci cand o suge nu o inghite, ci o scuipa langa pat! Cand o sarutam, de asemenea am schimbat saliva in gura ei si nu ia placut, mi.a zis elegant sa nu mai fac!
  11. Salutare! Stimati colegi, v.as ruga sa ne reorganizam cu jignirile intre noi aici, pe strada, in trafic etc. Injuraturi ca "sa te fut in gat", "sa.mi bag toata pula in gura ta" etc nu isi au rostul (ar trebui: sa imi bag capu pulii in gura ta de ex)! Daca vreti sa faceti o chestie din asta pe viu, nu doar injurat la nervi, mergeti la izza! E jale frate cum o ia, cu cata usurinta, iar la marginea patului e nebunie, mai ales ca e asa firava! Daca aia de acasa ar face o muie ca asta sigur am fi mai bogati :)), si mai fideli. Am dat mesaj la noroc le wap, mi.a zis ca e dispo doar o fin, aia e. Loc nerva 5, m.a primit intr.o tinuta mai mult de club, mi.a placut. Baie ok. Catelul cu treaba lui, nu ne.am intalnit (mai bine). Am facut doar oral, DT cu futut in gura umed si fk (chiar daca am pupat in pula mii de insi, a fost foarte ok, chiar mi.a facut placere, pt latura mea bi). Am coborat si eu jos, limbi in pasa, in cur, mirosea bine, epilata, scotea niste sunete dar nu stiu daca se excita, mima sau doar incerca sa ma faca pe mine sa cred ca ma pricep. M.a oprit ea, probabil imi trecea timpul! Partea mai putin buna: la fin orala s.a retras cam repede si a fugit la baie! La mine inca mai iesea ceva pe teava! Tarif:150 fin, am cerut o ora dar avea prog (mergea o ora fara probleme) Per total nota 9. Notele la oral pt orice escorta la mine sunt: 9.5 pt finalizare cand pula e in gat (pe claudia am reusit sa o pacalesc, dar s.a retras, nu a stat pana la final), si 10 daca la fin in gat se si inghite (vissss, pana acum nu am gasit!). Dar apare senzatia de inecare, voma etc. Aspect: skinny, fara pic de sani,dar mie imi place mult pt ca poti sa le faci elice, iar anal skinny e vis cand e cazul. Am scris recenzia in metrou, cu pula sculata :)), se cam vedea prin pantalonii de trening, merg acasa desfac o bere si rup pula pe aia de acasa! (Cat de nenorociti putem fi) Va salut!
×
×
  • Creează nouă...