Sari la conținut

Siffreddi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Siffreddi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

488 citiri profil

Siffreddi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Toata stima domnilor, Am fost zilele trecute la Ana. Am discutat cu ea in prealabil la telefon, unde initial mi se paruse putin mai retinuta. M-a ghidat catre locatie, undeva in Drumul Taberei, langa un Carrefour. Odata ajuns, o intalnesc pe Ana, care mi s-a parut o prezenta placuta, este sociabila si pare o dama corecta. Am stabilit ca raman pentru o finalizare, am schimbat cateva vorbe si am facut un dus. Actiunea a inceput cu un usor preludiu din partea ei, oarecum spre gfe dar fara fk. A inceput cu un oral si dupa primul minut in care mi-am dat seama ca stie ce face, am oprit-o si i-am propus sa mai mizez in plus pentru o ora, ca sa ma pot bucura mai mult de actiune. A acceptat, i-am mai dat 100 ron si a inceput iar cu oral facut BINE (parerea mea) deloc mecanic, sarutari pe corp, urmat de un mic 69. Ulterior, am cerut LOT, unde iar un plus am observat ca este stramta si stie sa se miste si asa am si terminat in caciulita. Note: Gfe:7,5 fara fk ON: 9, nu am simtit dinti deloc NP: 9, LOT Igiena: 10, miroase bine Aspect: 8-8,5, arata in regula per total nu este scunda si aproximez ca are cam 38 de ani Halat: 100 fin si cred ca 200h, eu am vrut 1 fin mai lunga de 1h, dar a meritat. Prin urmare, de revenit. Spor!
  2. Va salut domnilor, revin si eu cu o recenzie dupa o prima vizita la Michelle. In primul rand trebuie sa precizez faptul ca Michelle este o doamna din toate punctele de vedere si un exemplu de luat pentru colegele din breasla! M-am gasit usor cu ea pentru a face o programare, odata ajuns am pierdut putin timp cu locul de parcare dar asa este pana la urma peste tot in Bucuresti.. Ca si actiune nu o sa intru in prea multe detalii insa a fost de 10 pe linie, a stiut exact de ce aveam nevoie in momentul respectiv si s-a “mulat” perfect, experienta spunandusi cuvantul! Gfe 10+, o companie placuta si care iti da vibe pozitiv, pentru o ora te face sa uiti de ale tale. Ca si aspect 9, arata bine tinand cont de varsta. Igiena 10. locatie OK 8, este f. curat insa nimic extravagant si nici nu sunt fan al zonei. Baia super ok cu tot ce-ti trebuie. Per total pot spune ca la Michelle a fost o experienta total diferita, parca nici nu te simti ca la o escorta! Nu am fost deloc grabit! Ba chiar am mai stat si putin de vorba la sfarsit si am fost si servit cu ceva de baut. O recomand cu incredere pe doamna Michelle!
  3. Buna draga! Iti recomand eu cateva zone ok pentru tine si accesibile pentru noi: Zona Rond Alba Iulia/Bld. Decebal; Zona Unirii Hotel Horoscop; Rosetti; Zona Hotel Mariott; Sala Palatului; Banu Manta.. cam astea imi vin in minte momentan, avand in vedere si locurile de parcare etc Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ne scri! Te pup.
  4. @rebecahot1 Nu sta prea mult pe ganduri pentru ca sigur iti va placea la noi! 😁Te asteptam cu drag si cu interes, pupici! 😘
  5. Buna! Esti absolut superba, in Bucuresti nu vii?? @rebecahot1
  6. Buna! O poza cu pedichiura se poate?
  7. Ati vazut ce poza a pus? 😋😋😋🤤 Oare face ceva cu ele sau doar ni le arata?? https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20210712/1003/004be54920b9f520fe985122daf6e87a.jpg
×
×
  • Creează nouă...