Sari la conținut

Sandcastle

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sandcastle

  • Dată Naștere August 13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

550 citiri profil

Sandcastle's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

58

Reputație

  1. Ești foarte sexy și atrăgătoare .
  2. Astăzi mi-am făcut timp sa va împărtășesc experiența mea cu frumoasa Mădălina am fost săptămâna trecută la ea mi-a părut atât de bine și m- am bucurat nespus de mult de întoarcerea ei , programarea făcut ușor prin wtzap locația este pe turzii in zona găsești locuri de parcare fără nici o problema . Ajuns la locație Mădălina imi da indicații urc frumos cu liftul inima imi bătea atât de tare din cauza la emoții 😂 ajuns la usa bat frumos și imi deschide usa . Woow când am văzut-o îmbrăcata intr-o lenjerie foarte frumoasa și elegantă căt și ea foarte frumoasa cu un zâmbet larg ma poftit frumos in living ma servit cu un pahar de apa și la o tigare apoi ma invitat la dus , la baie găsești geluri de dus de diferite mirosuri prosoape curate . Mădălina ma aștept îmbrăcată la cererea mea apoi am purces in camera de nebunii 😉. Actiunea a început cu mângâieri , săruturi , masaj erotic cu ulei cu sanii ei frumosi . Oral nep cu atenție la vecinii 10 cu saliva și foarte soft la cererea mea . Normal pro :10 in mai multe pozitii tin sa mentionez ca are o vulvă foarte strâmtă . Atitudine: 10 ***** foarte prietenoasa și foarte glumeața . Aspect : 10+ mai ales ca este foarte frumoasa la fata . Igiena : 10 Cadoul :400 lei , 60 de min . De revenit : DA! Mutumesc frumoasa Mădălina pentru primirea călduroasă 💐!
  3. D abia aștept sa ne revedem 🤗.
  4. Salutare, am vizitat și eu domnișoara ieri. Făcut programare whatsapp, totul bine și frumos și plec spre adresa în Maurer Residense. Urc sus, după ușa o fata bruneta pe tocuri cu zâmbetul de buze, chiar mi a părut bine ca am ajuns la ea arata destul de bine, are un fund bine proporționat :)) Plătesc o ora. Ma cer la dus apoi la un pahar de apa, chiar ai ce sa discuți cu ea îmi place foarte mult ca te bine dispune fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Ajungem în camera ne întindem frumos și începem cu sărutari destul de excitante, ma săruta pe tot corpul apoi îmi face un oral, mama,mama am zis sa trec direct la normal ca deja îmi venea :)). Trecem la normal unde am și finalizat ca nu am mai rezistat. Bun, luam o pauza unde am socializat puțin pana ne revenim în forte. Trecem la numărul 2 :)) sărutari pe corp fata știe ce face ce sa mai, se mișca bine se impinge. Asa ca note Gfe: 10 ( chiar ma bine dispus și e lipicioasa) On: 9,5 (dau nota asta pentru lipsa cim) Np: 10 Plătit 300 h, pentru mine chiar au meritat bani și m am simțit bine! Te pup Andreea și când mai am drumuri direct la tine sunt 🤗😘
  5. Weekend fain , arați superb !😘
  6. Salutare sogorii ! Am vizitat-o pe domnișoara Mădălina programarea făcută cu 3 zile înainte prin sms și cu 1 zi înainte și in ziua respectiva cu 30 de min prin sms. Despre Mădălina pot spune ca este o dulceața de fata , frumoasa și foarte vesela cu zâmbetul pe buze care îți transmite o stare de bine și confort alături de ea . Locatia este in Piața 1 mai , locuri de parcare ajung sus Mădălina ma așteaptă nud și pe tocuri la cererea mea , arată foarte bine are niște sânii superbi și niște sfârcuri erectile de îți vine sa le mănânci . Ma invita la bucătarie ma întreabă dacă servesc un pahar de apă sau cafea sa ma învoirez puțin fiind foarte obosit după drum am ales o cafea . Apoi după ce termin cafeau și putina socializare , imi oferă prosop mare și curat la baie este totul ordonat găsești Geluri de dus de diferite mirosuri , apa de gura iar după ce ies de la dus intru in camera și Mădălina ma așteapta dansând in oglinda lasciv mi sa sculat instantaneu 😂, și aici începe acțiunea și începe sa se apropriere de mine și începe sa ma sărute pe corp și pe buze , ne întindem pe pat unde coboara mai jos de buric 😁și începe cu un ON de nota 10 cu multă saliva și cu atenție la vecinii , apoi NP 9 in diferite pozitii apoi am terminat in Doggy style poziția mea preferata. Al doilea număr am ales un masaj de relaxare cu ulei unde se pricepe foarte bine nu doar mângâie te masează ca sa simti , la capitolul GFE 10 din partea mea nu ai ce ii reproșa . Cadoul 300 de lei înmânat cu discreție de la începutul întâlniri ! Madalina te tzuc 😘! Și o sa revin de fiecare care data cu plăcere !
  7. Salutare sogori! Am avut și eu ocazia sa o cunosc acum câteva zile pe dulceața asta de fata Melyssa , programarea făcut prin intermediul apel telefonic mi-a răspuns din prima și am întrebat-o dacă este libera și mi-a răspuns ca da și imediat am purces spre locația ei fiind foarte aproape de ea . Ce pot spune despre ea ca este o fata foarte frumoasa se vede din poze chiar mai frumosa in realitate are un fund și niște sanii foarte frumoși 😍, intru in casa si ma întreabă dacă servesc ceva de băut si am refuzat-o politicos , ma invita la dus unde imi prosop curat , la baie găsești geluri de dus și curat . Ies din dus și ma aștepta dezbracata întinsa pe pat hmmmm și acum începe nebunia începe un ON de nota 10 i- am cerut ca îl facă mai soft și sa conformat apoi la Np 10 încercat câteva poziții unde se mișcă senzațional unde am și finalizat in poziția Doggy style ! GFE : 10 din partea mea ! Pret : 150 lei De revenit: Da recomand cu drag ! Te tzuc Melysaa!😘
  8. Așa vreau sa ma astepti la următoarea vizita .😁😘
  9. Buna Mădălina. Până când o sa mai stai în Cluj? Pupicii😘
  10. Am reusit sa revizitez pe frumoasa Madalina ,ma primit ca de obicei cu zambetul pe buze si cu o imbratisare foarte stransa si cu pupici. Dar ce sa intamplat in camera de nebunii ramane secretul nostru , asa ca am plecat foarte relaxat si cu zambetul pe buze dar am ramas cu gandul la ea ! Note: GFE:10 NP:10 se misca bine ON: 9 Igiena : 10 Pret : 300 ora . De revenit : DA! Madalina multumesc pentru primire si in primul rand pentru amabilitatea ta !
  11. Ce frumoasa esti !😘😘😘
×
×
  • Creează nouă...