Sari la conținut

Dan54

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Dan54

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

400 citiri profil

Dan54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputație

  1. O să-și schimbe uleiul și chiar franele, să nu te frece prea mult.. Bună Claudia , seară bună și La Mulți Ani!
  2. E clar că n-ai testat-o și de aceea iți completez eu fraza: 200 lei pentru un oral ... a la Claudia... cu de toate... dăruire, implicare, senzualitate și răsfăț ...de te ridică din Marea Moartă până pe culmile Everestului...😇
  3. Bine ai revenit Claudia! Bag seama că mai hot ca niciodată 😇...
  4. Păi dacă și acum îmi aduc aminte de liceu cum trăgeam cu ochiul prin geamul de la sala de sport la fetele din echipa de volei când făceau duș!!! ... zi că nu e frumos!!!
  5. Asta' i Claudia, pentru noi care o cunoaștem este TOP-TOP!!
  6. Draga mea Adriana, cuvintele le las pentru când ne vom întâlni iară...😇
  7. Totul trece din gură în gură, dar nimic nu se compară cu încleștarea finală, strâns îmbrățișati...cea mai puternică energie ever!
  8. Bună Selena, Salut băieți, Astăzi drumul meu s-a oprit la Selena, în capătul unei alei vav de București Mall (Vitan). Pentru programare am luat legătura pe wap dimineața și am stabilit ora, oră pe care am respectat-o amândoi. Reședința este o garsonieră cf1, mare, renovată și foarte-foarte curată, cum se zice: farmacie. La baie tot ce trebuie iar camera aerisita cu un suav miros de deodorant. Selena... ei, Selena e o femeie adevărată, ca-n foto, voluptoasă, frumoasă, sexoasă, curată, discret fardată și parfumată. Pe toace m-a luat deși și eu bat pe la 1,80! În plus Selena are bun simț și e foarte respectuoasă, e calmă, e blândă, e caldă, e ...acolo cu tine.. Acțiunea a fost faină de tot, creionată la începutul întâlnirii și pusă în aplicare cam o jumătate de oră. Detaliile bineînțeles că rămân între noi! Vă pot spune doar că am început cu un Op (deh, intervenții stomatologice), am trecut prin 4-5 poziții cunoscute și am capitulat tot în Op. Overall 9. Cadou 400 Lei - 1h De recomandat? Sigur, fiți băieți respectuoși, aveți numai de câștigat.
  9. Bună Selena Și eu prefer vinul roșu ca băutură din categoria alcoolicelor, iar tu arăți foarte bine. Câțiva ani în plus pe vin îl înnobilează iar pe tine te-au desăvârșit. Ne vom auzi.. Zi frumoasă să ai!
  10. Scuzele mele Delia, mă gândeam să fie și ceva din tema forumului, atât. Scuze din nou!!!! Cum să fie vorba de tine?!?!
×
×
  • Creează nouă...