Sari la conținut

chubby

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chubby

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    targoviste

Vizitatori Recenți Profil

368 citiri profil

chubby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Ma consider norocos ca, am reușit sa ajung la Amira! Este de un caracter desăvârșit l. Calma, frumoasa. Este frumoasa foc, nu sunt singurul care afirma asta, poți lega discuții cu ea. Este foarte spontana! Evident, asa ceva găsești numai in orașele mari. De aceea spun ca sunt norocos, asemenea femeie fiind in vizita la noi… foarte rar! Are un corp formidabil, sani absolut superbi! Ce sa spun, sunt super mulțumit si împlinit!
  2. chubby

    Yasmin 0737427208

    Susțin ! Este faina rau tipa! Arată foarte bine! Iar serviciile sunt de top! Spunea cineva ca are o energie faina, asa este! Plus ca, nu te grăbește deloc, chiar am mai stat de vb la o Țigara după! Am vizitat o odata si am de gand sa merg des la ea! merci!
  3. O superba fata, Am vizitat-o si bine am facut! Un BBW veritabil. Am avut parte de tot ce mi-am dorit , alături de ea! Îți Multumesc! 10 pe linie!
  4. Buna seara! Azi am avut întâlnire cu acesta minunata Femeie! Programare prin mesaj/Wats up. Scurt si la obiect. Ajuns puțin mai devreme fata de ora stabilită, nu a fost problema. Am fost invitat sus, si de aici putine imi mai amintesc. Este fix ce orice om ar trebui sa încerce in viața! Măcar o data sau de ce nu, săptămânal. Eu asa as vrea. Este frumoasa, o bruneta chipesa! Eu unul, fiind fan de doamne mature si voluptuoase. Cum spuneam, am fost pentru timp de o ora, (poate chiar mai bine, nu am fost grăbit deloc) in paradis. Am fost actor in propriul meu film, unde Eva, mi-a citit fiecare gând! Despre curățenie, nu pot aduce decât laude. 10. Probabil ca as scrie o ora numai de bine, însă acest lucru se știe. Notele mele sunt de 10 pe linie. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...