Sari la conținut

Ionut_1989

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ionut_1989

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ionut_1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. Dupa o perioada mai indelungata am reusit si eu sa revin pe la Roxana. Pot spune ca nimic nu s-a schimbat de la ultima recenzie, poate chiar mai bine (posibil sa o fi prins in toane bune). Ca aspect: 9.5 tanara , arata foarte bine. Atitudine: 10 isi da interesul sa te simti bine, foarte comunicativa. ON: 9 NP: 10 are initiativa, schimba pozitii, se misca bine. Pentru mine e de revenit, singurul dezavantaj este locatia. fiind destul de departe, dar merita timpul pierdut.
  2. Salut, Revin si eu cu o recenzie, dupa ce am vizitat-o pe Roxana saptamana trecuta. Programare facuta pe WhatsApp cu cateva zile inainte, respectata de ea. Pe scurt: Locatie: garsoniera curata, cu tot ce e nevoie, singurul dezavantaj este distanta pana acolo. Aspect - 9 frumoasa, tanara, foarte placuta pozele reflecta ce veti gasi. Oral - 8 mai soft ceea ce mie imi place Normal - 9 e cu tine in timpul actiunii, geme natural, schimbat pozitii la cererea ei. Igiena - 10 nu am simtit niciun miros (decat de parfum) cum am citit mai sus. GFE - 10 , peludiu, sarutari poti discuta orice cu ea. Pret: 300 Ron pentru o ora. Personal eu o sa mai revin si recomand.
  3. Salut, Am vizitat-o pe Alice ieri, programare facuta pe whatsup si respectata. Locatie aproape undeva aproape de centrul vechi. Pe scurt: Locatia - 8 usor de ajuns/central. Aspect - 9 frumoasa pot spune ca am un punct slab pentru blonde. ON - 10 soft dar foarte placut are o tehnica buna, priviri etc. Normal - 10 aici pot spune ca exceleaza, contre, te trage in ea, DFK tot tacamul Igiena - 10 , foarte curata, dus inainte si dupa actiune. Personal recomand si daca o mai prind in Bucuresti o sa revin cu placere. O zi buna!
  4. Salut, am vizitat-o zi eu pe domnisoara inainte sa plece din Bucurest Ca locatie centrala undeva aproape de calea victoriei Ca aspect este o femeie slim, frumoasa cum se poate vedea si in poza Actiunea a debutat cu un oral foarte bun cum se stie deja, urmat de normal unde este foarte stramta, nu am rezistat decat o pozitie. Pentru mine a fost de nota 10 din toate punctele de vedere. Costul 300 ron / 1 ora o finalizare si un masaj facut de mine(mi-a spus ca i-a placut). Acum si partea negativa, facut programare ieri pe care am confirmat-o astazi de dimineata(si cu o ora inainte) confimata si de ea. Ajuns acolo cu 10 minute inainte de ora stabilita, dat mesaj cand este libera sa imi dea un semn, la care ea mi-a raspuns ca mai dureaza un pic. Acest un pic din pacate s-a prelungit la 30 minute fara niciun raspuns din partea ei asa ca am plecat. In general nu ma deranjeaza cand o escorta anuleaza programarea, ma deranjeaza lipsa de bun simt de a nu anunta, lucru care nu ma asteptam de la ea. Recomand cu placere daca ajungeti in dormitor. O seara buna.
  5. Salut, am vizitat-o zi eu pe domnisoara Raluca si pot spune ca este chiar ok. Ca locatie centrala la 5 minute de piata romana: 9 Raluca este o fata frumusica, tanara, skinny, cu un corp pe placul meu, prietenoasa (ai ce vorbi cu ea) . Ca aspect pentru mine 9 Actiunea a debutat cu un oral unde se descurca binisor (se vede ca este incepatoare) dar incearca sa te faca sa te simti bine, urmat de normal unde este foarte stramta, participa cu schimbarei de pozitii si un plus pentru mine accepta FK. Nu intru in detalii dar per total as nota actiunea cu: 8-9 Costul 250 ron / 1 ora Pentru mine este de revenit, Raluca este o companie tanara si placuta.
  6. Salut, Dupa o perioada in care m-am lasat de acest sport revin cu o recenzie. Am vizitat-o pe Darie ieri, programare facuta pe whatsup si respectata. Locatie aproape de piata Romana. Pe scurt: Locatia - 7 usor de ajuns/central. Aspect - 9 frumoasa este un pic skinny dar nederanjant pentru mine, exact ceea ce trebuie. Oral - 8 (nu a durat prea mult) Normal - 10 e cu tine in timpul actiunii, geme natural, schimbat 2-3 pozitii la cererea ei. Igiena - 10 , foarte curata, dus inainte si dupa actiune. GFE - 10 , peludiu, FK tot tacamul. Personal eu o sa mai revin si recomand.
×
×
  • Creează nouă...