Sari la conținut

OFllmodels

VIP Member
  • Număr conținut

    1.173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre OFllmodels

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    ARAD
  • Interese
    𝙋𝙖𝙜𝙞𝙣𝙖 𝙙𝙚 𝙤𝙣𝙡𝙮𝙛𝙖𝙣𝙨 𝙘𝙪 𝙛𝙚𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙣𝙞𝙖
    ✅𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨 𝐜𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐞 (poze / video)

    𝙇𝙄𝙉𝙆
    https://onlyfans.com/onlyfansllmodels

    𝙄𝙉𝙍𝙀𝙂𝙄𝙎𝙏𝙍𝙀𝘼𝙕𝘼-𝙏𝙀 𝘾𝘼 𝙈𝙊𝘿𝙀𝙇
    https://linktr.ee/onlyfansllmodels

    IG: @onlyfansromaniamodels

Informatii de Contact

  • Telefon:
    https://onlyfans.com/?ref=145409116

Vizitatori Recenți Profil

9.764 citiri profil

OFllmodels's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

3,7k

Reputație

  1. Nu caut sa ma contrez cu nimeni, mai ales ca scoti in evidenta o parte din context. Din ce aud sunt destui ce au probleme cu atitudinea, se observa si pe aici. Ce oferi aia primesti, in general asa se intampla.
  2. Lasa-ti frustrarile deoparte, uite o recenzie cu siguranta REALA. Probabil ca nu sunteti multumiti de serviciile unei domnisoare, ca e x sau y, pai intrebati asta inainte de intalnire, nu ii dati programul peste cap, nu ma refer doar la ea. Unii in plus se cred zmei si cred ca pot sa le influenteze pe fete sa ofere si alte servicii. In plus conteaza si prezenta, dau ca exemplu unele fete nu fac FK dar pot oferi daca le place prezenta celui care o viziteaza. Interesant cand a aparut pe ARAD avea recenzii majoritatea pozitive, cum s-a vazut ca e o concurenta seriosa, e destul de atacata. Luati recenziile din primele pagini sa va faceti o idee, nu o cunosc dar stiu ce ofera ARADUL, stiu cateva persoane ce au vizitat-o, consider ca merita mai mult respect!!!
  3. Va doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasa. La Mulți Ani! 🤗
  4. Deci le-ai dublat pretul la tarife pe doua zile 😅🤭
  5. Buna, baietii au dreptate cu ce spun, pentru ca sunt zeci de experiente neplacute cu suturi in fund si certuri din cauza depasirii programului. Chiar arati impecabil 🤗 cu siguranta o sa primesti reviewuri pozitive datorita serviciilor oferite, deci atentie la ce info oferi pe viitor 😁 sigur cine apreciaza calitatea o sa iti treaca pragul. Pupici
  6. Multe escorte au onlyfans, nu vad care e problema. Unii pot interactiona si chiar pot sa vada inainte de intalnire la ce e deschisa sa faca. Nu judecati, fiecare cu placerea lui. Sunt multe fete frumoase pe pagina mea, plus ca urmeaza noi concursuri incendiare 🔞
  7. Sa ma fac bine inteles, am folosit si pluralul cand am zis de domnisoare in ideea ca se pricepe ca sunt situatii ca cele prezentate si nu am dat-o ca exemplu doar pe ea, in plus am mentionat ca nu o cunosc. Nu te-am citat la postare, sa nu fie luata de tine personal, chiar nu vroiam asta. Totusi cine e smart poate sa faca o analiza dupa cum mi te-ai adresat, cert e ca amandoi aveti o vina.
  8. Nu o cunosc pe domnisoara in cauza, pot fi anumite motive ca unele domnisoare sa fie mai reci. Daca e nefumatoare si lucreaza o zi intreaga acolo in spatiul acela sa iti suporte fumul, cum ea nu are o scuza ca nu poate oferi un banal pahar cu apa. Desigur si cele cu numar mare de vizitatori au un nivel ridicat de sictireala, mai ales cele in tranzitie. Totusi prin comportamentul nostru si modul cum spunem anumite lucruri, asta primim inapoi.
  9. Pacat! Merita si aradul ceva deosebit 😊🥰
×
×
  • Creează nouă...