Sari la conținut

Nasu45

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Nasu45

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Focsani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Nasu45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Stiu doar ca aveti, tu si altii ca tine, niste glume de șanț in program... si mai aveti si senzatia ca le stiti pe toate.
  2. Stie cineva ce program mai are tipa ? Sau daca e plecata im vreo vacanta ?! Merci !
  3. Ana este mereu la Focsani doar ca acum e plecata in concediu pana pe la inceputul lui August.
  4. Ma, voi sunteti ca babele alea care stau pe banca la poarta si abia asteapta sa treaca cineva ca sa inceapa sa comenteze... Dupa ce am postat am vazut mesajul fetei si am vrut sa scriu si asta ca sa nu va mai deranjati voi dar pt ca intre 2 mesaje postate trebuie sa ai nu stiu cate zeci de secunde ... am renuntat. E drept, am fost sadic cu voi, daca as fi avut rabdare sa treaca termenul stabilit si as fi lasat si al doilea mesaj nu v.ati mai fi agitat pe.aici ca spray.urile.... asta e... Cat despre intentie.... ce sa zic.... am ajuns la concluzia ca voi stiti mai bine si le stiti pe toate, mie doar imi place sa intru uneori sa arunc cate una si sa plec. V.as pupa Nasu !
  5. Buna ! Mai activezi? Te caut de ceva vreme dar mereu telefonul e inchis.
  6. Gata boss, am inteles, sunteti 3 futaki care va place sa va povestiti public aventurile si nu acceptati in grup decat femei. Ma scuzati ca v.am inoportunat... succesuri !
  7. Daca asta e fata fetei despre care discutat atunci imi cer scuze.... eu vb de altcineva... am incurcat putin borcanele dar oricum asta nu va (voua, mai multi, va stiti voi) da dreptul sa o ardeti cu asa comportament.
  8. As spune si eu ceva de fata asta superba dar mi.e teama ca iar o sa fiu catalogat drept PIMP si decat sa afectez imaginea fetei mai bine perii un "batran" "de incredere" si o sa ma rezum la a aproba ce a spus despre ea, e 100% reala si primitoare.
  9. Nu o scot la capat cu tine, mr. Vocal... mie nu mi.a spus nimic, asa m.am simtit eu din bunul meu simt si am comentat la scurt timp dupa ce mi.am facut cont pentru ca asta a fost motivul care m.a facut sa.mi creez un cont aici. Altfel, puteam sta bine merci sa ma uit la posturile voastre. Am vrut doar sa impart cu voi experienta mea in speranta ca poate pe unul dintre cei care citesc ii va ajuta in sensul ca va stii cum sa o abordeze... poate. Acum ma mut ca mai am un acvariu unde m.am balacit 😀
  10. Esti funy dar nu destul si asta ma duce cu gandul ca esti vreun militian tinut la respect de nevasta (acasa).
  11. Inteleg ca aici trebuie intai sa stai sa privesti, sau cumva la dospit si abia apoi sa pui o virgula, pe urma un punct, sa perii vreo 2 futaci batrani pe.aici si numai dupa ce toata lumea te va fi cunoscut, sa spui si tu parerea ta... Ba n.am stiut asta, ma scuzati !
  12. La capatul fundaturii Tudor Vladimirescu, mai exact in spate la Profi de vizavi de Banca Transilvania (piata) cumva deassupra schimbului valutar de pe gang ar fi apartamentul la etajul 2 parca, e un cuib de panarame, grase, urate si colorate. Atentie deci ca au multe anunturi puse care duc la acelasi cuib. Parera mea daca nu e anunt cu tel verificat sau vi se pare prea frumos ca sa fie adevarat (au qnunturi incitante, mature, dominari, diverse chestii care ies din sfera normalului care il gasim la fiecare colt, ori daca sunati si va da adresa asta... RUN !!! Eu m.am intepat odata, am ajuns pe intuneric, mi.a deschis usa si s.a ascuns toata cat era de mare dupa usa si de acolo imi striga Hai, intra !... am facut greseala si intrat. Zdrang usa in spate, yala trasa, luat de o aripa si dus la dormitor aproape pe sus... Hai, banutii ! Eram cumva in stare de soc, i.am dat, m.a pus sa.mi dau jos pantalonii, s.a apucat de un oral scurt protejat dupa care nici bine nu s.a ridicat soldatul din transeu ca s.a intors cu un maldar de cur la mine , dezbracata doar pe un crac, ca in masina... Hai , bag.o ! Nu stiu daca am ajuns pana la intarea dorita printre bucile imense dar na.m zis nimic... eram teleghidat... am dat la buci, la propriu de data asta, ca gaurica n.am atins.... Am inchis ochii, ma.m fortat gandindu.ma la suta si am variat, in prezervativ desigur... urat... nu doresc la niciun coleg . La iesire, era lumina aprinsa in bucatarie, am vazut ca mai erau 3 klingoniene, una mai... frumoasa decat alta.
  13. Catalina ii e numele. E super de treaba pustoaica, ce.i al ei e pus deoparte... stie cum sa faca sa te simti in largul tau de cum intri pe usa. La capitolul sex... ce sa zic... am plecat marcat, pe de o parte ca facusem toate nebuniile cu o pustoaica care putea fi copilul meu :)) pe de alta parte cu un sentiment de satisfactie totala avand in vedere ca am sfarsit sa ne.o tragem ca doi indragostiti si neprotejat... daca a jucat un rol?... atunci e cea mai buna actrita care merita vizitata si ciocanita pe toate partile ca e pacat sa se piarda bunatate se pasarica printre paienjeni... Factura la intrare 200, la plecare un cadou bine meritat de inca 100. Recomand !
×
×
  • Creează nouă...