Jump to content

MARY81

Neverificata
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About MARY81

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Oras:
  Galați

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MARY81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

 1. Da am înțeles!! Scuze!!
 2. Da am înțeles. Nu stau sa dau explicații la toți cine sunt și de ce nu pun poze . Cred ca majoritatea aveți probleme cu capul, este un capitol încheiat. Majoritatea ma cunosc și știu ce fel de persoana sunt .
 3. Te-am deranjat cu ceva? Ca nu te înțeleg?
 4. Programul.meu 09:00 -23:30 . Programările se fac doar pe whatsApp.
 5. Eu mi-am lăsat ce trebuie aici . Nu vreau probleme cu nimeni, și nici nu îmi trebuie! Asa ca cine ma cunoște știe ce fel de persoana sunt. Sunteți liberi sa alegeri ce doriți!! O seară frumoasă în continuare.
 6. Mulțumesc frumos pentru înțelegere!!🤗🤗
 7. Bună!! 150lei numărul oral și normal, 250lei ora la fel. Pentru mai multe detalii vb pe whatsApp. IMI PARE RAU DAR FARA POZE AICI !!
 8. Programari pe whatsApp 0729243563
 9. Bună scumpule!! Preturile sunt : 150lei-30 min, numărul oral și normal . 250 lei ora . Finalizare doar corporala . Programari doar pe whatsApp. VA AȘTEPT CU DRAG!!!
 10. Băieți terminați cu certurile ca nu rezolvați nimic .Dacă nu va place o persoana nu trebuie sa se ajungă asa departe cu amenințări . VOI SUNTEȚI PERFECTI DE CRITICAȚI TOATE FEMEILE DE PE SITE?
 11. E dreptul fiecăruia sa scrie și sa își de-a cu părerea. Putin ma interesează ce spune lumea despre mine. Nu ești obligat sa vii la mine, sunt sute de fete pe site-uri !!!
 12. Bună seara!!! Eu nu îmi place sa ma țigănesc cu fiecare în parte și dau explicații la toată lumea, dacă stau să ma răzbun și sa pun fiecare detaliu și câteva poze cu o persoana care ma amenință și în ziua de azi ,își face atâtea conturi se da drept clienții mei sa ii fie rușine , degeaba i-a dat viata o femeie . Îl credeam cu capul pe umeri dar ce sa vezi nu e asa!! I-a spune Maradona zis Petrov și alții.....
 13. Domnul PETROV dacă e cu capul pe UMERI , ROG FRUMOS SA ISI RETRAGA TOT CE A FACUT PANA ACUM !! DACA E DOMN ,BINEÎNȚELES!!!
 14. De la un obsedat sexual și o japita de om ,care are doua conturi și ma jignește în ultimul hal , omul imi scrie sa imi strice imaginea , părerea lui . În primul rand eu nu bârfesc fiecare poveste cu care fiecare client vine în parte ,nu ma interesează viata lui personala . Respect fiecare client în parte ,ma comport foarte frumos cu fiecare în parte!! Dacă stau să jignesc pe fiecare client în parte nu cred va o sa le convină , la nimeni. Eu măcar imi țin gura. Te ROG FRUMOS SĂ ITI RETRAGI CUVINTELE JIGNITOARE!!! NU E FRUMOS DIN PARTEA TA!! Oamenii sunt rai, nu știu cum sa imi mai facă rău,observ . Își face multe conturi și se cearta chiar cu el însuși nu am mai văzut asa ceva .
×
×
 • Create New...