Sari la conținut

MARY81

Neverificata
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MARY81

  1. MARY81

    Noua in Galați

    Da am înțeles!! Scuze!!
  2. MARY81

    Noua in Galați

    Da am înțeles. Nu stau sa dau explicații la toți cine sunt și de ce nu pun poze . Cred ca majoritatea aveți probleme cu capul, este un capitol încheiat. Majoritatea ma cunosc și știu ce fel de persoana sunt .
  3. MARY81

    Noua in Galați

    Te-am deranjat cu ceva? Ca nu te înțeleg?
  4. MARY81

    Noua in Galați

    Programul.meu 09:00 -23:30 . Programările se fac doar pe whatsApp.
  5. MARY81

    Noua in Galați

    Eu mi-am lăsat ce trebuie aici . Nu vreau probleme cu nimeni, și nici nu îmi trebuie! Asa ca cine ma cunoște știe ce fel de persoana sunt. Sunteți liberi sa alegeri ce doriți!! O seară frumoasă în continuare.
  6. MARY81

    Noua in Galați

    Te-am jignit cu ceva ?
  7. MARY81

    Noua in Galați

    Mulțumesc frumos pentru înțelegere!!🤗🤗
  8. MARY81

    Noua in Galați

    Bună!! 150lei numărul oral și normal, 250lei ora la fel. Pentru mai multe detalii vb pe whatsApp. IMI PARE RAU DAR FARA POZE AICI !!
  9. MARY81

    Noua in Galați

    Programari pe whatsApp 0729243563
  10. Bună scumpule!! Preturile sunt : 150lei-30 min, numărul oral și normal . 250 lei ora . Finalizare doar corporala . Programari doar pe whatsApp. VA AȘTEPT CU DRAG!!!
  11. Băieți terminați cu certurile ca nu rezolvați nimic .Dacă nu va place o persoana nu trebuie sa se ajungă asa departe cu amenințări . VOI SUNTEȚI PERFECTI DE CRITICAȚI TOATE FEMEILE DE PE SITE?
  12. E dreptul fiecăruia sa scrie și sa își de-a cu părerea. Putin ma interesează ce spune lumea despre mine. Nu ești obligat sa vii la mine, sunt sute de fete pe site-uri !!!
  13. Bună seara!!! Eu nu îmi place sa ma țigănesc cu fiecare în parte și dau explicații la toată lumea, dacă stau să ma răzbun și sa pun fiecare detaliu și câteva poze cu o persoana care ma amenință și în ziua de azi ,își face atâtea conturi se da drept clienții mei sa ii fie rușine , degeaba i-a dat viata o femeie . Îl credeam cu capul pe umeri dar ce sa vezi nu e asa!! I-a spune Maradona zis Petrov și alții.....
  14. Domnul PETROV dacă e cu capul pe UMERI , ROG FRUMOS SA ISI RETRAGA TOT CE A FACUT PANA ACUM !! DACA E DOMN ,BINEÎNȚELES!!!
  15. De la un obsedat sexual și o japita de om ,care are doua conturi și ma jignește în ultimul hal , omul imi scrie sa imi strice imaginea , părerea lui . În primul rand eu nu bârfesc fiecare poveste cu care fiecare client vine în parte ,nu ma interesează viata lui personala . Respect fiecare client în parte ,ma comport foarte frumos cu fiecare în parte!! Dacă stau să jignesc pe fiecare client în parte nu cred va o sa le convină , la nimeni. Eu măcar imi țin gura. Te ROG FRUMOS SĂ ITI RETRAGI CUVINTELE JIGNITOARE!!! NU E FRUMOS DIN PARTEA TA!! Oamenii sunt rai, nu știu cum sa imi mai facă rău,observ . Își face multe conturi și se cearta chiar cu el însuși nu am mai văzut asa ceva .
  16. Asa si, dacă te dai în spectacol cu ce te încălzește? Un OM CU CEI 7ANI DE ACASA NU FACE TOATE LUCRURILE ASTA . UN OM CU CAPUL PE UMERI AI GRIJA DE FAMILIA LUI NU SA SE ȚIGĂNEASCĂ CA LA USA CORTULUI ,DACA AVEAI UN PIC DE CREIER IN CEREBELUL ALA PE CARE IL PORTI PE UMERI DE ZI CU ZI NU FACEAI ATÂTA SCANDAL. SI IN PRIVINȚA LA JIGNIRI NU E FRUMOS!!!! CE EDUCAȚIE PRIMESC COPIII TAI DACA TU ESTI O JAPITA DE OM !" ÎNAINTE SA JIGNESTI O FEMEIE NU UITA CA O FEMEIE TI-A DAT VIATA" , DOBITOCULE ,DAR DUPA CUM OBSERV TI-A DAT DEGEABA.
  17. Eu nu am postat absolut nimic . E UNUL OBSERVAT DE MINE . Adică are probleme la cerebel omul. Cum sa mai primesc alte persoane dacă majoritatea sunt japite de oameni, eu sunt drăguță cu fiecare în parte și uite ce primesc la schimb pozele mele pe forum ! Dacă era cu capul pe umeri nu făcea acest lucru ,degeaba are atâția ani !
  18. Te rog frumos sa îmi ștergi pozele ca nu e frumos! E frumos sa judecați fiecare femeie în parte ?
×
×
  • Creează nouă...