Sari la conținut

terinti

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre terinti

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

terinti's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

53

Reputație

  1. Salutare! Am fost acum cateva zile, din nou, la Anisia! Aceiasi fata frumoasa! Blonda cu ochi albastri! Slabiciunea mea! E demential s-o vezi sugand, si sa te priveasca cu ochii aceia albastri. Nimic de obiectat, on, np, fk, cim. Ce am cerut aia mi s-a dat. Fara graba, fara mofturi, fara ifose. Daca esti domn, si ea e doamna cu tine. Am inceput cu on, presarat cu fk, np, in pat si pe canapea. pe canapea, eu in fund si rezemat si ea deasupra,woeman on top, numai ca eu stateam in fund. E prima data in viata mea cand fac pozitia asta, ori n am avut canapea, ori n am avut prietena😅😅😅. I-am zis si Anisiei, si a inceput sa rada. Am terminat cu cim, facut dus si plecat. Te pup, Anisia! Scuze de intarziere!
  2. Nicolette Shea, de Militari! Am fost ieri la dumneaei. A doua oara. O fata volubila, hazlie, frumoasa, si buna. M-a asteptat asa cum i-am cerut, ciorapi, tocuri si fustita. Un oral perfect, umed, cu batai, cu priviri, cu scuipat. Un normal pe masa din living, dupa aia pe canapea, unde am si terminat. 10 pe linie, ca Nadia. Singurl lucru e ca mergi de la metrou pana la ea de ti ies picioarele din cur. Te pup, Raluca! Baiatul din Vs!
  3. Buna! Ce-i ce ti-am confirmat video, pe whats up, din moment ce ti-ai schimbat nr-ul, trebuie s-o facem din nou? Merci!
  4. Pe pagina lui Renseme, este un domn, francez cred, care zice ca si dau limbi! Daca am inteles bine!
  5. Cand e sora langa sora, e tarif dublu pe ora, asa a zis Sabrina! Pt mine inseamna 2000 pe ora de fiecare. Adica se subintelege din start ca daca vine colega, e o mie pe ora, pt ca asta e taruful Sabrinei, dar cand zice dublu, inseamana ca e 2 mii, pe ora, de fiecare, asta inseamna dublu!
  6. Facem! Se pune problema! Ai face un serviciu comunitatii daca ai spune tariful!
  7. Gen, 2000 pt fiecare, adica 4000 o ora cu amandoua? Sau 2000 mii o ora cu amandoua, o mie pt fiecare?
  8. Fii draguta, rogu-te si spune-mi, cu colega ta, cat de intensa este interactiunea? Va sarutati, va dati limbi una celeilalte? Merci!
  9. Ah, Denisa! Ce mai escorta frumoasa. Bruneta, cu niste silicoane de exceptie, cele mai frumoase silicoane pe care am pus mana pana acum. Fund bombat, talie fina, abdomen plat, de calci camasile pe el. M am intalnit sambata cu Denisa, dupa ce ma programasem miercuri, sa fiu sigur ca prind loc, nefiind din Bucuresti si avand un avion de prins. Locati in Vitan, pe langa Kaufland. Denisa: Bruneta, siliconata si n buze si n sani, talie de viespe, carnea tare. Din intamplare am pus mana pe biceps si era tare, ferm. Nu va inchipuiti ca are brand sau nu stiu eu ce triceps, nu! E feminina, dar cu carnea tare. M a asteptat cum i-am cerut, rochita neagra din poze, ciorapi si pantofi cu toc. Eunuc sa fii sa nu ti se scoale. Foarte haioasa, de gasca, nu simti o bariera, eu unu nu am simtit! Am achitat discret halatul si am fugit la fus. Am revenit langa ea,moment in care m-a intrebat ce vreau. A inceput prin a se juca cu mine, sarutari pe corp, pe sfarcuri, pe gura, fk din abundenta. A trecut la oral, s a jucat putin cu ea si dupa aia mi a zis" stai sa ti fac muie calumea", si si a prins parul, si a inceput un oral pe cinste, cu deep, cu batai pe limba. Tot din acest oral am trecu la 69,mon peche mignion, are o pasarica dulce. Terminand incalzirea, am pus un prez si am trecut la iubit, ea deasupra, cu fata si cu spatele, caprita, la marginea patului, umeri craci, tot la marginea patului unde am si finalizat. Cam atat, stumati colegi! Note.. 10 pe linie, Ca Nadia la Montreal Te pup, Denisa, stii tu, ala mic cu pula tare😭😭😭😘😘😘
  10. 😭😭😭 Esti dovada vie ca românul s-a nascut poet! Pe tine stiu ca nu te afecteaza, doar nu ai nici un interes sa-i faci fetei publicitate, nu? Pe dumneaei...ar trebui s-o puna pe ganduri, daca vrea sa castige bani, ca dupa-mi glagoria capului meu, face acest job pt bani, nu din placere, nu de dragul artei! Cand merg la o fata, vreau sa mi se vorbeasca feminin, delicat, sa-mi " iubeasca" si mintea, nu numai corpul! Vreau sa fiu rasfatat, calmat, nu incarcat de negativismul ce-ti expira prin pori! Da cand ea isi baga pula ca birjarii, sincer, nu prea iti mai arde de nimic. Adica daca ai putine pretentii, si nu vrei sa "iubesti o mahalagioaica"!!!
  11. M-ai convins! Nu am sa merg, baroane!
  12. Fii dragut, rogu-te, si spune-mi daca fetele, ele intre ele interactioneaza? Adica, se saruta, isi dau limbi?
  13. Salut, Frero! Merci de avoir raconte ta experience! Dit moi, stp, les filles, entre elles se boufe les minous? Merci!
×
×
  • Creează nouă...