Sari la conținut

FilipEugene

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre FilipEugene

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Cluj Napoca
  • Interese
    BBW, Cur Mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

FilipEugene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Hello Denisa, ai renuntat de tot? la niciunul din cele 3 numere nu mai raspunde nimeni. Spune ne ceva!
  2. Salut! Sunt mare fan BBW (femei plinute) sau cu fund foarte mare, nu-mi plac slabele ce e drept, si mi-ar placea sa nu fiu ironizat sau criticat pt asta, fiecare cu gusturile lui! Da, imi plac femeile mari, cat mai mari, cu cur mare, picioare mari, solduri, si pentru ca nu sunt multe care practica meseria asta, voiam sa va intreb si pe voi daca stiti, daca ati fost, da sunt multe anunturi cu tipe grasute/curoase dar multe au poze furate de pe net, asa ca m-am gandit sa cer recomandari. Imi plac IN SPECIAL femeile 30+ si chiar 40+! - MA INTERESEAZA DIN TOATA TARA! Forumul nu ma lasa sa pun decat pe orase, dar eu umblu foarte mult si chiar nu conteaza orasul, daca imi place tipa, ma duc oriunde, asa ca abia astept recomandari!!
  3. Hello Larisa, o intrebare ❤️ as vrea sa vin si eu pe la tine, pe langa normal m-ar interesa si URO, am vazut ca faci, voiam sa te intreb..1.esti zgomotasa, cand faci pipi? sau silentioasa, asa si asa? 2. Cat de mult poti face? ai depasit vreodata un minut? daca ai putea face o inregistrare/video cand te scapa ar fi minunat!
  4. ATENTIE! Pozele astea sunt false! In poze este un pornstar din Marea Britanie: DANIELA ENGLISH MILF, daca cautati asa pe google o veti gasi! Sper ca nu a luat nimeni teapa!
  5. Salutare, m-am gandit sa reinviem acest thread! Si eu caut o escorta cu fundul foarte mare, 90% din fetele afisate aici nu pai activeaza de loc. - la Julia blonda de la camera de comert am fost si eu acum 2-3 ani si a fost super, chiar am revenit, dar acum NU MAI LUCREAZA sigur au aparut altele acum, cine mai stie?
×
×
  • Creează nouă...