Sari la conținut

stanel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stanel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.738 citiri profil

stanel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Am fost săptămâna trecută, pot confirma că fotografiile sunt reale. Nimic deosebit de povestit, totul a decurs foarte anost, tipa, deși e drăguță și face cu oarecare plăcere, nu are experiență. Practic, de-a lungul a aproape o oră nu s-a întâmplat mai nimic. Preț: 250lei - 30min., 300 - 40min, 400 - 1h. Tipa: fizic - 8, față - 7 Atitudine pro-client - 6 Atitudine dominantă - 8
  2. Deci... unde? Am fost si eu de mai multe ori, tipa poate fi absolut traznet, e foarte frumoasa si domina cu naturalete si detasare. Ultima data trebuia sa beneficiez si eu de un dus auriu pe final de sedinta, am luat pozitie sub ea in cada, cu gura cascata... Ea, deasupra, superba, cu parul despletit si picioarele desfacute si icnind usor pentru porni jetul de lichid caldut spre mine a fost una din cele mai excitante scene din viata mea, daca nu cumva chiar cea mai excitanta. Dar, din pacate nu a putut face nimic atunci, si am ramas in continuare tot cu gura cascata.
  3. sarut talpile, Doamna, eu mi va ofer pentru dominare si alte dorinte ale dvs
  4. Am fost eu, acum vreo doi ani, avea niste poze foarte atragatoare, dar false, evident. Tipa in realitate e trecuta de 40 de ani, cu ceva burta si cu niste tate obosite si cazute. Vrand sa plec am intrebat-o daca face si sex. Spre surprinderea mea a zis ca face, asa c-am zis s-o pun macar de-un futai. A inceput sa-mi faca un oral isteric , motiv pentru care i-am zis ca vreau s-o facem normal. A inceput sa faca figuri ca ea nu prea vrea si ca face ce are ea chef. I-am spus c-am platit pentru asta si nu-i inteleg atitudinea. Dupa o tentativa esuata si de normal, caci imi pierise de tot cheful; nu m-am putut abtine sa nu o intreb daca asa crede ea sa o sa mai aiba clienti. Mai mult decat iritata si-a dat drumul: "Ba, la mine vin oameni importanti, spp-isti, etc, nu asta, terchea berchea..." Chiar nu avea sens sa-i mai raspund ceva.
  5. Am fost acum doua luni, atunci mi-a raspuns imediat, si am programat in aceeasi zi (sambata) pe seara o sedinta. (Intre timp am vrut sa revin, dar se pare ca nu mai este in tara) Mi-a deschis o tanara inalta, tacuta si foarte frumoasa. Tipa si locatia sunt exact ca in poze, inclusiv costumatia. M-a intrebat ce m-ar interesa, i-am zis ca as vrea sa ma lege, si sa-mi faca ce-i face ei placere, printre altele sa ma scuipe si sa se pise pe mine. Eram atat de excitat cand am vazut-o, incat gandul ca se va usura in gura mea ma innebunea. A trebuit sa improvizeze cu legatul, nu avea catuse, asa ca a improvizat minunat cu niste sfoara subtire. M-a pus direct sa-i sug tocul, m-am cam fastacit, a vazut ca nu prea imi place si m-a pus sa ma intind pe salteaua din poze. faptul ca pe sub cearsaf era pus nailon m-a excitat si mai mult. Mi-a tras vreo cateva bice, pe care le-am primit cu mare incantare, dupa care s-a suit pe mine si si-a atins interiorul picioarelor de spatele meu. Atingerea calda m-a innebunit. Mi-a zis: vrei sa ma futi?! Daaaa!! i-am zis. Ok, zise, si a iesit din camera si s-a intors cu un strapon marisor. Vazand fata mea descumpanita, mi-a replicat: Dar ce credeai? Deschide gura!! M-am supus fara nici o vointa. I-am supt straponul. A incercat sa mi-o traga, nu prea a reusit pentru ca m-am dezexcitat si si-a dat seama imediat. Vad ca nu-ti place! Nu prea, i-am zis, dar daca vreti sa continuati ma supun... Bine, mi-a zis, astazi nu facem decat ce-ti place. Intinde-te pe spate, mi-a zis mai departe. Hai, linge, baga limba! La un momentdat s-a pozitionat astfel incat nu puteam respira decat pe gura. Din micile miscari ale soldurilor, mi-am dat seama ce va urma. Un sivoi caldut si foarte placut a inceut sa mi se prelinga in gura. Fiind ca nu puteam respira altfel, a trebuit sa inghit tot, dupa care sa respir, sa tusesc un pic sa-mi revin, dupa care sa inghit din nou. Aha, vad ca-ti place, ti-a fost sete, imi zise mangaindu-mi pula intr-o erectie desavarsita. Da, Stapana, mi-a fost foarte sete, inca imi mai este. M-a mai lasat sa o ling si m-a facut sa ejaculez destul de repede. Cam asta a fost experienta mea cu Ramona, de pe Calea Victoriei.
×
×
  • Creează nouă...