Jump to content

MissSarahDom

Maistru Curvar
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Utilizator De Incredere

7 Followers

About MissSarahDom

 • Rank
  Mistress Sarah Dom

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Oras:
  Bucuresti
 • Interese
  Femdom domination

Recent Profile Visitors

1,272 profile views
 1. Iti sugerez sa nu comentezi daca nu ai nimic bun de spus, cu atat mai mult sa iei in deradere soarta nefasta a anumitor oameni. Prostia din tine a tinut sa iasa la iveala! #Mars!
 2. Vesti bune pentru cei care au pierdut campania de inscriere trecuta! Din data de 23 Feb pana pe 28 Feb voi accepta aplicatii. Maximum 5 vor fi acceptati. Orice aplicatie trimisa dupa data de 28 va fi stearsa automat. Cerinta: Inainte de a aplica prin intermediul website-ului meu (MistressSarah (dot) com) , cititi lista de interese cat si limitele.
 3. Instead of saying "That's too expensive" try saying "my skin is not worth the investment"...and see how that sounds (In loc sa spui "e prea scump" inceasca sa spui "pielea mea nu merita invetitia"...si vezi cum suna) 😀😉
 4. Cineva va fi pedepsit aspru data viitoare. Aminteste-ti ce ti-am cerut. Acum, ca sa nu mai existe aceste intrebari: " cat costa?", va spun ca tributul variaza si depinde de foarte multi factori. Ex: durata, complexitate, fetishuri, echipament folosit, etc. Cum si programarile sunt diferite, asa si tributurile. Invatati sa fiti putin eleganti si lasati in urma "gandirea de turma". Fiecare dintre voi e diferit si isi doreste lucruri diferite, nu sunteti toti la fel. O seara buna!
 5. Update! Aplicatiile continand cerinte din aria de escort sunt automat respinse. Sunt atat de multe fete frumoase si interesante la care puteti merge...Eu ofer o altfel de experienta. :)
 6. Update! Incepand cu 20 Nov. pana pe 5 Dec. voi accepta noi programari (max 10). Aplicatiile pot fi facute via sau prin intermediul MistressSarah.com. Informatiile necesare: 1. Nume 2. Varsta 3. Email / whatsapp 4. Fetishuri 5. Limite (soft si hard) 6. Experienta anterioara ( pentru cei cu experienta mentionati numele Stapanelor servite) 7. Afectiuni/ limitari fizice (foarte important) Aplicantii considerati potriviti vor fi contactati ulterior in max 72h, altfel insemnand ca aplicatia a fost respinsa.
 7. Buna seara, Filmarile au fost saptamana trecuta, momentan nu mai am nevoie drept urmare am sa va rog sa nu mai aplicati. Multumesc celor care s-au prezentat. :)
 8. Update: Tinand cont de faptul ca din 4 "supusi" selectati cu care trebuia sa filmez in ultimele zile nici macar unul nu s-a prezentat (nici nu m-au anuntat ca nu vor mai veni) am decis sa nu mai accept supusi noi romani. Nu imi permit sa-mi pierd timpul cu oameni neseriosi cu atat mai mult "for free". De acum va exista numai optiunea : pay deposit :)
 9. Cred ca aceasta parte nu ai citi-o:" Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii "...🤨
 10. Nu din cauza experientei spun ca nu este ceea ce caut:)) prefer sa nu dezvolt pentru ca nu vreau sa dezvalui detalii din aplicatia ta. Total privacy 🤐
 11. Deja am selectat cativa, dar am citit aplicatia ta si iti post spune ca nu este ceea ce caut:)
 12. Daca ai avut contact cu persoane iresponsabile nu inseamna ca si eu sunt una. Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii :) Important de stiut pentru toti e ca toti creatorii de content din industria adult sunt nevoiti sa se supuna si sa respecte cerintele site-urilor iar consimtamantul trebuie dovedit. Nu este cerut acel Model release form pt ca ma intereseaza detalii despre tine ca si persoana ci pentru ca asta cer site-urile. Mai mult decat atat, piloniii de baza ai BDSM-ului sunt : Safe, Sane & Consensual, cine nu i
 13. Sunt placut surprinsa de multitudinea aplicatiilor si multumesc tuturor. Luni voi revizui toate emailurile si ii voi contacta pe cei selectati.
 14. https://mistresssarah.com/contact-%26-application
×
×
 • Create New...