Jump to content

MissSarahDom

Maistru Curvar
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Utilizator De Incredere

6 Followers

About MissSarahDom

 • Rank
  Mistress Sarah Dom

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Bucuresti
 • Interests
  Femdom domination

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Update! Aplicatiile continand cerinte din aria de escort sunt automat respinse. Sunt atat de multe fete frumoase si interesante la care puteti merge...Eu ofer o altfel de experienta. :)
 2. Update! Incepand cu 20 Nov. pana pe 5 Dec. voi accepta noi programari (max 10). Aplicatiile pot fi facute via sau prin intermediul MistressSarah.com. Informatiile necesare: 1. Nume 2. Varsta 3. Email / whatsapp 4. Fetishuri 5. Limite (soft si hard) 6. Experienta anterioara ( pentru cei cu experienta mentionati numele Stapanelor servite) 7. Afectiuni/ limitari fizice (foarte important) Aplicantii considerati potriviti vor fi contactati ulterior in max 72h, altfel insemnand ca aplicatia a fost respinsa.
 3. Buna seara, Filmarile au fost saptamana trecuta, momentan nu mai am nevoie drept urmare am sa va rog sa nu mai aplicati. Multumesc celor care s-au prezentat. :)
 4. Update: Tinand cont de faptul ca din 4 "supusi" selectati cu care trebuia sa filmez in ultimele zile nici macar unul nu s-a prezentat (nici nu m-au anuntat ca nu vor mai veni) am decis sa nu mai accept supusi noi romani. Nu imi permit sa-mi pierd timpul cu oameni neseriosi cu atat mai mult "for free". De acum va exista numai optiunea : pay deposit :)
 5. Cred ca aceasta parte nu ai citi-o:" Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii "...🤨
 6. Nu din cauza experientei spun ca nu este ceea ce caut:)) prefer sa nu dezvolt pentru ca nu vreau sa dezvalui detalii din aplicatia ta. Total privacy 🤐
 7. Deja am selectat cativa, dar am citit aplicatia ta si iti post spune ca nu este ceea ce caut:)
 8. Daca ai avut contact cu persoane iresponsabile nu inseamna ca si eu sunt una. Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii :) Important de stiut pentru toti e ca toti creatorii de content din industria adult sunt nevoiti sa se supuna si sa respecte cerintele site-urilor iar consimtamantul trebuie dovedit. Nu este cerut acel Model release form pt ca ma intereseaza detalii despre tine ca si persoana ci pentru ca asta cer site-urile. Mai mult decat atat, piloniii de baza ai BDSM-ului sunt : Safe, Sane & Consensual, cine nu i
 9. Sunt placut surprinsa de multitudinea aplicatiilor si multumesc tuturor. Luni voi revizui toate emailurile si ii voi contacta pe cei selectati.
 10. https://mistresssarah.com/contact-%26-application
 11. Da, orice idee e bine-venita:) Insa, dupa cum am mentionat, aplicati via MistressSarah.com. Nu am sa am timp sa verific forumul si sa raspund.
 12. Caut supusi noi pentru filmari, de preferat cu experienta in BDSM (nu obligatoriu). Fetish-urile de interes: -Strapon, -Feet -CBT -Whipping - Tease & denial Important de stiut: filmarile au loc la dungeon-ul meu privat, se va purta masca, va trebui semnat formularul de "Model release, consent form", nu se percepe tribut. Cei interesati pot aplica completand formularul de contact aflat pe MistressSarah.com.
 13. Filming subbie needed! Am nevoie de un subbie nou pentru strapon clips. As prefera pe cineva cu experienta si care sa se simta confortabil cu diferite marimi de strapon si masca. Mentionez ca va trebui dat consimtamantul scris, completand Adult Model Release form. Cei interesati pot aplica prin intermediul website-ului meu, mentionand #straponsubbie in mesajul de aplicatie. Cel selectat va fi contactat si primi detalii ulterior.
 14. Multumesc tuturor celor care si-au aratat dorinta de a profita de aceasta sansa si au trimis aplicatii, apreciez interesul si deschiderea avuta. Din pacate nr-ul celor selectati a fost ,dupa cum am anuntat, limitat insa pentru cei care au trecut de procesul de selectie si i-am intalnit vreau sa va spun ca ati fost absolut minunati. A fost o reala placere sa va am ca si supusi, sa va cunosc si petrec timp cu voi. Cu o singura exceptie ati fost toti o incantare pentru mine.
×
×
 • Create New...