Jump to content

MissSarahDom

Maistru Curvar
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About MissSarahDom

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Oras:
  Bucuresti
 • Interese
  Femdom domination

Recent Profile Visitors

1,676 profile views

MissSarahDom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Caut un subbie masochist pentru a filma: -Whipping, -CBT -Bastinado. Dupa cum legislatia siteurilor prevede, va fi nevoie de completarea formularului de "Model release 2247". Cei interesati pot aplica via MistressSarah.com
 2. Nu reusesc sa imi amintesc cine esti insa Multumesc:)
 3. Interesant topic insa simt totusi nevoia sa atrag atentia aspura sigurantei. Mare grija cum si cu cine practicati acest fetish ( castrare) pentru ca riscul afectarii permanente ale tesuturilor este mare, si nu cred ca asta se doreste:), in caz contrar optiunea unui psiholog e de luat in considerare. Fiind un fetish care necestita mare atentie si o oarecare "precizie de aplicare" recomandarea mea ar fi sa gasesti pe cineva care are cunostinte medicale.
 4. Iti sugerez sa nu comentezi daca nu ai nimic bun de spus, cu atat mai mult sa iei in deradere soarta nefasta a anumitor oameni. Prostia din tine a tinut sa iasa la iveala! #Mars!
 5. Vesti bune pentru cei care au pierdut campania de inscriere trecuta! Din data de 23 Feb pana pe 28 Feb voi accepta aplicatii. Maximum 5 vor fi acceptati. Orice aplicatie trimisa dupa data de 28 va fi stearsa automat. Cerinta: Inainte de a aplica prin intermediul website-ului meu (MistressSarah (dot) com) , cititi lista de interese cat si limitele.
 6. Instead of saying "That's too expensive" try saying "my skin is not worth the investment"...and see how that sounds (In loc sa spui "e prea scump" inceasca sa spui "pielea mea nu merita invetitia"...si vezi cum suna) 😀😉
 7. Cineva va fi pedepsit aspru data viitoare. Aminteste-ti ce ti-am cerut. Acum, ca sa nu mai existe aceste intrebari: " cat costa?", va spun ca tributul variaza si depinde de foarte multi factori. Ex: durata, complexitate, fetishuri, echipament folosit, etc. Cum si programarile sunt diferite, asa si tributurile. Invatati sa fiti putin eleganti si lasati in urma "gandirea de turma". Fiecare dintre voi e diferit si isi doreste lucruri diferite, nu sunteti toti la fel. O seara buna!
 8. Update! Aplicatiile continand cerinte din aria de escort sunt automat respinse. Sunt atat de multe fete frumoase si interesante la care puteti merge...Eu ofer o altfel de experienta. :)
 9. Update! Incepand cu 20 Nov. pana pe 5 Dec. voi accepta noi programari (max 10). Aplicatiile pot fi facute via [email protected] sau prin intermediul MistressSarah.com. Informatiile necesare: 1. Nume 2. Varsta 3. Email / whatsapp 4. Fetishuri 5. Limite (soft si hard) 6. Experienta anterioara ( pentru cei cu experienta mentionati numele Stapanelor servite) 7. Afectiuni/ limitari fizice (foarte important) Aplicantii considerati potriviti vor fi contactati ulterior in max 72h, altfel insemnand ca aplicatia a fost respinsa.
 10. Buna seara, Filmarile au fost saptamana trecuta, momentan nu mai am nevoie drept urmare am sa va rog sa nu mai aplicati. Multumesc celor care s-au prezentat. :)
 11. Update: Tinand cont de faptul ca din 4 "supusi" selectati cu care trebuia sa filmez in ultimele zile nici macar unul nu s-a prezentat (nici nu m-au anuntat ca nu vor mai veni) am decis sa nu mai accept supusi noi romani. Nu imi permit sa-mi pierd timpul cu oameni neseriosi cu atat mai mult "for free". De acum va exista numai optiunea : pay deposit :)
 12. Cred ca aceasta parte nu ai citi-o:" Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii "...🤨
 13. Nu din cauza experientei spun ca nu este ceea ce caut:)) prefer sa nu dezvolt pentru ca nu vreau sa dezvalui detalii din aplicatia ta. Total privacy 🤐
 14. Deja am selectat cativa, dar am citit aplicatia ta si iti post spune ca nu este ceea ce caut:)
×
×
 • Create New...