Sari la conținut

onehitwonder86

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre onehitwonder86

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti/Galati

Vizitatori Recenți Profil

406 citiri profil

onehitwonder86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Buna! Pana cand esti in Galati? Si am vazut mai sus ca esti disponibila doar noaptea. de la 10pm la 10 am? Sau vad eu invers?
  2. Eu tot folosesc Bitcoin de ceva ani. Nu m-as atinge vreodata de ATM'uri, cu siguranta au comisioane nesimtite. Mi se pare absurd sa folosesti ATM sau cum spunea altul pe acolo walletul Metamask. Metamask nu e pentru incepatori. Daca e vorba de o singura plata nici macar nu ai nevoie de wallet, trimiti direct din exchange. Walletul Il ai daca vrei sa tii Bitcoin sau crypto. Deci ca sa faceti o plata va creati cont pe orice exchange, depuneti bani sau cumparati direct Bitcoin si din exchange trimiteti Bitcoin unde vreti, simplu. Exchange'ul practic iti creeaza automat wallet si e 100% safe pentru tranzactii rapide. Este periculos sa tii crypto pe exchange pentru ca daca intra in faliment poti sa pierzi accesul la wallet, dar sa cumperi si sa trimiti dupa cateva minute e perfect ok. Cateva exchangeuri bune ( Binance, Kucoin, Coinbase, Cronos). P.S. Orice exchange va cere sa va confirmati identitatea, pentru ca asa e legea.. dar daca nu faceti frauda nu vine nimeni dupa voi, deci verificati-va fara griji (poza cu ID practic). Care aveti Revolut sunteti verificati deja. Merge si de acolo trimis Bitcoin oriunde vreti.
  3. Hai ca iti spun eu despre comportamentul fetei. Am intrebat-o daca mici fantezii include si role play. Evident ca nu a stiut ce inseamna ''role play'', ea nici romana nu prea stie. Asa ca i-am dat un exemplu '' tu esti asistenta eu pacient'' si raspunsul ei a fost urmatorul : razand '' daca cauti asistenta mergi la spital nebunule '' si block. Atitudine de mahala si mai mult ca sigur servicii robotice. Ar fi putut sa refuze mai politicos.
  4. Ok. Intrebam pentru ca in anunt scrie 100% poze reale
  5. Bine ai venit. Dar unde sunt pozele ? Sau nu prea stiu eu cu forumul asta 1
  6. Cand am zis ''thread closed'' m-am referit la faptul ca nu mai raspund eu la alte eventuale comentarii. Stiam ca o sa urmeze clasicele replici '' moldovean spurcat... etc''.
  7. Naveta o fac intre Londra si Leicester, unde ma duc doar la MandyFoxx de vreo 3 ani aproape . O gasesti pe adultwork. Daca se retrage o sa caut alta si poate ajung si eu la peste 100, sper sa nu fie cazul prea curand. Nu imi trebuie nici o reputatie in mocirla asta de forum. E absurd sa intri pe anuntul uneia si sa te plangi ca e scump. Faptul ca in Romania salariul minim e 400 euro nu e vina ei. De fapt voi sclavilor ar trebui sa fiti recunoscatori ca aveti o asemenea oportunitate, Dar ce stiu eu ..probabil din moment ce doar iti rupe una curul (si te mai pune sa il si sugi pe altul) e bine sa fie cat mai ieftin totusi. Thread closed.
  8. Nu mai pot sa ma abtin..sunteti prea multi cei care va plangeti de pret de parca va obliga cineva sa platiti . Probabil sunteti genul de oameni care se imbraca de la SIR. Calitatea costa oameni buni. Si da poti sa ai norocul sa gasesti calitate si la un pret mai mic, cu siguranta poti trai experiente asemanatoare la 3-4 sute lei dar depinde de multi factori si mai mult ca sigur multe ''tepe/dezamagiri'' pana gasesti ceva bun. La pretul de duzina nici nu stii de cine dai pentru ca nu au poze, asta e un alt aspect Sincer nu am mai vazut modalitatea asta de recrutare, siteul ei e profesionist ..arata super femeia si bravo ei ca cere 250 euro pe ora ( mi se pare genul care se ridica la asteptari). Am vazut anunturi in uk si cu 3-4sute lire si sunt practic niste babe de ti se face scarba daca vorbesc spre tine. Eu am ratat etapa de inscriere. M-as fi inscris doar pentru o sesiune de ass worship (atata timp cat includea o poveste si dirty talk). Nu am alte fetishuri din aria BDSM gen sa fiu penetrat, sa se pise cineva pe mine sau sa fiu torturat etc. Am incercat asta cu doua stapane ''ieftinache'' si evident ca nu a iesit ce trebuie desi treaba e destul de simpla daca esti putin open minded si daca esti profesionista (adica sa asculti de la inceput ce vrea clientul). La cum se prezinta siteul si la cum arata ''Sarah'' garantat isi merita toti banii. Si apropo nu sunt vreun business man, sunt un salariat ca si majoritatea de aici dar uneori se merita sa iti mai faci si cate un moft in viata, parerea mea.
  9. Esti penibil. Eu am fost la ea in vara si totul a fost ok . Doua lucruri mi-au placut maxim la ea : Faptul ca era curata si fara fite . Sper sa mai fie disponibila si la sfarsitul lunii ianuarie cand ajung in Bucuresti.
  10. Problema de fapt este ca ei se spala doar inainte de sesiunea cu tine. Practic ca sa nu mirosi trebuie sa te speli zilnic in zonele intime ( wtf ..stiu asta de pe la 17 ani). Ei stau in aceeasi chiloti cu zilele si cred ca daca se spala fix inainte sunt cei mai curati .
  11. Idei. Doamnele sa nu plateasca sau sa plateasca doar 50 lei. Si marit numarul la circa 40 de persoane. ( 3-4 minim desi au platit nu se vor prezenta) Evident ca daca vor fi 5 femei si 25 barbati se termina partyul din prima ora,banuiesc ca sunteti atenti la asta . O proportie de 40% cu 60% ar fi perfect. Ignore lu' bastos ala, e foarte caraghios, el crede ca sexul e garantat de banii aia .
  12. Pai eu caut doar fete care fac role play . Asta e motivul pentru care am comentat, parea ca tu crezi ca role play = sex in diferite pozitii. Nu-mi place sa trec direct la sex ca si cum am fi doi roboti . De fapt se poate face role play si fara sex evident.
  13. ''Role play - Multiple pozitii'' ?. Clar ca nu stii ce inseamna Role play. Cum de altfel nu stiu nici restul de 99% din escortele din Romania. Daca scriai ''Role play - Multiple scenarii'' poate ma convingeai.
  14. Buna. Eu ajung in galati in 2 saptamani (prima saptamna din august). O sa mai fii in Galati atunci ?
×
×
  • Creează nouă...