Sari la conținut

gigel 888

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigel 888

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

2.311 citiri profil

gigel 888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Si eu m-am programat cu 2 zile inainte pentru o deplasare a ei la mine, asta dupa ce am stabilit conditiile si amanuntele, si.... am asteptat-o.... Eu am mai foat la ea si ne stiam oarecum. Chiar ea mi-a spua ca totul este in regula si ca vine la mine. Dar...
  2. Daca ar mai radpunde la telefon, macar din an in pasti, am afla reusi d sa ajungem la ea.
  3. Cred ca, dupa atata timp de repaus, si nu spun total pentru ca sunt convins ca nu a stat cu mainile in san, dar nici nu a dat pe-afara, ne va incanta cu pofta ei de.... joaca. Sunt convins ca ne va surprinde in mod foarte placut atat cu formele ei generoase (din nou) dar si cu o pofta de sex avand in vedere ca se va oferi unui numar mare de doritori. Te astept, te asteptam sa revii si sa nu uimesti!
  4. Oricand esti foarte binevenita! Ai fost, esti si vei ramane, sper, deosebita. Am avut sansa de a te cunoaste indeaproape si de fiecare data ai fost MI-NU-NA-TA!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ¤©ðŸ¤©
  5. Ar fi extraordinar sa revii! Ai fost, esti si vei ramane, sper, deosebita! 🤗🤗ðŸ˜ðŸ˜
  6. Ptr ca nu ma descurc foarte bine, rog un admin sa mute topicul acolo unde trebuie. In ca o data, scuze!
  7. Buna ziua! Zilele trecute, fiind nevoit sa ma deplasez din Constanta spre statiuni, am observat la iesirea din Constanta spre statiuni, pe ambele sensuri de mers cate o fatuca pe fiecare sens. Cea de pe sensul Constanta- statiuni nu mi-a "spus" nimic. Surpriza a venit de la cea de pe sensul statiuni-Constanta. Wow! Wow! Wow! Inalta, bine facuta (fara a fi bbw), bruneta si, din viteza masinii, destul de interesanta la "moaca". Stie cine ceva de ea? Va multumesc!
  8. Belsug, belsug, ideea este ca nu e egoista! Ofera din acel belsug al sau!
  9. Daca ai spus de aceasta Adelina, da mai mukte detalii. Unde sa o cautam? Pe ce site? Ai un numar de telefon, ceva?
  10. Va salut! Oare exista vreo fata care sa practice fisting? Vreo recomandare, ceva? Multumesc mult! Sau poate raspund chiar fetele care ar putea oferi (sunt atat de primitoare).
  11. Ar fi prea frumos sa fie adevarat! Pfiuuuu!!!!
  12. Va salut! Am fost eu acum cateva saptamani la ea. Locuieste in zona Cafenelui Fillicori, pe Lapusneanu, vis-a-vis de Parcul Tabacarie. Este ceva mai plinuta decat in poze (ea sustine ca s-a ingrasat pentru ca a avut un accident si a stat mult la pat??). Sustine ca face de toate pentru toti (oral, normal, anal, are jucarii....). Am ramas doar pentru oral. Foarte surprins, desi nu pare ca ar putea face un asemenea oral. Mie mi-a placut foarte mult (o face sa dispara oricat de mare ar fi; dealtfel a spus ca prefera oralul in locul altor variante de sex pentru ca ii place mult-se si vede in practica). Oralul de 10 dupa parerea mea. Restul nu am mai incercat vazand de ceea ce este in stare la oral. Fata cam 7-8, fara mirosuri suspecte.
  13. Daca tot ai sosit in Constanta, care este numarul de telefon la care poti fi gasita? Multumesc!
  14. Nu garantez ca asa si este, dar am auzit prin targ ca fata noastra mesriasa s-a "cam" logodit sau maritat. Ferice de cel care o are doar pentru el!
×
×
  • Creează nouă...