Sari la conținut

assuwish

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre assuwish

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.278 citiri profil

assuwish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

29

Reputație

  1. Am mers de la Timișoara la Arad să o văd. Acelasi GFE ridicat, aceleasi servicii de excepție.
  2. Un review complet trebuia sa includă și prețul. Acesta e motivul pt care nu am pus prețul. Évit si avalanșa de întrebări cât costă. Dați sms/WhatsApp și aflați detaliile.
  3. După o perioadă de absență, a revenit. Nr de telefon actual este 0733513753. O recomand pentru cei ce vor un GFE ridicat. Încă tonifiată, vei avea parte și de un normal protejat în care se implică și este de nota 9.50. Oralul este punctul ei forte, este mult peste nota 10. Zona în care își găsește chirii este Gh. Lazăr - Cetății - Circumvalatiunii - Aradului. Despre prețuri nu vorbesc. Știu că în calitate de client mai vechi, am preț preferențial.
  4. Am fost de câteva ori la Andreea. Locațiile le mai schimbă. O tipa începătoare de 19 ani, foarte prietenoasă, zâmbitoare pt care contează ca omul sa se simtă bine. Având deja câțiva fideli, cam o dă în bară cu programările și tel ii suna în draci. Review: Aspect: 9.O fată tânără, înaltă, 1.7x cu 5x kg, tonifianta, gropite în obraz, par brunet lung lins. Fund demential, sâni mediu și încă tăricei (conform vârstei) Oral :8. Doar protejat, adanc.No CIM. Face oral cât vrei tu. GFE mare. Te simți ca o prietena veche. Normal :9. Flexibila, strâmtă, se udă natural. Anal nu face.
  5. Pozele nu sunt reale și vad ca a și dezactivat anunțul. Am încercat și ieri sa o sun sa merg la ea și telefonul e închis. A fost un 'meteorit' probabil. A făcut fata un pic de bani și a decis să se retragă înainte de a face carieră în domeniu.
  6. O domnișoară extrem de frumoasă 20 de ani din Ardeal. Va pleca în curând din Timișoara. Locatie: o vilă din zona Gheorghe Lazăr. Corp superb, sâni tari, rotunzi cu sfarcuri mici și erecte. Aprox 1.6x și 4x kg. Corp=10 OP - doar protejat face-deci dau nota 8.incercari de deep, dar e începătoare. GFE=9 (permite pupici, dar nu și FK) Normal =9. Flexibilă, permisiva, corp de zeița. Să vă grăbiți. Nu veți regreta.
  7. O olteancă care promite de toate la telefon și odată ajuns acolo, ești victimă sigură. Dinți stricați. Mereu va vrea ceva în plus. Poze false. Am plecat. Sper sa va fie de folos informația. Sigur avea multe nr de telefon. Deci un admin ar putea uni acest thread cu altul pe care poate îl are.
  8. Locatie: Gheorghe Lazar Tarife:150/250 RON Având în vedere că imediat ce am întrat pe ușa a schimbat oferta, am decis să plec. Pozele par reale: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/la-tine-la-mine-sau-hotel-caut-colega/1i7ddi422fff7f83dg71i79445h58849.html
  9. assuwish

    Buna

    Lory. 0733513753, 0733493116 Lucrează din când în când doar. Încearcă cu mesaje dacă nu răspunde.
  10. Probabil ca are o colega la fel de neagra ca și ea.
  11. Locatie: vestita groapa de gunoi Gh Lazăr 42 Fata: 20 ani, micuța, slăbuța, de etnie. Corp frumos (9) Programat telefonic. Tarife 100/200 RON. Plătit pt un număr. Apoi mi-a zis ca am max 10 minute. Fast fuck as hell. OP făcut 20 de secunde. Apoi după alte 2 minute de NP, neapărat în poziția cea mai comoda pt ea, iar grăbit clientul. Corp:9 OP:1 Atitudine:0 NP:2 Sugerez sa o trecem direct la 'De evitat'
  12. assuwish

    Mini

    Păcat ca ai plecat din oraș și sper sa ne vedem în 2 săptămâni, cum ai menționat la telefon.
  13. Pozele sunt reale. Este tigancusa. Atitudine de tot kkt-ul, oral slab si cam largutza. Sani bestialei. note : Oral: 6 (se plictiseste in 2 min si nici 30 de sec nu este adnac), Np: 6, GFE: 5. Curatenie:9 Pret: 100/nr si genul car eva face cate ceva in plus, dar doar cu extra plata, chiar daca la inceput a zis ca e inclus ion pret (de ex ON)
×
×
  • Creează nouă...