Jump to content

othelo

Maistru Curvar
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 Reputatie Excelenta

5 Followers

About othelo

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday February 17

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

5,565 profile views
 1. La multi ani Synthi !! Cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi !
 2. Este iubita ta, asa-i ? Eu sa fiu in locul tau, nu as mai accepta sa faca meseria asta... Si apropo, daca cineva iti da un punct de reper si ajungi acolo, nu e normal sa suni ? Cat de toncalau sa fii sa te apuci sa verifici blocurile din jur sa vezi ce numar au ? Si nu, chiar nu cred ca am pierdut nimic, asa spe ime cu asa comportament..., mai bine lasa. Sa ai grija de ea !
 3. Nu cer nimic "prietene", doar imi exprim o parere. Sper ca imi permiti sa am o parere ... Faptul ca tu "umbli la ea" de 5 ani,... hmmmm ..., nu spune nimic, sunt si alti colegi care au patit cam la fel, au ajuns la ea si nu a mai raspuns la telefon. O persoana cu care stabilesti o intalnire, la care ajungi in apropiere si ceri detalii despre locatie, iar ea incepe sa tipe si inchide telefonul, are o problema de ordin psihic. Parerea mea…. Nu am vorbit urat, nu sunt genul, am rugat-o sa ma indrume catre ea.
 4. Salutare, La fel am patit si eu. Am sunat, am stabilit intalnire in 20 de minute. Mi-a dat adresa, am insistat sa imi dea strada si numar, nefiind din oras. Pronuntia ei e foarte greoaie, de abia am inteles ce spunea. Punct de reper, vis-a-vis de o farmacie Catena. Am ajuns, am sunat, i-am spus ca vis-a-vis de Catena e un alt numar fata de ce mi-a zis ea, respectiv era nr. 49, iar ea mi-a zis 53. Pe un ton foarte agresiv mi-a spus ca ea mi-a dat adresa, si mi-a inchis telefonul. Am sunat inapoi, dar nu a mai raspuns. Parerea mea, feriti-va de astfel de individe labile psihic.
 5. Scuze, Lidia, daca mi-am spus of-ul pe topic-ul. Nu m-am putut abtine.
 6. Persoane precum acesti doi indivizi te fac sa te intrebi ce cauti pe acest forum. Din cauza celor ca ei, topicele fetelor nu pot fi citite, postarile lor te umple de scarba. Nu poti intelege mai nimic din postarile altora, chiar daca oamenii sunt obiectivi, pentru ca intervin cei ca ei cu injurii, cu comentarii care de care mai impertinente. Sincer, prefer sa sun o escorta si sa cer informatii, cu toate riscurile asumate. Si tot din cauza celor de teapa lor nu mai postez de mult nimic. Dintr-un simplu forumist, poti deveni deodata un peste de succes, ce cauta sa-si ridice in slavi protejata,
 7. https://nimfomane.com/forum/user/231024-carmen2017/ Carmen din Berceni
 8. Deja am inceput sa numaram orele .... Suntem nerabdatori, suspansul e maxim !!!
×
×
 • Create New...