Sari la conținut

giolian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de giolian

  1. Tot se va legaliza intr-o zi prostitutia si multi imbecili cu figuri ca tine se vor lovi cu capul de pragul de sus. A, da... vor pleca toate fetele de langa voi, chiar si centuristele.
  2. Poze, ceva? Sau numai la noi in oras se merge asa... pe intuitie?
  3. Dupa Vaslui, urmeaza Bacaul ca si municipiu unde sunt mai multi barbati decat femei. Nu e de mirare ca e atat de mare cererea, dar nu si oferta pe masura. Stiu si fetele ca sunt destule carute rasturnate la noi in Bacau, de vreme ce multe au plecat la Iasi, Bucuresti, sau raspandite prin Occident.
  4. Ai impresia ca ar rezista vreuna pe piata ca "freelancer"?
  5. Cu o astfel de atitudine, vei avea o cariera de exceptie pe la Sarata. Ok, acum poti sa ma injuri, eu oricum n-am nimic de pierdut.
  6. N-am de gand sa fac o readaptare a filmului Pretty Woman, va multumesc pentru edificari.
  7. Ok, nu mai dezvoltam asa ceva. Suntem oameni, inainte de toate.
  8. Cam asta e definitia de escorta, in general. Am intrebat-o pe Delia, pentru ca eu nu cunosc pe nimeni in oras si n-am timp de iesit la vanatoare prin cafenele, baruri, etc si in plus, suntem compatibili dpdv fizic.
  9. Doar am intrebat, in scopul de a prospecta piata. Nu e asa usor sa fii singur, sa te duci oriunde singur, nefiind alegerea ta.
  10. Delia, prestezi cumva si servicii auxiliare, ce nu implica neaparat raporturi sexuale? Cum ar fi, sa mergi cu mine la o nunta. Daca da, ce suma ar fi rezonabila?
  11. Sunt Iulian si sper ca-mi va fi mai usor sa gasesc o ecorta.
×
×
  • Creează nouă...