Jump to content

marianbv87

Maistru Curvar
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Reputatie Neutra

About marianbv87

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Brasov

Recent Profile Visitors

2,279 profile views
 1. Salutare... Aceeași experienta ta am avut și eu cu domnișoara. Am fost întrebat înainte sa ajung cât doresc sa stau și am optat pt o ora. Fata se prezintă cum zice colegul mai sus. Cam grăbită, după 2 min de oral a dat sa pună protecția. La normal e strâmtă și geme destul de mult. După primul număr am optat sa nu mai rămân asa ca am plecat. Nu a schițat nici un gest ca ar vrea sa îmi returneze o parte din bani asa cum fac altele. Pentru mine nu e de revenit. ON 5 Normal 8 Spor.
 2. Pentru unii dintre noi era bine și pe weekend... Măcar duminica...asta e... Poate reușesc sa te prind data viitoare...
 3. buna...bine ai revenit...lasa si tu un link catre anuntul din bucuresti si numarul de telefon...ca sa vedem cum mai arati...
 4. La care din cele 2 numere de telefon sa te cautam?și cel din titlu și la cel din postare ai profilul de pe whatsapp poze cu tine probabil si încă un bărbat...ce sa înțelegem de aici?
 5. Teai plans in 3 postari diferite de aceeasi experienta neplacuta.daca te repeti crezi ca rezolvi ceva?poate nu va mai veni la brasov,unii dintre noi poate au avut experienta placute cu fata.in felul asta nu va creste niciodata nivelul escortelor in brasov iar cele de calitate vor ezita sa vina din cauza unora ca tine.
 6. Doresti sa lucrezi sau doar ne faci pofta? Ambele numere sunt inchis....
 7. Pacat ca te pune pe drumuri si cand ajungi nu mai raspunde la telefon.
 8. Din ce data vei fi disponibila in Brasov? Deocamdata am vazut ca ai anuntat ca esti in Bacau.
×
×
 • Create New...