Sari la conținut

badboy1987

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre badboy1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pe luna

Vizitatori Recenți Profil

1.217 citiri profil

badboy1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputație

  1. Ar fi bine daca ai și răspunde ! Incerc de 3-4 zile sa dau de tine și nu răspunzi....nici la telefon nici pe WhatsApp! Păcat !
  2. Incerc de un an...plus că eu nu sunt din Timișoara...am aproximativ 400 km dus intors...nu apreciez că e selectivă , ptr că deși și-a amintit cine sunt, nu a mai răspuns decât cu : sunt ocupata....dar niciodată nu a spus : mâine,poimâine, sau peste nu știu cât, sunt libera....in fine....daca e așa buna,apreciata, etc...de ce nu o treceți la top? In fine ...nu îmi mai bat capul....nu mă rog de nimeni sa fut pe banii mei....cat este Bianca (top),Adina,Lore,Emilya...și mai câteva, nu îmi mai bat capul ! Mai rarut că e mai drăguț ! O seară plăcută !
  3. Nu sunt frustrat omule...zău? Nr de apartament apare aici? Captură de ecran că am vb cu ea pe WhatsApp? Trebuia să păstrez numărul 2 ani că sa ajung la ea din nou? Serios? Plus că până la urmă a zis că își amintește, deși nu a mai răspuns....in fine, discuție încheiată!
  4. Frumos colegu...nu știu ce o tot o pupați in cur pe duduia...pe toți boschetarii? Pai din cauza lor este pe piata că altfel s-ar fi carat de aici...nu jignii pe nimeni colegul....toți sunt oameni...nu ii convine nu te primește, nu îți convine pleci din fața ușii....o singura data am vizitato , a doua oară nu mai mă duc...deși i-am explicat când și cum am fost, a spus sa ii spun numărul de pe care am sunat-o...,de unde pula mea sa mai știu numărul când schimb cartela lunar? I-am spus ziua,ora,adresa,Nr apartamentului ei, și tot insista sa ii spun numărul...parcă vorbeam cu ea in chineza...duca-sa de unde a venit ! Pentru mine...passs ! Eu o plătesc pe ea,nu ea pe mine ! O zi buna !
  5. Salut tot poporul! :)) Deși nu sunt din Timișoara,am reușit și am ajuns primul la Larisa, vineri....primul și ultimul in prima ei zi in Timișoara! :)) Nu dau detalii amănunțite despre acțiune (va dau un pont, Larisei nu-i place că cineva sa scrie in recenzie cu lux de amănunte acțiunea)....Am găsit cam greu locația dar cu ajutorul și răbdarea Larisei am ajuns in într-un final la ea....Foarte drăguță la fata, corp frumos, este ceea ce trebuie....Nu detaliez dar o sa dau totuși nota.. Locație :9 Aspect: 9,3 Atitudine: 9,7 Oral neprotejat: 9,5 Normal protejat: 9 GFE: 9,5 Timp petrecut : 3 ore ( cadou 600 lei). De revenit ? Oricând,la orice ora...reprogramat deja ptr săpt viitoare și îi mulțumesc Larisei că ne vom revedea. Te pwp Larisa !
  6. Buna colegu. Ți-o recomand cu toată căldura pe Beatrice de la top....nu știu dacă acceptă o noapte, dar încearcă ...pe WhatsApp. Tel : 0720579609. O zi plăcută!
  7. Colegul,răspunde,când poate ....dar trebuie sa specifici daca poate sa îți scrie oricând,altfel nu deranjeaza....eu am făcut deja programare la ea in prima zi in 19 ian când vine,pentru 3 ore !
  8. Fă ce vrei ...eu am spus realitatea....minte că face anumite servicii și nu le face....prima data învață și scrie corect....lu una i-ai deschis topic că e de evitat că face neprotejat, și pe asta o futi fara prezervativ și te termini in ea, și o lauzi de parcă ar fi regina sexului...eu nu mai am ce discuta nici cu tine tine,nici despre ea...stai jos: NOTA 4 !!!
  9. Lasă colegul....s-a futut singura :)) ori este ea, ori pestele ei....la asta s-a terminat in ea, dar lu cealaltă i-a deschis topic că e de evitat.....ceva "pute" ! :))
  10. 1. Cum am intrat pe ușa s-a auzit o colega : a venit ala? Am intrat nici nu a spus : salut, futu-te-n cur, du-te dracu,nimic....eram proaspăt ieșit de la dus, a zis ia-ți șervețele și sterge-te....dupa acțiune a zis sterge-te...2. Nu am negociat nimic cu ea....3...a spus finalizare orala: apoi că nu...4...am incercat sărut, a zis că nu sărută.....deci lasă vrăjeală...plus că are cont ptr că i-am scris că vorbește lumea că face neprotejat, și a zis că a intrat și a văzut dar nu este ea,este alta,Nicoleta de pe Buziașului...am toate mesajele....deci dacă îți place așa mult,las-o gravida...ia-o de nevasta....fa ce vrei...PTR MINE RSTE DE EVITAT! SUBIECT ÎNCHIS!
  11. Plimba ursul...m-am purtat super frumos cu ea...nici nu a salutat când am intrat....și în nici 15 min m-ai scos afară....că nu face finalizare orala,că nu săruturi,s-a ferit....deci lasă.....schimba-ti meseria și nu îți mai lasa singura recenzii ! DE EVITAT !!!
  12. Ți-ai scris singura recenzie? Nici tu nu crezi ce spui....clar de evitat...vizitat duduia....nu finalizare orala,nu săruturi....după 7-8 min a întrebat dacă mai am până termin.....in afara de aspect, 4 pe linie....atitudine 4....oral neprotejat 4....finalizare după o laba.....de revenit? NEVER....și da, cică face normalul neprotejat!
  13. Da, scuze că ieri am întârziat! Mulțumesc...pwp
  14. Revizitat aseară la ora 17:30 aceasta frumusețe....că de obicei, topul Timisoarei îl conduce ea.....la superlativ că de obicei.....nu dau note,că am tot dat....o ora,2 finalizari,masaj... mulțumesc Beatrice...de revenit? Bineînțeles!
  15. Prost ești tu..vezi că eu nu te-am insultat...ai dori tu sa ai "prostia "mea ! Hai salut !
×
×
  • Creează nouă...