Sari la conținut

bluehustler

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bluehustler

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.188 citiri profil

bluehustler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

58

Reputație

  1. Am trecut și eu pe la Miruna săptămâna asta. Pozitive: nu mi'a dat țeapă :-) ; a fost disponibilă la o oră târzie; apartamentul curat/funcțional pe Cugir (mai aproape de Aradului); destul de mult entuziasm pt ultimul client al zilei, corp cu forme , sâni măricei naturali, pozele reale. Per total mi'a plăcut. Nu am multe de adăugat. Stat un număr. La plecare am apucat să văd și colega de apartament (are și ea thread pe aici) care tocmai condusese spre ieșire clientul ei. Arăta bine și ea.
  2. De evitat. Într-adevăr de evitat. 100/fin și 250/h . Finalizarea solo e calculată cam la vreo 10min, cu stilul acela enervant de a te grăbi. Așa, pt cine vrea ca și mine sa i'o tragă de dragul amintirii masajului, sfatul e să vă păstrați banii pt altcineva. Atenția ei pt ce se întâmplă dispare după 5 min, când se adâncește in telefon pregătind fraierul următor, cât timp tu dai la buci. A fost bine că eram pregătit să termin repede. Locația nespectaculoasă, bloc pe Lipovei puțin după Pomiculturii(venind dinspre Mall), patul e o canapea incomodă întinsă, te întinzi pe plapumă, nu un prosop sau cearșaf per client, duș inainte/după nici vb, lume la etaj (scara ce se vede in poze).
  3. Nu știu dacă mai e nevoie de încă un review la așa fir de discuție lung, dar hai să fie. Am trecut pt 1a dată pe la Silvy nu demult (e ușor să te fixezi pe criticile din discuția asta și atunci nu mai devine 1a opțiune). Mă rog, am mers fără prejudecăți. 250/h. S'a nimerit bine, intr'un moment în care nu aveam mult timp disponibil și nici multe opțiuni. M'am simțit bine. Mi s'a părut că a obosit cam repede la nr2 mai ales că eram 1ul client intr'o duminică, dar atât, până atunci serviciul a fost cu entuziasm. Vorbește mult și către tine mai mult decât cu tine, asta pe mine nu m'a deranjat dar nici nu am stat ora întreagă (alte trebi) și nu știu în ce moment devine obositor. Per total un 8/10 pt mine.
  4. Am trecut și eu pe aici. Fata e cea din poze. 200/nr; OP; locația funcțională fără nimic deosebit (blocurile din Mărăști/intr. Doinei), duș/prosop ok. Sentimente mixte la final. Fata e foarte drăguță, pare deșteaptă, in pozele de aici nu se vede fața dar arată f. bine și la față. Dacă aspectul e in 1a treime de escorte vizitate de mine, prestația e cam in ultima treime. Fata știe pb cum arată și nu pune mult efort in prestație. Nota finală, în medie, e de trecere, dar atât. Între să incerc ceva nou sau să revin, pb aș încerca ceva nou.
  5. Pozitive: fata e cea din poze și ajută (sub 20min DTD), preț/nr decent Negative:implicare minima Neutru: locație și pat/canapea ce o fi, OP, fără sărutări (dar un iz de țigară nu încuraja oricum), conversație ne-remercabila. Nu mă văd revenind, dar pt un număr rapid cum a fost cazul meu, cred că e ok, mai ales dacă zona și disponibilitatea se aliniază. Per total, pt mine, ar fi neutru avizul. Nu'mi pare rău că am fost, dar nici nu am experimentat nimic special/deosebit/interesant cât să recomand...
  6. Am fost si eu la domnișoara din anunț. Pozele sunt reale, m'a așteptat în ținuta ultimei poze din postul 1. Locația: unul din blocurile cu magazinase la parter. Pat mare, camera in semintuneric, colega sau cineva în living la tv, un cățeluș simpatic, mic, pufos prin zonă. Am fost din proprie inițiativă la baie să mă împrospătez. Baia arată mai rău ca apartamentul dar funcțională. Acțiunea: 150/nr cu ON. Sincer am luat ON pt că fata e relativ distantă si puțin comunicativă, de imi era frică că nu se scoală :-) Altfel la sex normal a fost mai bine, obosește repede, dar nu aveam nici eu timp de pierdut, cred că door to door în sub 20 de Min am fost out. Acțiunea în sine destul de mecanică, nu stiu cat de mult îi place meseria dar de arătat arată bine si asta compensează suficient. Recomandarea mea e neutră. Dacă aspectul fetei din poze face ceva pt privitor e de mers, dacă nu, serviciul nu e memorabil.
  7. Am trecut si eu pe aici, dar nu cred că am ce să adaug nou la ce s'a spus deja. Locația f buna din pdv'ul meu. Capăt de M. Dobosan, suficient de discret când lumea e la lucru, ușor să te parchezi. Eu nu invidiez o locație centrală. Acțiunea în sine: Cred că e relativ față de experiențele fiecăruia si fără să spun "pt Timișoara" sau "în banii ăștia" mie mi'a plăcut dar am trăit și mai bine. Oralul protejat a fost f bun, sexul normal la fel. Mă cunosc destul de bine ca să știu ce vreau si fata intuiește bine momentele. Comunicarea a fost f bună, serviciul bun. Cum ziceam nu am multe de adăugat la ce s'a spus deja, poate mai puțin sirop din partea mea, dar de revenit fără pb. 9/10
  8. Și 3/3 pt iulie, am lăsat ce a fost m bun la sfârșit: Alexandra. Dau la o parte sg negativ din 1a (comparat cu celelalte 2 review'uri de luna asta) cu Alexandra nu prea merge sa te programezi din scurt. E ok pt ca e structurat și de azi pe mâine nu e o așteptare enormă, dar dacă ai un program încărcat și variabil e mai greu să te programezi. Diferența față de celelalte reviewuri de luna asta, ar fi ca la Alexandra ar fi păcat să nu stai o oră (200/h). Locație deja descrisă de spe ori, nu insist. Comunicații ok, după 2 încercări de programare in aceeași zi eșuate, am ales modelul cu decis azi o oră pt mâine. Fata arata f bine, din toate pdv, ai si cu cine discuta si e muncitoare și nu se uită la ceas si igiena f ok, dush înainte și după (ca și mine de altfel). Asta cu banii dispăruți imi sună a bălării. 2 numere in 1h15min, sta destul de mult la oral, atenție la ouă cum se zice, per total sigur as reveni. Singura chestie ce mă miră e de ce nu e la top.
  9. Din nou un fast fuck din pdv'ul meu. Locația descrisă deja (Novatim. Mircea cel B. + Indicații). Apartament ok. Pat ok. Umpic cam cald. 150ron/fin și cam 14min în total. Durata un avantaj din pdv'ul meu, totul a mers ca uns, că ma grăbeam în jurul pauzei de prânz, dar e drept nu stiu cum reacționa dacă îmi lua m mult să termin. Fata e cea din poze, arată bine, sânii mai micuți dar e numai bună ca și proporții după gusturile mele. Oral si 2 pozitii, fără multă conversație și cam fără gemete false, asta ultima, m'a cam surprins tre să zic :-) Per total nu am click'uit de niciun fel si nu as sta 1h sau reveni, dar pentru ce căutam la momentul respectiv a fost f bine, o eliberare rapidă cu o fată drăguță.
  10. Am trecut și eu pe la domnișoară. Locația descrisă deja (Eminescu / Poștă, combinat cu zona și tenul fetei "la tiganci" îți vine în minte :-) ). Pat mic dar răcoros, cum îi șade bine unui subsol. 150ron/fin, cam 23 de min door-2-door Genul de fast fuck din pdvul meu, eram în zonă, dama disponibilă, totul protejat, comunicația ok, fără pb. Fata arata bine, înaltă, poziția de la spate o avantajează. Oralul ne'remarcabil dar m'a adus unde trebuia. Per total a fost o experiență ok, cam ce căutam la momentul respectiv. La negative: fata cam tine să arate ca o duce și mintea, chestie ok, așa în general, dar complet inutilă în contextul meseriei și cumva distrage de la acțiune. Nu'mi arde sa mă lansez în dezbateri despre părerile cuiva care din 3 propoziții schimbate emite păreri despre personalitatea mea. Sunt destul de matur cât să las de la mine. Altfel nu pot confirma nici ce s'a spus despre igienă și nici nu m'am simțit trisat în vreun fel. A fost o prestație ok. Nu cred că aș sta 1h, dar asta e altă treabă.
  11. Vizitat salonul. Cam greu parcatul dar depinde și de oră. Nu am programat. Accesul cam greoi, suni vine cineva să deschidă cu cheia ușa, mă rog ține umpic. 100 masaj nud 30 min. Vreo 6 fete (ora 9-10 pm). Acum depinde de gusturi, nu m'a dat niciuna pe spate, am ales'o pe cea mai entuziastă (tatuată pe omoplat și deasupra fundului,Adriana parcă). Masajul clasic, nu cred ca îs mari diferențe în scenariu între saloane. Mi'a plăcut mai mult masajul în sine trebe zis decât latura erotică, unde parcă mă așteptăm la mai mult talent. A ajuns trenul in statie dar mai incet decat putea. Cum remarcase cineva sansa să dai nas în nas cu cineva la intrare/dușuri/ieșire e cam mare, nu a fost cazul meu. Per total se poate și mai rău, se poate și mai bine, nu as evita salonul dar as avea așteptări măsurate.
  12. Vizitat. 100/nr. Locația deja descrisă, ultimul bloc pe dreapta pe Circumvalațiunii către mall. Liftul funcționează. Nu's multe de zis. Fata e cea din poze, o cheamă cică Delia (a ezitat când am întrebat de nume, deci naiba știe). La un număr nu am pălăvrăgit f mult, stat vreo 25 de min, bănuiesc ca au mai fost și alții în ziua resp pt ca era plin caloriferul de prosoape umede :-) Patul scârțâie, fata încearcă să te termine repede așa entuziast la început, vede că nu merge și îmbrățișează încet gândul că ține cât ține. Sâni plăcuți, micuță slăbuță, totul protejat, ferește privirea în misionar. Ok pt un fast fuck în zonă, dacă e musai, dar altfel nu as reveni.
  13. Am trecut pe la dsoara nu demult (sa tot fie vreo săptămână). Locația pe Eroilor nu departe de facultatea de drept. Modest dar îngrijit. Duș cu apă caldă, prosop uscat. Aspect: pare cea din poze, blondă, genul de fată micuța de la țară ușor timidă. Sânii micuți dar potriviți. Acțiune: scurt si la obiect in special din partea mea. ON ok dar nespecial, mediu, servește scopului de a te pregăti pt NP dar atât, nu cred ca as reveni daca ar fi singurul serviciu oferit. NP a fost foarte ok nu am apucat decât vreo 2 poziții pana sa termin. Așa ca implicare e iarăși mediu. 100 Ron/fin Pare greu de dat de ea, am mai încercat când eram prin zonă dar poate nu erau orele potrivite (ore de lucru pt cine lucrează, ore obișnuite pt cine e in vacanță). Concluzie: a fost ok pt ce căutam, când as mai fi prin zonă as mai încerca, nu cred a as sta vreodată nai mult de 1 finalizare pt ca nu am clickuit si nici nu sunt convins ca ar aprecia.
  14. Cam contra curentului parerea mea dar pt mine nu e de revenit. Nu am clickuit de nici un fel si experienta face sa-mi para nejustificat cat de greu e sa dai de ea. Locatie - relativ usor de gasitAspect - Fata 7, Corp 8Atitudine - 7 (probabil nu am prins-o intr-o zi buna, parea tare plictisita si indiferenta)Sex oral - 7 (NP e drept, dar si destula mana, nu am beneficiat de nici o atentie la zonele adiacente contrar multor opinii de aici)Sex normal - 7 (aceeasi atitudine plictisita/indiferenta a fost comuna pt toata ora)Pret - 250/h Concluzie - vezi introducere
  15. Inviu threadul asta antic si de demult sa intreb localnicii timisoreni care au dat pe la domnisoara daca este pe piata acuma ceva echivalent . Pe urma daca nu mi-s indiscret pe ce meleaguri se da domnisoara (nu ca as fi dispus sa platesc tarife de salar vestic )?
×
×
  • Creează nouă...