Sari la conținut

yanis74

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yanis74

  • Dată Naștere 14.08.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    napoca

Vizitatori Recenți Profil

3.126 citiri profil

yanis74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

205

Reputație

  1. Bună ziua, recent iesit de la alexandra, contact pe nr 0752423919 mesaj pe whatsap raspuns prompt, cu toate ca era ora 8 dimineața, stabilit ca ajung in tr - o ora pe str dragalina, locatia e aproape de parcu mare, sau mai exact sediul nera Mureșan, locatia ok baie mare cu toate necesare, am ramas la o finalizare , alexandra e o fata drăguța corpolenta, a nu se intelege grasă, are o carne tare pe ea, se simte cruditatea anilor 24 declarați de ea, sâni mari frumoși, pizda epilata frumos si curata, nu am simtit nimic suspect cand eram cu limba in ea, 😛sa simtit ca ia placut dupa felul cum gemea subtil si umezeala la locul faptei, ok face un ON bun atenta si la zona apropiata juniorului, am trecut la NP in misionar unde am patruns-o in timo ce-i savuram buzele, are o gura sexi, FK intrtinut pe tot timpul acțiunii, finalizat in balonas, si igenizat din nou la baie, eu am fost super multumit de fata, e tânără si crudă nu ma grabit deloc, ca minus ar fi telefonul care ar trebui pus pe silențios in timp ce are client, nu a răspuns dar e deranjant, dar poate pe viitor ia in considerație treBa asta. Bun platit 150 roni ON si N P am stat peste 30 minute, daci merita bifata tinerica. Ok sa futeti sănătoși! Confirm ca pozele sunt reale.
  2. yanis74

    Masaj

    Salut nu arată rau tipa, acuma am incercat din nou sa ma programez si a marit pretul la 120 masajul cu finalizare, dar nimic nou in meniu
  3. yanis74

    Masaj

    Salutare! Dupa multe incercari am reusit sa o vizitez pe alexandra. Nr de tel. 0771198405, locatia este situata intre terapia si ochean iris, bloc de pe vremea lui nea nicu, dar in interior la alexandra am gasit conditi bune, masa de masaj, cu cearceaf de hartie parerra mea e ca e mai ighenic asa se schimba duoa fiecare client, poti face dus inainte si după, cald in locatie deci poti sta lejer in curul gol. Am alex varianta de masaj relaxare cu fin manuală. Alexandra destul de drăguță undeva la 35 de ani face un masaj bun placut cu răbdare si mai tare sau daca vrei si mai ușor. Masat tot corpul, atenta si la zona lui gigel ate un stil fiarte placut la masajul pulii, mi-a placut fiecare secunda in care la atins, deci ea nu se dezbracă, dar eu in timpul masajului am bagat mana la pizda si am mangaiato dar cam atat. Deci masajul este 9o lei achitat 100 pt ca am fost muktumit de masaj si de finalizare. La final facut dus, am stat o ora si 15 minute înăuntru, deci recomand pt masaj de relaxare, pt a incerca sa va programați incercati cu ms pe whatsap dar are mukti clienți a spus chiar ia si nu ia doar 3 - 4 pe zi inceoe de la ora 12. Numa bine si spor.
  4. yanis74

    Masaj

    Salut, da la alexandra am progr a spus 90 roni ședința. Da ea e îmbrăcată, si ai voie sa o atingi?
  5. yanis74

    Masaj

    Salutare, la tel nu a raspuns, trimis ms pe whatsap, si după o saptamina mi-a trimis raspuns ca incepe din data de 11 01. 2020,am facut programare peste aproape doua saptamini din momentul de față deja avea programari multe, detali doar de pret a dat, face si finalizare pe linga masajul mult laudat?
  6. yanis74

    Masaj

    Fac, dar de o saptamina incerc sa o prind la tel, are tel închis nu știu mai activeaza sau sa retras
  7. yanis74

    Masaj

    Salutare are cineva sa imi dea nr lui alexandra de la terapia
  8. Salut nu stiu daca are colegă eu doar pe ea am vazuto in locație
  9. salutare baieti avand o pofta nebuna sa fut o matura sun pe duduia pe nr 0723490613, nr luat de pe publi 24 raspunde promt ,si imi detaliaza oferta 100 lei o finalizare NP SI OP , 150 combinat OP -NP-AP sex total o spus ea ,de cat ia la ora nu am intrebat pt ca nu ma interesat.imi spune adresa str GALATI nr 2 clasicul park lake ,bun pornesc si ajung la locatie locuri de parcare pe linga bloc se gasesc.sun duduia imi spune ap et si urc,e o matura la 45 -48 as spune eu draguta la fata craci lungi ,dar sanii mici si cam lasati ,deci cum am intrat in ap a si cerut banii,eu initial vroiam o finalizare cu 150 NP si AP dar cand am vazut ca a si cerut banii am spus ca vreau doar sa o fut NP fara oral a spus ca e ok si sa -i dau 100 roni a luat banii si a plecat in bucatarie ca suna telefonul,a raspuns era alt futaci la care ia spus ca poate urca in 10 minute,ce dracu face asta zic ,am stiut ca e pe fast fake dar daca tot mi-am futut timpul sa o fut macar,ma dezbrac si o intreb unde e baia sa ma spal ca vin de la servici si vreau sa fac dus ,la care ea imi spune ca nu avem timp ,no copile va dati seama ca nici ea nu so spalat , ne punem pe pat incerc sa bag mana la pizda si surpriza imi spune ca nu hai ca nu avem timp ,io stai leliuca sa te fut ca de asta am venit no atunci spun sa imi faca un pic de oral macar sa se scoale macar pula ,se conformeaza pune prezervativul cu gura se apuca de un oral bunicel dar no cam scurt , se pune pe spate bag pe gigel in pizda frumos epilata nu am ce comenta in privinta asta si incep sa dau ca mutu in ea de nervi macar sa o dejdin un pic,continuat asa .duduia geme se vede ca e experta terminat in prezervativ ma sters ea ,fara spalat si alte pretentii,in timp ce ma imbracam deja il indruma pe next futaci,cu care am dat fata in fata la lift, no jur ca mo mancat tare gura sa spun sa nu mearga ca duduia e numai pe facut repede banii si nu merita,dar ma gandeam ca poate nu e treaba mea. deci cam asta ar fi de spus parerea mea ca nu e mult 100 de roni dar e vorba de atitudine si dupa ce ia banii esti trecut ,deja se gandeste la urmatorul nu sa te faca sa mai revi la ea. duduia mai rasp si la 0723490586 .no toate cele bune sa futeti sanatosi !!!!!!!!
  10. Salutare da ai dreptate Cătălin 43, am fost și eu la duduia săptămâna trecută, locația în zorilor aproape de profi bloc vechi dar camera curata și baia la fel, am optat pt o finalizare ON și NP preț 150, se implica la oral o baga toată în gura fără mâini oral bun, trecut la futai misionar și capră chiar îi place să se futa se simte terminat în prezervative, mi l-a scos și a mai continuat cu oral un timp chiar plăcut o fost, de masaj nu am întrebat, merita încercată.
  11. Bună încearcă la Anca din top
  12. Salut eu am plătit un bulion,o finalizare ON si N P
  13. Bună ziua iubitori ai plăcerilor carnale,cu vreo 2 zile in urma am sunato pe dsoara Ana pe nr.0755941752 avînd chef de o tavaleala.A rasp după cîteva încercări si am stabilit ora întâlniri.locația este tot aceiasi in mărăști aproape de calea ferată.ajuns in fata blocului sun din nou îmi deschide si urc cele 4 etaje pînă la garsoniera lui Ana,care ma asteptat asa cum îmi place mie in pizda goală😆 am aflat ca are in meniu si AP si am zis sa o incerc si eu,am stabilit o jumate de ora. Am facut dus eu primul după care si frumoasă Ana sa inbaiat,si am trecut in camera la treabă unde Ana a inceput cu un ON La inceput baga doar capul in gura si treptat la introdus tot in gura ei primitoare am continuat asa un timp după care am cerut sa monteze balonasul eram nerăbdător sa o penetrez ,am spus ca vreau pe la spate ea pe pat eu in picioare si am inceput un NP usor unde Ana se excita destul de tare si după un timp am penetrato In curutul ei pe care de mult vroiam sa il fut la inceput usor si pe urma mărind viteza ,Ana se vede ca ai place in dos ca baga niste contre faine am simtit ca se apropie momentul mult asteptat am scos o din cur prezervativul jos si am finalizat CIM.Acuma eu ma-m simtit minunat cu Ana notele ar fi'ON 9 sa străduit sa il bage tot in gura stînd ca mi-e asa îmi place.NP si AP aici e de 10 mai ales ca nu face de mult anal si e strîmtă.halatul a fost 300 roni o jumate de ora. Recomand cu drag. Sa futeti sănătoși
  14. yanis74

    Anca - 0721049288

    bună .duminică avînd chef sa fut ceva incep sa dau telefoane,dar fetele nu prea lucrează asa ca zic sa incerc la anca,ia a mai rasp duminica.si sun la vechiulei nr0721049288 rasp ,si ne intelegem la o finaliz On si Np la o sută roni cu condiția sa o ling si eu la păsărică,ca tare îi place,ne intilnim undeva in gruia la o pensiune ,a venit ia cu masina ei ,eu am achitat camera 50 lei.a facut anca dus ,si am început cu un On la care anca se descurcă binisor dar nimic spectaculos,am inceput eu sa îi fac oral dar care ați mai fost cu ea stiti ca îi place sa fie trasă de buzele pizdi nu linsa,a inceput sa geama frumos,am cont un timp asa pe urma am montat prezervativul si am penetrato in poz misionar ,unde am si finaliz glorios.multe nu ar mai fi de spus acelasi anca nimic nou,dar care isi face treaba. sa futeti sănătoși
×
×
  • Creează nouă...